mitt program för dagen
äntligen funkar blogg.se igen, det var tillfälligt driftproblem senaste halvtimmen. jag sitter iaf i bilen nu på väg in till gävle. tänkte visa vad det är vi ska göra idag.
allt kretsar kring gevalia och gävles kultur pga att detta är ordnat för att han som startade Gevalia, Victor Theodor Engwall är min förfäder. morfarsfarmorsfarmorsfarfar eller något sånt..
09.30 - samling clarion hotel winn
förmiddagskaffe
studiebesök gevalia bryggeriet
13.00 - lunch på gävle konserthus
meny: prästostbakad lax med hummersky, potatossterin smaksatt med örter och soltorkade tomater.
konsert med gävles symfoniorkester
15.30 - minnesstund vid familjegraven
tillbaka till hotellet för att byta om inför middagen m.m.
(vilket för mig innebär en sväng på stan)
19.30 - middag med underhållning, stora Gasklockan
meny: förrätt: marinerade kräftstjärtar m.m.m.m.
varmrätt: oxfilé med smörstekta svartrötter med rödvinssås
efterrätt: chokladmousse med inslag av baileys med blandade bär
Fredrik Swahn och Jessika Marberger
tid ? - efterfest i lilla gasklockan
vist lät det lite flott? hihi :D
with all my love/e
allt kretsar kring gevalia och gävles kultur pga att detta är ordnat för att han som startade Gevalia, Victor Theodor Engwall är min förfäder. morfarsfarmorsfarmorsfarfar eller något sånt..
09.30 - samling clarion hotel winn
förmiddagskaffe
studiebesök gevalia bryggeriet
13.00 - lunch på gävle konserthus
meny: prästostbakad lax med hummersky, potatossterin smaksatt med örter och soltorkade tomater.
konsert med gävles symfoniorkester
15.30 - minnesstund vid familjegraven
tillbaka till hotellet för att byta om inför middagen m.m.
(vilket för mig innebär en sväng på stan)
19.30 - middag med underhållning, stora Gasklockan
meny: förrätt: marinerade kräftstjärtar m.m.m.m.
varmrätt: oxfilé med smörstekta svartrötter med rödvinssås
efterrätt: chokladmousse med inslag av baileys med blandade bär
Fredrik Swahn och Jessika Marberger
tid ? - efterfest i lilla gasklockan
vist lät det lite flott? hihi :D
with all my love/e
Kommentarer