Mar. 28, 2013

Igår var en helvetesdag, men idag känns allt lyckligt och bra. Imorse skrev jag ett matteprov som jag trodde att jag inte fattade men när jag gick igenom det igår insåg jag att det faktiskt var matte jag höll på med. Skönt då det för mig betyder att jag förstår det utan en vidare ansträngning. Förutom det så fick jag chansen att diskutera en uppgift där jag blivit orättvist bedömd och nu är det påsklov!

Tänk att solen skiner och allt känns bra. Puss


Mar. 26, 2013

Nu för tiden är ju läget sådär härligt att vi bara har eget arbete hela tiden, så utan lektioner stannar man ju hemma. Idag måste jag plugga, på torsdag ska utkastet av projektarbetet in och dessutom har jag matteprov. Tänkte också skriva ihop någon av de examinationer som ligger på kö.


Mar. 25, 2013

Hallådär snuttisar. Idag spenderade jag fem timmar på skolan utan att ha en enda lektion. Däremot var vi ett par timmar i studion och fotade bilder till omslaget på våran bok, det blev hur bra som helst men eftersom att jag inte tänker lägga ut omslagsbilden här så kommer ett annat smakprov. Dessutom har studentmössorna oså kommit idag, fetnice!!!


Mar. 25, 2013

Orkar..inte..kliva...upp!!
Varför är det alltid så svårt på morgonen, Sandra kommer om en timme och jag har en massa saker att packa. Hmm. Ringa kimberley också, och allt annat morgontjaffs. Varför kan det inte bara vara mitt på dagen direkt?


Mar. 24, 2013

Söndagsskola är inte alltid okej, bara ibland. Lite less. Några timmar kvar.


Mar. 22, 2013

Våren har vaknat men drivor i vitt
ligger kvar över taken
Det är varning för ras
Gå så försiktigt du kan, dina ögon kan krossa min värld
Som stenar mot glas

Lasses lilla låt om våren och diverse känslor sätter ord på dagsläget. Nu är jag på väg upp till skogen för att hälsa på mamma och Jonas. Blir där över natten och får förhoppningsvis mycket plugg och filosoferande gjort.


Mar. 20, 2013

Just nu skulle jag göra allt för att få åka hem och se på en film tillsammans med min älskling, ett glas juice och en skål med fruktsallad. Har varit i skolan i tolv timmar och än är vi inte klara för dagen...


On my mind

Jag blir så förundrad över livet och vissa känslor i det. Är det inte konstigt hur man kan känna att man knappt vet vem en person är som man egentligen borde kunna allt om? Känslan av att man inte har någon som helst tillhörighet eller så till den plats dit man egentligen hör mest skrämmer mig. Känslan av att inte de som borde veta mest har en aning om vem man är, trots att man inte önskar någonting mer än deras uppmärksamhet och beröm när de ser hur man växer. Det som skrämmer mig mest är tanken på att vilja glömma, att någon kan vilja utesluta, blunda. Viljan att bli uppmärksammad och berömd är för stark, om någon var lika stolt.


Mar. 19, 2013

Egentligen har jag inte tid att blogga nu eftersom att jag är en plugga-24h/dygn-tjej men jag gör det ändå. Senaste två dagarna har jag skrivit projektarbete i 11h och dessutom gjort en massa annat nödvändigt. Om två månader ska allt vara klart och paniken smyger sig inte allt för sakta på. Så nu ska jag skriva lite mer och sedan läsa lite Romeo & juliette. Adjö


Mar. 18, 2013

Idag hänger jag på skolan, utan dator?! Första gången i historien som jag inte har den med mig så jag ska gå och söka efter en ny. Förresten så blir jag inte förvånad om ni tycker att jag är cool, faktum är att jag är det.


Mar. 17, 2013

Idag har jag en relativt torr underläpp, vadårå?


Mar. 16, 2013

Hejsan vänner. Idag har jag och Marcus myst på som vanligt och allt sånt som bara är ointressant att läsa om. Snart ska vi till Simon och förhoppningsvis ha en härlig kväll. Jaha och sen då? Vet ej.


Vine

Min vän Lucas introducerade mig för en ny app idag som jag tycker att alla ska skaffa. Den heter vine och är typ som instagram fast man lägger istället för bilder ut 6sec långa videos. Blir nog jätteroligt om fler skaffar det!


Mar. 15, 2013

Hejsan bloggen. Nu är jag hemma från skolan och har ingenting mer att säga om det. Snart kommer mamma och hämtar mig så ska vi åka till sömmerskan och prova min balklänning. Innan det hoppas jag på att få träffa mig pojkvän, adjö.


Mar. 13, 2013

Helt okej dag i Uppsala, fik inte bara kolla in universitetet som lockade mig utan fick även införskaffa skor och proppa i mig kinabuffe. Allt i fina vänners lag.


Mar. 13, 2013

I sovande stud på väg till Uppsala, en välförtjänt kaffe i Gävle bro. Det blir en titt på universitetet med alla andra treor från slottegymnasiet och sedan en fin buffé med mina älsklingar när jag ändå är i stan!


Mar. 11, 2013

Kär och lycklig


Mar. 10, 2013

Idag är det ryggläge som är dagsläget. Våga vägra att kliva upp!


Mar. 06, 2013

Världens bästa


Mar. 05, 2013


Mar. 05, 2013

Myser med mina älsklingar. Nu åker vi till stan och deras fancy skolor, ofta jag är i skolor hela tiden på lovet?! Hihi adjö


Mar. 04, 2013

Är hemma i trakterna igen. Efter en natt med fru fågel är jag uppe med tuppen och åker med lillälsklingen till skolan. Nu ni.


Mar. 02, 2013

Firar in sportlovet med öl på afterskin. Nej, vi har inte åkt skidor men är man en local så är allt tillåtet. Hihi. Smaklösa spelar om fem, traktorhjulen går runt runt runt, runt runt runt. Härrrtåååå ps. Firar in våren med skinnjackan också!