If you want to be


God natt du orättvisans värld

Det är inte rättvist att jag varit sjuk sen julafton. Har spenderat halva mitt lov i sängen och kunde inte ens åka till jobbet imorse. Jag vill inte göra ingenting längre, har missat så mycket roligt som jag velat göra den senaste veckan. Livet suger.. Imorgon tänker jag åka till jobbet, ligger inte kvar en dag till. Och nyår ska jag ha kul, där med basta!


#me


Aaaaaarghh

Hur fan jävla skit äckel svårt kan det vara att göra samma par skor varma, snygga, bra OCH i min storlek? Jävligt svårt verkar det som...


Dec. 25, 2012

Varför går det inte min väg längre? Självklart skulle jag ligga på julaftonskvällen med sviniga magsmärtor och kramperna fortsätter idag. Jag missar alltså julfirandet med min familj i Tierp och även juldags-utgången. Jag har iaf en fin familj här i skogen som jag kan umgås med och roas lite av.


Merry christmas baby


Dan före doppardan

Tar en sväng till Gävle och tillbaka för att lämna av lillebror och julklappar till familjen. Snart är det nämligen dags, med tanke på att jag ätit julmat nu i förra dagar till lunch OCH middag känns det ganska dags. Ikväll blir det iaf en finmiddag i Gävle med pappafamiljen innan jag åker tillbaka norrut.


Dec. 22, 2012

Dags för årets första möte med tomten. Eftersom att vissa barn inte är här på självaste julafton så får sidskogstomten komma några fler gånger, Nice. Hoppas att jag inte blivit för stor för att få paket varje gång, hehe. Men först lite jullunch. Adjö


-


Kloka ord

"Att åka tåg är ungefär samma sak som att gå på julbord, fast utan maten. Det år en massa folk som pratar om olika saker och man måste hitta någonstans att sitta"


Dec. 20, 2012

Ny sitter jag på tåget på väg till Tierp igen. Ska Henning träffa några fina vänner och min familj, imorgon ska jag gå på Kalles julavslutning och sedan ta med pojken hem till Hälsingland. Puss adjö


Dagens problem

Jag tror inte att folk födda 96 inte ännu lärt sig skillnaden på skolbuss och kollektivtrafik-buss. Det är inte okej att på en vanlig buss med betalande människor gå fram och säga "jag vill kliva av i korsningen där" utan man ska kliva på och av vid hållplatserna! Piss off


I'll be holding on to you forever

åååh, längtar ihjäl mig. Snart får jag träffa min älskling igen, som jag saknar honom. Världens finaste kille!!

Dec. 18, 2012


Dec. 17, 2012

amendåså. Jag har fyra betyg som sätts denna termin och två av dem är spikade. De andra två jobbar jag på, men det löser sig hoppas jag. ADJÖ

Dec. 16, 2012

Idag är det en sliten krigare som skriver. Jag var nykter igår och idag, jobbar istället. Nu ska jag äntligen få sova efter att ha jobbat 11-00.30 idag. Börjar 11 imorgon igen så jag borde väl ta och slumra in. Tur att man har deadline på examinationer imorgon också, älskar livet! (Tänk på pengarna och betygen Evelina, det är inte förgäves..)


Dec. 13, 2012

Hej livet och alla däri. Jag är nu på väg till Hudiksvall för att äta middag, införskaffa lite julklappar och avsluta med ett sjukhusbesök. Jag har prickat av tre punkter på mig skol-att-göra lista, men trots det varit arg idag. Nog om min dag, adjö


uppmuntring i vardagen

 
Tänk att man kan ha så underbara punkter som lyser upp ens vardag. Imorse när jag skulle gå till skolan låg det ett litet paket utanför min dörr, en av världens kanske finaste människor hade lagt dit det. Jag fick en hälsning som på Lucia, för i år är det inte min tur, men jag tänker banne mig vara Lucia ändå. Uppgiften en Lucia har är att sprida ljus till världen och in i männiksors hjärtan och det vill jag fortsätta göra.
 
Min lycka imorse var precis vad jag behövde en dag som denna. Tack världens finaste Elina för att du är du!
 

Dec. 12, 2012

Dagens + är att jag kommit igång med två nya arbeten idag och så fick vi tre dagar till på oss med ett annat arbete. Jag har varit till Apoteket och dessutom åkte jag den tidigaste bussen till skolan utan att somna en enda gång under dagen. Bäst av allt är att mina hyacinter blommar och sprider god doft i lägenheten.

Minus idag är väl det vanliga, stressen från skolan, ångesten över livet och alla känslor som jag per automatik stänger ut. Min sjukdom är smärtsam och jag vill inte ha den kvar längre, så fuck that. Inte nog med detta så har jag fått finnar, fml for real.


Hurt

I hurt myself today
To see if I still feel
I focus on the pain
Try to kill it all away
But I remember everything

I wear this crown of thorns
Upon my liar's chair
Full of broken thoughts
I cannot repair
Beneath the stains of time
The feelings disappear
You are someone else
I am still right here

What have I become
My sweetest friend
Everyone I know goes away
In the end
And you could have it all
My empire of dirt
I will let you down
I will make you hurt


Intressanta faktum från dagens tankar

•Idag när jag såg mitt bakhuvud i spegeln var det tur att jag visste att det var jag, annars hade jag absolut trott att mamsen var på besök.

•Jag insåg idag att det måste vara väldigt jobbigt att vara förkyld när man har glasögon, de immar igen när man snyter sig.

•Det står en del vettiga saker i Bibeln, t.ex "alla floder flyter mot havet, men havet blir aldrig fullt. Dit floderna har vandrat vandrar de alltid på nytt."

•Historieuppgiften jag skriver är sjuk, men jag har nästan kommit en bit.

•Jag ska koppla bort mitt sociala liv denna vecka för att plugga och jobba. Jobbar fredag-söndag i helgen och ska definitivt plugga all övrig vaken tid (och kramas med mamma).

•jag vill ha kaffe, nu helst. Orkar bara inte gå iväg och fixa det. Borde äta middag också, men måste plugga..

•klockan var visst asmycket.


11, dec, 2012

hej babes.
 
Jag sitter i skolan just nu och ska arbeta lite. På torsdag är en stor dag eftersom att vi har prov, en massa inlämningar, jag ska till doktorn och det är Lucia. Igår var jag och handlade julklappar och nästan allt är klart, sjuk skönt.
 
adios

Jag orkar inte bli besviken

Varför låter jag mig själv gå så här långt?
varför går jag över mina egna gränser och bryter mot mina egna regler när jag vet att jag satt dem för mitt eget bästa?
varför är jag så sjukt korkad? 
Orkar inte med detta igen, vill inte
låt mig sjunka, försvinna för en stund

Snöfyllda morgon

Godmorgon mina sköna. 
 
eftersom att sjukdom bara är skit så behandlade jag den inte som något annat igår heller, att ligga inne ensam en hel kväll funkar inte så condis blev det. 
 
söt som jag är klev ja upp imorse och ställde mig för att baka och göra frukost till mitt fina sällskap. Nu ska jag hoppa in i duschen och packa en väska för att sen ta tåget ner till min älskade familj

Dec. 07, 2012

 
 
Livet suger. Jag har ont, mår dåligt och dessutom är jag ensam. Fml for sure. ICA ligger hundra meter bort, så det vore inte omöjligt att gå och köpa tröstgodis, men juste det är ju en miljon minusgrader som jag imorse fick vänta på bussen i i en halvtimme. Hatar Norrland, vill till värmen!!

Det enda bra idag är att jag fick ny nässpray utskriven från doktorn, så kostade den 400 spänn. Satt fint
 

Du glömde att ge mig tillbaka innan du gick


Dec. 06, 2012

Idag har jag varit i skolan, kändes nödvändigt eftersom att vi hade prov sista timmen. Tro det eller ej så stod jag ut att vara där från 9-17. Satt och skrev prov från tre till fem, trots att jag bara varit med på en lektion om detta område. Hoppas att det gick ändå eftersom att det var psykologi som jag tycker är ett väldigt viktigt ämne. Imorgon ska jag också till skolan, hur fasen jag än mår! Måste ta tag i detta.

Godnatt


Hannibal lecter

Jag är som vanligt sjuk och har därför ungefär ingenting att skriva om här. Just nu har jag Erica, Angelica och sebben på besök och sen kommer kimpa och myser. Imorgon måste jag till skolan och skriva prov, hoppas att det går.

Inte nog med det så såg jag och Mac på skräckfilmer här om kvällen så ro får jag inte direkt.


Saknade, underbara, fina du

Utan dig är det inte rätt


Dec. 01, 2012

Fysatan vilken huvudvärk, idag är jag en sliten krigare. Inte nog med det nej, jag sitter i bilen också påväg ner på släktträff. Nu ska jag sova hade jag tänkt, jag tror nämligen att bakfyllan tycker om mig mer än vad jag tycker om den. Adjö