sanningen är att du är det bästa för mig




Jag är vaken för sent, jag sover för länge
och jag stör dig ibland i din sömn
Jag får dig att ligga vaken om natten
om jag inte sover med dig

Jag avbryter dig när du pratar ibland och jag lyssnar inte alltid så bra
Jag glömmer att berätta om inbjudningar vi får
eller så berättar jag det alldeles för sent

Jag vet att jag är svår att leva med
Förlåt, förlåt, förlåt
för allt jag gjort, eller borde ha gjort
Förlåt, förlåt, förlåt
för allt jag sagt, eller kommer att säga

20 fina månader, och du är fortfarande min. mitt älskade hjärta, min skogsmulle <3

ingenting någonsin

just nu surfar jag runt på IKEA's hemsida och förbereder helgens besök. tänkte köpa med mig lite möbler, lampor osv. vore inte helt fel, visstdå?

förutom det funderar jag på att vara hemma från skolan ett tag. inte för att jag är sjuk eller så utan för att hålla mig borta och istället ha lite hemstudier. kan ju inte skada direkt, hellre missar jag skolarbete än blir krypen i av en larv. nog om det!

hon va ju snygg, helt enkelt.


why do you do this so easily

kdcuc,xasxzcmki      oj, jag somnade visst på tangentbordet. är lite tlött.

idag har jag hängt med några av mina snygga vänner. åt på kina bland annat och hur rätt är inte det då? bland det godaste. egentligen skulle jag slängt pjäxerna över axeln nu för att gå till cäroe och raila lite med henne och johanna men är helt enkelt för trött. nu ska jag tända några doftljus och gå och sova på soffan!

liiite FÖR tuffa känner jag, förlåt för att jag gjorde er avundsjuka...

2 school 4 cool

hänger på skolan, precis som alla andra veckdagar. dock är jag tröttare än vanligt idag men har lyckligtvis nog bara en lektion kvar.

det jag egentligen skulle säga var att nya bloglovin sög. tur att man kunde använda gamla ändå :)

lights will guide you home

fredag: party

lördag, mys och spel med fina:

söndag, gjorde en snabbvisit hemma hos pappa i det fina höstvädret:

dagen till ära, hängt med kimpa och varit på kalas:

om himlen finns är jag förlorad

just nu hänger jag med Kimpa. coola som vi är skriver vi en dikt till Carolina som fyller år idag.
"Evelina och Kimberley är dina coolaste vänner
ja, helt klart de coolaste du känner
"

fett bra, visst?

saturday morning on the walk of shame

synd för er att jag sitter på tåget och inte har med min kamerakabel och därför inte kan lägga in bilder från igår. men det kan jag väl fixa imorgon om jag är snäll. det fanns en hel del bilder och nog hade vi kul! för den som undrar hade vi överraskningsfest för emma som fyller 18.

idag är jag inte ens fräsch nog att vara med helt på cambild så jag visar mina naglar som jag gjorde igår. tyvärr förstörde jag dem också senare igår, men de är lite fina ändå.

jag flyger högt över staden


idag är jag naturlig och ikväll ses vi i dimman, loves.

och jag vet att det är svårt att vara själv

är precis hemkommen från fotbollsavslutning med bulle, kaffe och medaljer. förutom det var det väl inte så mycket att skryta om. nu sitter jag bara och sjunger för mig själv och spotify, eftersom att det är sånt som låter bra bara i mitt huvud. jag älskar svensk musik, verkligen. maggio, hellström, winnerbäck, kent, stenmarck, wiedeskog, melissa osv.

fast nu ska jag kolla på tv, så vi hörs väl då grabbar!

jag är inte riktigt fräsch nog att synas mer på bild..


alla vill väl ha dig nu

jag har kommit fram till att Onsdagar är bra dagar, inte bara för att de är roliga utan även för att de är händelserika. förutom att det varit våran "matchdag" senaste tiden så har jag sceniska och alltid två timmars hål då jag bara kan sitta ensam i en datasal och skriva på allt mellan himmel och jord. ett bra sätt att bli klar med arbeten i förtid, eftertid eller lagomtid.  

men nu ska nog trött tjej gå och sova. godnattttt söta

om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt

Jag älskar Håkan, det bara är så. och det är nog så det ska vara. han sätter så många ord på många av mina känslor.

förutom teatern idag så längtar jag bara till matchen ikväll och sen skulle det kunna bli helg direkt. helgen kommer innehålla hemligheter på fredag och sen party med mina finaste på lördag! toppenbra, som vanligt.

en av mina bästa vänner helt enkelt

rolling in the deep

jag bara myser jag. idag myser jag fett med min fina vän cäroe, just nu kollar jag på en spännande film medan hon pratar i telefon. förutom det har vi ätit idag och spelat fotboll. som vanliga dagar, imorgon satsar vi igen, mot krogen.

charmknutte

falling in and out of love


åker på bio en sväng, förhoppningsvis blir det bra

det kan vara svårt att bli riktigt nöjd, det är så lätt att fantisera

idag är en dålig dag, igen. haha. varför är jag så patetisk, hela jag är som en cheesy cliché. lika bra att börja lära sig något och inse vad livet har att bjuda på. ta för mig, mer eller mindre. svaret på mina frågor är det bara jag som har, men oftast har inte jag dem heller. sluta nu.

ta mig bort. Norge <3


if we dare to love

efter att ha kollat på en ganska dålig match av Nors AIK så ska jag nu gå och möta upp carolina på condis. tar en middag och sen åker vi och kikar på damernas sista hemma match, efter det blir det träning.

puss på fotboll

jag undrar hur du mår
och om du tänker på mig nu?
i mina tankar finns det bara du

move like jagger

hej på er pottsorkar. jag hänger i kökssoffan, mums.
frukosten var som gårkvällen, god. men nu ska jag fylla dagen med fotboll, först ska jag se när nor maler ljusdal, hoppas på att få se dammatchen också och sen har jag själv träning. hörshay

hehe söt


drivin' around in my car

tjena gubbar!
händer? själv hänger jag i köket med en kopp choklad. inte helt fel. min man är ute och jagar (jag skulle följa med men är inte så mycket för att kliva upp kl 5) och jag sitter och funderar över livets bekymmer. funderar om jag ska städa lite eftersom att det nu känns som om jag bor i en svinstia.. hehe, typ.

hörs va? ikväll vankas det party, ses i dimman♥

ja, det är sant att jag är såhär äcklig.. en dusch?

jag vet vem jag är när jag är med er



danceing throught life with you ♥

let's see if it's worth fighting for

livet borde ge mig lite klarheter.
imorgon ska jag inte åka till tierp och vara med mina bästa, nej för jag ska vara hemma med min pojkvän. jag behöver det, han behöver det, vi behöver det. sen får vi se. skulle varit hos musen och carro också, men som du sa "det beror på hur man värderar och prioriterar med sin tid". den här gången måste jag prioritera detta.

om det var så lätt, för vi söker ständigt efter kärlek

jag vill ha dig på riktigt inatt

jag känner att lasse och erik har så himla rätt när de säger "you don't know what you've got 'til you're missing it a lot" och "jag har lärt mig att längta är bättre än att ha, för man saknar inte sånt som man har" men just nu kan båda dem bara ta sig överallt. dra helt enkelt, fast, det kan vara bra att lyssna.

jag orkar inte

I can see it in your eyes that you're listening

kaoz! min telefon är lite galen, ganska drygt att den kan skicka sms och sånt till en helt annan person än den man valt att den ska skicka till. dessutom håller den på och kastar runt sms i konversationerna så det ser jättekonstigt ut, haha.

nog om det, mina kläder var best, men jag orkar inte ta kort och lägga upp. byeeee

egentligen elskar jag min bebis. men idag får du tummen ner.

ps, bilden ovan inehåller [email protected] hihi

finns det en så finns det flera

fick just aviseringen från HM att jag ska gå och hämta mitt paket på Q8 när jag kommer hem. det är best, dessutom borde min op komma just idag, annars imorgon.

förutom det ska jag bara träna fotboll idag och ha det bra. kanske ska ta dendär ensamtiden med lite nagelfixning, solning osv idag istället. vore inte helt fel!

nej, nu ska jag först och främst ta mig hem från skolan!

jag hörde din röst på en ödslig kyrkogård

jag hänger med Cecilia hemma hos mig, vi har myst med allt möjligt gott och nu är det dags att laga mat. mums.

jag har också insett att denna vecka har mycket fint inehåll, bland annat ska jag få två efterlängtade paket med posten. helgen bjuder först på en fin kväll med mina bästa och även lördagen har ett party att nalka. självklart kommer det även spelas fotboll!

jag och min fina

och fullmånen lyser som var den av glas


natten lägger sig över sverige, även över mig

change

hastigt ändrade planer!

dammatch på åsliden, samling om en timme.

lets spend the night together from now until forever

idag tänkte jag ägna mig åt mig själv. eftersom att det regnar så passar det utmärkt med lite omtanke till mig själv. fixa naglar, färga lite, fräsha till sig, sola lite kanske? dessutom lyssnar jag på min och emmas fina PARTIIIII-lista på youtube som vi gjorde hösten 09. haha bara fjortis låtar! som det ska vara. 

haha, inte sådär galet fräsch tjej.

myskväll hemma hos oss



hey miss patti patti

sitter just nu hemma i lägenheten, tog tåget från tierp och kom hem ungefär för en timme sen. nu sitter jag och funderar över vad kvällen bjuder på. jag ska spendera den med miss patti men vet ej vad vi gör, hudikmarknaden, sidskogen eller kanske bara hemma? visar sig.

du är väl helt okej ändå då.

everythime I've seen you my head is like a big black hole


lost in infinity


sitter på tåget påväg ner till pappa och familjen. mys

tjena


har laddat upp med morgonrock, hallonblåbärs-smoothie och ska nu kravla min till soffan. det kommer ta ett tag eftersom att det är ca 30meter att gå dit.. jag överlever kanske färden. om jag gör det så tänkte jag slå på kanal 6 där de spelar filmen "role models". då vet ni!

makes us cry

för dem som undrar så sitter jag med Kimberley hemma i mitt crib. matchen igår var nog min sämsta på länge, inte bra alls alltså. skithög.

ikväll ska jag träna, så jag rör lite på mig. sen åker jag troligen till Tierp imorgon och umgås lite med familj och vem vet, kanske med vänner också.

puss

min kalleplutt hängde lite med Adam Tensta för någon helg sen.

drag my memories down the hall


idag bara. jag har i protest mot hösten bestämt mig för att jag inte ska använda varma jackor och halsdukar på dagarna. jag accepterar inte att sommaren är slut!så man får ju göra det till det bästa och istället ta vara på den så länge man kan.

idag ska jag göra det genom att plugga.. och träna fotboll!

jag vill leva lyckligt, för att jag är jag


waighting for your call

har precis tagit hand om mina bebisar. de var inte glada efter att jag varit borta hela helgen. men nu har jag gjort en redigan rensning på dem allihop så nu mår de bättre igen och växer förhoppningsvis upp på nytt och blir ännu vackrare.

inflyttningsblomma- från mormor             hjärtan på tråd- från mamma

födelsedagsblomma- från älskling

tackblomma- från Björkbacka             mina Lyckliga Lotta 

when you're to in love to let it go

måndagmorgon igen. då man har så långt som möjligt kvar till helg.

jag sitter i köket med min äckliga morgonshake och ska snart ta mig till skolan.
ha en underbar vecka allihop :*

fixa klart sen draaaa

secondhand serenade♥

When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home,
And ignite your bones,
And I will try to fix you,

High up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth


try your hardest to remember

sitter nu på bussen på väg tillbaka hem till järvsö. min helg har varit härlig och det skulle inte skada om den hade pågått i minst två veckor till. men tillbaka till verkligheten, man kan inte leva i en dröm. även om det är vad jag oftast gör. det bästa för mig vore om avstånden skulle minska, om man kunde leva på flera platser samtidigt, järvsö är inte tillräckligt för att fylla mitt liv. det är vad jag vet just nu.


you're the one thing that I'm missing here

sitter på lidingö med felicia och myser. igår hade jag en trevlig kväll i Uppsala med andra fina vänner, och idag har vi varit inne i huvudstaden och haft det. lunchade gott på fridays också, toppen.

men nu ska jag fortsätta ha det bra med fellan och ett glas vitt.

bästa du <3

if you go, I'll follow


when love doesn't make sense

ååh vad glad jag är! matchen gick jättebra både för laget och för mig, vi vann med 5-0 och spelet var underbart!

imorgon åker jag till tierp/uppsala för att spendera kvällen med några av mina allra finaste, vi ska bowla, äta och ha det bra. sen på lördag morgon far jag vidare till Stockholm/Lidingö och felicia, ännu en av mina finaste.

jag känner att allt är uuuuunderbart!!!!. (ps. jag har inte glömt bort Patrik, han är också jättebra)

I'll be back again, sooner than you know

bruden och kexet, alltså jag, hänger i skolan. det kommer jag att göra idag, nästan ända till 3, oh gud så jobbigt. sen har jag match med damerna som sagt ikväll, bara att börja tagga. pusssssssssssss

hehe söta fotbollstjejer