May. 20, 2013

Har haft en fantastisk helg, framförallt med världens bästa pojkvän. Nu ligger jag och saknar honom och måste sova. Varför kan jag inte det då? Kanske för mycket kaffe. Hmm. Sista skolveckan börjar imorgon, shit pommes.


På bemärkelsedagen

Världens bästa bög fyller år idag och vi ska fira honom på det sätt han önskar, bland annat med att pröva främmande rätter och höra Manne sjunga kareoke.

Måste bara säga att Lucas är en av de absolut bästa människorna jag känner, en av mina bästa vänner! Med en så stark personlighet och så mycket dold kärlek (hehe). Je t'aime baby <3


May. 13, 2013

Har det fint


May. 10, 2013

Vi har det hur bra som helst i Rhodos, myser och har det bra. Har legat i solen och poolen hela dagen och nu är vi påväg till grabbarna grus och resten av bargatan. Kärlek på de fina vänner jag har med mig (och de hemma).

Saknar dig Marcus, vet att du läser ;)


May. 08, 2013

And off to Rhodes


Idag är bra


May. 06, 2013

Oj vad denna vårmorgon är fin, solen lyser, fåglarna kvittrar och gräset är alldeles grönt. Detta får jag avnjuta på en bänk i väntan på skjuts till skolan! Puss


May. 05, 2013

Hejsan. Whats up? Jo här får du se.

Jag hade en superrolig personalresa torsdag-fredag.

Fredag kväll var jag och gjorde en historisk undersökning och hälsade sedan på mamma och åt tårta.

Lördag fyllde jag år och firade med min underbara älskling, fick inte bara en stor underbar blombukett utan också ett armband från Tomas Sabo. Han hade lånat en stuga och vi badade jacuzzi, grillade, bastade och drack champagne och lite rött.

Idag har jag varit tur och retur ner till familjen i Tierp och firat mig själv, underbara, älskade familj. På tåget blev det pluggeri och på vägen hem mötte jag min felli så vi samåkte. Fina vännen.

På onsdag åker jag med ett gäng sköna lirare till Rhodos på studentresa och oj vad bra vi ska ha det! Innan det- plugga skiten!


Maj. 2, 2013

Nu ni sitter vi i bussen för att åka och rocka Boda Borg m.m. Vi ska på personalresa och tävla på Boda Borg, åka gocart, spela lasergame, bada på äventyrsbad och bo på hotell med gokäk. Pussssssssadjö