erica ling pling

this sucks.. jag väntar på erica och det är drygt, hon borde komma snart.. hon och jag ska ha en myskväll ikväll, naaaaajs. hoppas att kim svarade ja också, satt han, erica, jag & patrik kan lira som cards sen. vore ju kul det. :)

nu var ju detta värdelöst, bestämde mig på sekunden att jag ska tvätta det svarta och diska. hälå

with all my love/e

skolan

jag sitter i skolan. på biblioteket, eller i. Elina, Emma och Alex också. det suger. 

elina är vacker, hon är snäll och söt och hennes leende är som gjort av guld. hon är en gåva från gud, (egentligen villa han ha henne kvar) ja gud alltså. eller ja, jag vet fler som vill ha henne kvar... hihihihihi, men det är bara jag som får. eller ja, egentligen inte :( sadface... Elina älskar mig mest av allt som finns, bara bara mig, hehe, trodde jag ja.. aja ses.se

jag och elina idag! OBS: jag är människan, som har tämjt elina.

with all my lovely love/e

skabbdag din toffel

nu blev det bråttom... om 2 minuter exakt ska elina stå utanför min dörr, oooooops. igår hann jag inte skriva för jag och pät åkte till bollnäs. jaja, skitsamma. nu ska jag till skolan, jag ska vara skabbig idag! hör på den, det ska bli en upplevelse.... hehe som om! ;)

nu upptäckte jag också att ericaling kallade mig toffel, faaaaan! det måste vi göra något åt, tur att jag planerar att leka med henne idag, synd bara att hon inte vet om det hihi. :)

with all my love/e

ready for school

hur smart är jag då på en skala? har glömt min telefon i tierp. upptäckte nu att jag måste kila till elina, bråttomt. dagsd för skolan, hejdå

godmorgon världen, vilken underbar dag

Elina var nyss hit. Nu håller jag på och viker kläder, sen ska jag sortera smutskläder och tvätta. Det blir troligen svart tvätt, resten tar jag ikväll. klockan ett börjar dagens lektion, Svenska. ett av mina favorit ämnen, nice. Den håller på i en timme, till 2. ovärd dag, yeah know. Sen ska jag gå på ljusdal en stund med Elina och Emma innan vi far hem. övärt inlägg också.. ;)

denna vecka jobbar patrik förmiddag så vi kan umgås hela kvällarna! :D pussälskling

With all my love/e

tänkte bara säga

godnatt elina! sov gott och sitt inte uppe nu och fundera, jag uppdaterar inte mer ikväll. vi ses imorgon, jag ska tvätta lite då också. lite kläder som är smussit, du får hjälpa om du vill ;p godnatt hjärta!

godnatt till alla andra kära läsare också såklart, puss på er alla. hehe ;)

with all my love/e

hemma i järvsö

synd att jag är dålig på att uppdatera. men vem bryr sig? jo juste, elina..

nu är jag hemma i järvsö igen, heladagen har spenderats på JULA, ÖB, ICA MAXI & BILTEMA. kul liv? aa äeh.
nu ska jag säga hejdå till elina, hädå.


with all my love/e

bambi är död

godmorgon. Jonas och Patrik åkte ut och jagade tidigt imorse. När dom kom hem hade dom skjutit ett varsit rådjur, ni vet som Bambi. jag var ut en sväng och kikade på dom söta och tog lite kort också. 

dom var faktiskt jättesöta. säkert ännu sötare när dom lever..... :( det syndes att dom var släkt med bambi, för hon är ju sjukt söt! ;)


så söt

with all my love/e


så fredagsmys

är nere i tierp nu. har hunnit hälsa på famo&fafa och spendera lite tid med mamma & jonas. toppen :thumbup:
nu är min boy tjurig så det är nog dags att sova, jag är faktiskt trött så det smäller om det. känner mig som en riktig partypingla, med tanke på min underbara fredagkväll. men vem bryr sig? man ska väl prioritera människor man tycker om!


with all my love/e

en kopp med te

nu sitter jag här, nyvaken, duschad och med en kopp te. bussen går 11 så jag känner ingen brådis. efter min lektion ska jag och patrik åka till tierp. jag vet inte vad jag ska göra nu.. ta fram kläder kanske, funderar på att inte sminka mig, men jag har haft en finne på hakan som numer är ett sår.. sad!  :(

funderar lite

with all my love/e


nollning SP10.

idag har vi blitt nollade. det var inte en så hemsk variant, rektorn sa ifrån som tur var. :thumbup:
ändå fick vi göra en massa knäppa aktiviteter, men det var kul. vi slapp iaf lektioner fram till lunch. ;)
imorgon börjar jag 12, har en lektion på 1,5 timma och slutar 13.30, måndag är ännu mer chilledill, då börjar jag 13.00 och slutar 14.00. hur värda är dom dagarna egentligen?

glada förlorare! :D

en hel del av sp's söta ettor


with all my love/e


jag skulle ge dig allting du pekar på, men bara när du inte hör vågar jag säga så!


du är den sötaste som finns, du är den finaste jag vet. du är heltenkelt bäst. jag älskar dig mer och mer för varje gång jag ser hur du ler mot mig. snälla, tvivla inte på mig.

nu ska jag laga lite bacon och mackisar, dags för middag. snart kommer elina och sällskapar lite, carolina har varit här. sen skulle visst G-B och J-E komma och hälsa på och lämna tv-kablarna. så söta som ställer upp! gosch, jag har det verkligen bra..
with all my love/e

a twist in my story

breathe in so deep
Breathe me in
I'm yours to keep
And hold on to your words
Cause talk is cheap
And remember me tonight
When you're asleep

a boy like you is impossible to find

jag kan inte förstå det. jag kan inte förstå min känslor, jag kan inte förstå dina.
jag vet inte varför vi gör det så svårt av något som är så lätt.
kärleken är lätt, den är helt enkelt svår. att älska någon är enkelt, men svårt att sluta med.
det är svårt att visa eller få ut sina känslor i ord, fastän man känner det så tydligt.
but if you never try you'll never know, och då blir det så fel. så jäkla fel.
alla har brister, ingen är perfekt. man kan inte låtsas vara någon man inte är.

livet är så jävla svårt att förstå sig på!/e

i väntan på erica.

vi går i första ring och jag fattar ingenting
jag borde lyssnat bättre men vad ska jag ta mig till?

inte kul. nu ska jag smaka en kaka och tänka över mina synder. detta är inte kul, jag saknar patrik. jag är så sjukt förvirrad just nu, varför kan jag inte förklara. hoppas någon annan kan sätta ord på mina känslor. för övrigt så ska jag gå och ta en fika med erica nu så jag har någon seriös människa att prata med, hon blir kvar över natten! patrik kommer hem vid midnatt och har lovat att smyga in och krypa ner bredvid mig, min älskling.

well, take me to heaven for the living

with all my confusion/e

we are the world

skolan idag sög ju, så ovärt att åka dit. jag är dötrött.
det enda som hände i skolan var typ att vi fick vårt skåp och schema. och juste, vi gick en rundvandring i biblioteket.. är dom verkligen seriösa med mig? vilken människa är inkapabel till att hitta i ett rum.. rundvandring i ett rum? vem är det som bestämmer att man ska göra en sån grej. bara dumt, vi är väl människor med hjärna vi med, snälla.

nu borde erica pallra sig hit, innan jag bestämmer mig för att ta ett nap.

with all my love/e

keeep goin biatch

just nu gillar jag min bloggstatistik. tack vare det 20-tal som läser min blogg, hehe.. charmigt av er, dom som fortsätter kan jag bjuda på en varsin nybakt kaka. OBS: imorgon är dom inte nybakta längre!

puss/e

i could really use a wish right now

jag leker med erica, nu ska vi baka bröd och kakor. och så ska vi laga korvstroganoff! det är gott, hoppas jag.
nyss sprang vi till OKQ8 i regnet och köpte mjölk :)
söta är vi också, se själv:

with all my love/e

got to get next to you!

nu borde päti ha slutat jobbet, så han kan komma hit. jag har inte kommit in i grejen med att sova själv än, herregud jag har ju bara bott här 2 dagar. det kommer ta ett tag innan jag lär mig sova ensam ordentligt tror jag. fast egentligen, vad vet jag?.

äeh, belemama-kristin får duga tills han kommer.. hon är ändå mycket mjukare att gosas med

nej, jag saknar min underbara man så jag har någon när inatt. nu ska jag ta en kaka, eller nåt. bye

with all my love/e

du tycker om mig nu- men tycker du om mig sen?

min lägenhet är underbar. den är miniliten, mysig och med mina saker inne blir den perfect. ett rum, en liten toalett och ett litet kök. vad mer behöver man?

tänkte bjuda på lite bilder, men har bara några värdelösa mobilbilder. så ni får stå ut med detta tills mamma skickar systemkamera-bilderna :) klicka på bild för förstoring
  

with all my love/e

I hope you know that this has nothing to do with you

vibbarna man får från gamla låtar är underbara. det dyker upp så grymt mycket minnen. 

jag började gymnasiet idag. det var också bra, förstår inte att jag varit så nervös. klassupdelning blev också bra. som tur var hamnade jag med Elina, Felicia & Carolina, assköna brudar. det kommer bli 3 bra år tror jag nog :D SPB10! :thumbup:

nu ska jag bjuda mamma och jonas på mat, dom kommer vilken sec som helst!

with all my love/e


lonely girl

fy vad jag känner mig ensam. kom hem från 30 års kalaset för en stund sen och förväntade mig att mamma och jonas skulle ligga och slagga. men nej inte det, dom hade då inte kommit hem än. nu är jag ensam i detta enorma hus med 6 sovrum 2 kök 3 toaletter osv, förstå om det skulle komma en inbrottstjuv.. eller ännu värre, om det skulle visa sig finnas ett råttbo.. uschaaaaaa. nu måste jag sova innan jag börjar tänka för mycket :( jag hatar lonelyfeelings.

I know what I want and I want it now
I want you

with all my love/e

well maybe i need some rehab or maybe just need some sleep?

nu åker jag på 30 års kalas! grattis emelie, och grattis mamma som blir 45 idag! :) puss

observera på min högerarm att jag hittade en till bling klocka när jag städade en låda hos pappa. yeah! + att det är något med ljuset som får mig att se knallröd ut, jag är inte det.
P-A-T-R-I-K♥

with all my love/e

där jag växte upp och så, märker du hur fort det går?

fifan. det känns som jag har resfeber fast man kan nog mer kalla det flyttfeber, säger man så? flyttfeber, det låter bra så jag kör på det. jag vet att detta är vad jag har velat, men ändå så känns det fel. det känns som om det är så mycket större än vad det är. som om jag lämnar min familj bara för att jag har en lägenhet när jag går i skolan, jag har ju fortfarande en familj som jag älskar och tillhör och dom älskar mig! :bigeyes:

känns så fel att jag kommer vara ensam första veckan.. första veckan på ny skola och i lägenhet. varken mamma eller jonas kommer vara uppe utan dom kommer vara i tierp hela veckan.. patrik kommer jobba till tidigast 9 varje kväll. jag måste skaffa annat umgänge, hoppas att några av mina vänner vill göra mig sällskap. hehe :)

hoppas det känns bättre imorgon. bläää :(

känns som igår.

with all my love/e

you've got a piece of me and honestly, my life would suck without you!

jag sitter vaken nu, trots min trötthet. anledningen till detta är att jag måste vänta till det slår om till den 21:a innan jag kan ställa mammas födelsedagspresent på bordet.. det är det minsta jag kan göra efter allt hon gjort för mig i alla 16 år!

hon har varit:
- underbar
- tålmodig
- fin
- bäst
- snäll
- rar
- uthållig
- stark, på in och utsidan
- omtänksam
- generös
- irriterande
- töntig
- skrattretande
- rolig
- förstående
- tröstande
- kramgo
och så himla mycket mer!
mest och bäst av allt har du alltid varit så KÄRLEKSFULL.

det finns ingen som är lika kärleksfull, fin och förstående som du.
jag beundrar din styrka, din uthållighet och hur du alltid ger allt en helhjärtad chans.
du är helt enkelt bäst, min älskade mamma <3


du är den finaste som finns, alla borde få ha en mamma som du.

with all my love/e

dady DJ, please take me to the party

ni åker jag till pappa. för några timmar bara, hihi ;)
hittade en bling klocka nu också när jag packade ihop mina stuffs. tror jag fått den av mormor, söt!


tuffing
, observera att jag har lite vit målarfärg på armen ;p

with all my love/e


work it out

på tre dagar har jag nu jobbat ihop 18 timmar. duktig tjej! mina armar är möra men vad gör väl det, tiden har gått fort och det har varit kul. för en klätterapa som jag kan det ju inte vara tråkigt när man får klänga runt i byggställningar och måla litegrann heller.. nej, kul! samtidigt har pengarna rullat in och då kan jag inte insé ett enda problem, hehe :D

nu så ska jag äta med familjen, idag står familjen för mamma, jonas, wiktor, oskar och nathalie. det var inte igår man såg dom palletaltarna. okej, hay!


with all my love/e


<3

jag älskar patrik, verkligen jättemycket!
p.u.s.s på honom och nu vill jag vara där han är..
saknar min gulle björn

with all my love/e

I was borned to tell you I love you

20 minuter efter att jag skrivit inlägget igår satt jag på tåget, till patrik. jag saknade honom och det regnade, så jag kunde lika gärna åka dit!

imorse steg jag upp tidigt och åkte ner till tierp igen. sen jag kom ner klockan 11 har jag stått med en pensel i handen och nästan målat hela framsidan på vårat enorma hus.. men det går bra. pengarna rullar in som det ska nu, kompis det går bra nu! hehe

freschtjej_showered
nu somnar jag snart med seconhand serenade i örena. natti

with all my love/e

baby just say yes

jag är i tierp, sen måndag.
blir det ända till söndag, är det inte döläänge så säg?
mitt rum ser... tomt, ut.
allt ligger i kartonger, förutom lite kläder och möbler.
på söndag flyttar jag in, i lägenheten. i järvsö.
jag har kommit underfund med att jag faktiskt älskar tierp.
trots allt har jag levt hela mitt liv här, but it's time to move on.

juste. jag har klippt mig ju, har inte varit så korthårig på åratal. jag sa att hon skulle ta ALLT slitet och det blev 15 cm, alltså 1,5 dec. ojoj.

nu blev det mycket info på liten plats, duttigt.
with all my love/e


för alltid.

Jag vaknar brevid dig,
stryker håret från din kind,
jag är så glad att du är min.
Du är så vacker när du sover,
du har nåt som ingen annan har,
du är så underbar.

Och jag ser i dina ögon,
att du känner likadant.
Jag vill dela mitt liv med dig,
du skapar värme inom mig,
och vi ska vårda varje dag.
Vi älskar varandra så,
som ingen annan kan förstå,
vi är för alltid du och jag.

Det finns inga tvivel,
har aldrig ångrat en sekund,
jag har älskat dig från första stund.
Vill att du ska känna trygghet,
du kan vila här hos mig,
för jag ska aldrig släppa dig.

Jag vaknar brevid dig,
stryker håret från din kind,
jag är så glad att du är min..

jag saknar dig. <3

ljusdal

nu ska jag och erica åka iväg till jusdal och järvsö. hhihi, jag ska klippa mig, kolla på skola och lägenhet. hejdå

with all my love/e

I'm all alone and I need you now

Jag vet inte vad jag ska göra.
Jag behöver ha Johanna Fridh, nu..

i want my baby baby baby..

åh herreminskapare. nu har jag jobbat en heldag på harsa, det var skoj as well men nu är jag mör som ett kokt vildsvin. men vad gör väl det när haspen ligger på? visst, precis min tanke. samma kör imorgon. hmm, vad ska jag göra sen? jag jobbar 8-16 och päti 13-21.. båring. nu ska jag försöka få tag på ericus! :)

this is erajko btw, and this is me ofc

with all my love/e

alldagligt

nu är jag glad, varför förblir en hemlighet tills på måndag! hihihihihihihih bääsät, okej, jag ska inte förvänta mig för mycket igen. men jag är G.L.A.D :D:D

nu ska mami och jag fara vidare till järvsö, hoppas det inte bli för sent så att patrik orkar komma och sova hos mig.. imorgon och fredag jobbar jag på harsa 8-16 :)

with all my love/e

my two big pink balls

kan inte annat än påminna mig om Hampus!

balls, balls there's so much fun
that's why I have two, not just one
two great big pink balls
I like to bounce them, roll them, hold them
somethimes I can't control them

My mom walked in and said "why are you letting the dog lick your balls?" 

Tierp

jag är en hemsk storesyster. nej det är jag ju inte, det var internet som är hemskt. det gjorde så att jag inte kunde skriva ett grattis inlägg till kalleboy igår, jag tänkte ju göra det på kvällen. det var inget som internetet där gick med på..

nu är jag i mammas hus och hämtar lite grejer som jag ska ta med mig upp till vårt nya hem. eftersom att vi flyttat men ännu inte har tagit upp  några grejer förutom att jag flyttat en del kläder. så ett hus fullt med grejer har vi still left i tierp. och jag har min pappa m. familj här såklart!

förresten, jag åt tårta igår efter att jag vunnit på hjärter. det firades för någonting på nedervåningen, förvånansvärt nog var det inte jag som fick alla paket. kalle den lilla tjuven snodde min stora dag ifrån min för 7 fjuttiga år. pfffft GRATTIS!

sötis

with all my love/e

HAPPY AS TWO!!

YEEESSSSS! jag vann över min dator på Hjärter!!! :D jag är bäst, åh livet äger. hela världen är så underbar, livet leker. jag är bäst! ingenintg kan gå fel nu, allt är underbar allt blir som jag vill! jag älskar livet!

till viss överdrift. eller nej, nu ska jag gå ner och äta tårta, bör fira!

with all my love/e

if you gave me just one minute to tell you

internet här hos pappa är lite sjukt för tillfället. men nu funkar det hyggligt för stunden :) fast imorgon åker jag hem till järvsö igen..

jag träffade min pai nyss, och jennifer. värst av allt i hela världen just nu är att jojis ska flytta ner till karlstad, till jennifer. jennifer går på forshaga akademin och nu ska min älskade lilla poni också dit :( vi kommer bo 58 mil från varandra. världens underbaraste vän ska lämna mig här. åh, feels so bad. ;(

you don't know what you've got til you're missing it a lot, så sant som det bara kan vara.
 JOHANNA FRIDH ♥


with all my unhappi love/e

not necesary

godmorgon.
nu borde päti komma hem snart. jaja, om 1 timme och 20 minuts.
jag kollar på top model.
godnatt

with all my love/e


birds fly over the rainbow, why can't I?

imorgon åker jag ner till Tierp. och på tisdag fyller min lilla lilla bror hela 7 år, tänk att han som jag kommer ihåg när han inte ens var född nu blir 7 år? det betyder att den var 7,5 år sen vi satt där runt bordet på alla hjärtans dag och fick veta att vi skulle få ett syskon. tänk att man minns det så bra trots att tiden gått så fort.. det var 6,5 år sen han var söt söt och älskade gröt och vi åkte till Tenneriffe. tänk vad med minnen man har! :)

på onsdag åker jag upp, nej jag menar hem igen. och då följer förhoppningsvis några av mina älsklingsbabes med.

min lilla gobit <3

with all my love/e

du är speciell och helt underbar

päti och jag ligger och kikar på the secret life of the american teenager. nu ska vi åka till ica för att få hem något så att vi kan lägga på oss några kilo.

with all my love/e

I'll be your lover too

oj, nu vill jag pussa på min patrik. bäst jag säger åt honom att stänga av sin dator och jag min satt vi kan gå ner och borsta tänderna och sen sova, imorgon förstår ni gott folk på ska jag till min käre vän elina och hälsa på henne! toppen dudes, bye.

with all my love/e

fightin' 'til the end

idag har det varit en kämpig dag... för det första så har jag inte haft min dator tillgänglig. stackars mig, skämtåsido. jag är inte databeroende, även om jag kanske får det att framstå som det.. men jag är inte det, hihi ;)

för det andra så har jag varit på jaktaffären i järvsö, helt ointresserad tjej. men vad gör man inte för den man älskar (patrik)? :blush: sen efter det så skulle vi åka till hästberg och där sörru. där var det ju barn och vad jag vet om barn så gillar dom att leka, sparka boll och sånt, och så gillar dom kakor! 

nu har vi återigen varit på hästberg efter att först varit hem och freschat upp oss, för denna gång var vi där på middag. finte, mumsigt också :D så hade jag sen en kämpig stund när vi var till stavsätra och hälsade på mamma och respektive människor, eftersom att jag var tvungen att ta en match mot morsan. hon trodde sig vara starkare än mig, kan ju bara skratta åt henne HA-HA-HA.. ;p

kvällens outfit- 50kg mascara. en trasa jag hittade i garderoben, och så lite hår som växt ut av sig självt bara.

with all my love/e


eftersom att jag är ny här!

som sagt, jag är ny här (i järvsö).. så, nu måste jag ha tips.. vem är järvsös/ljusdals bästa frisör? mitt älskade underbara hår mår inte så bra, det har fått vara med om mycket sen sist det mötte en frisör.

1- hårda mogonar:

2- utväxter har kommit och försvunnit - likasom brunt underhår:

3- varit grönt - sen gummi:
-
4- tonvis med sprayer:

5- hundratals flätor:

6- massa tuggande av igor (ja, han gillar att tugga på mitt hår):

nu räckrer det med klagomål, stackars hår! :rolleyes:

with all my hairy love/e


jag ville bara va med dig

hjärter dams sista sång-Lars Winnerbäck    underbar visa! :)

kom på att jag glömde tala om att alla frisörer i bollnäs hade fullt upp, saad :( däremot gick vi i en hel del möbelaffärer och några klädaffärer, men det sög.. varför skriver jag detta, kanske för att jag vill skryta om att min syn var 1,0-1,0-1,0? nej, inget att skryta om. äeh, vafan. ingen idé att jag skriver mer då, snart kommer patrik hem från jobbet. då ville han plocka kantareller, vill jag det? njaeeeh vettefaan..

hihi, trött och uttråkad tjej på jysk..

with all my love/e

getting cleaner, gettin nicer!

nu finally är jag nästan klar med min operation städa och möblera om i mitt rum i sidskogen. hihih, har bara tagit ett antal timmar.. okej då, jag har datoriserat lite, och fikat lite, och varit nere och grejat lite osv. you get it. annars har det tagit skit lång tid, på endast tre möbler.. 

först var det en garderob som var tung som tio elefanter. den var nästan orubblig, men det gick tillsist! tog väl några år att flytta den från ena sidan av rummet till andra sidan, ungefär.

sen så skulle jag flytta på en spegel, det tog väl ungefär en timmer eftersom att skruvarna på väggen, som höll fast spegeln alltså, dom var helt cp och den ena var jag tvungen att använda en tång till att skruva med? seriöst, en TÅNG!? men nu sitter den där och ser fin ut, toppen evelina :thumbup: fast innan det hann jag få damp några gånger. 
 sen var det min enkla lilla spegelbyrå, puss på den som var enkel!

nu kommer patrik hem från jobbet och nu förtjänar jag en varm eller nej, kall skön dusch!
with all my love/e


smileys

det tog mig "bara" 20 minuter att klippa och klistra och skriva iordning denna i paint.
nu är den klar iaf, och jag älskar den, okej kanske inte älskar, men det är toppen med en hjälplista!

with all my paint skills/e

fjortis-movie-power

hur kommer det sig att när man söker på "tierp" på youtube så kommer det bara upp en massa häst filmer? jag är grymt trött på hästar, kan inte människor bry sig om något annat, som på yt skulle det väl kunna finnas något annat än alla jäkla hästar.. är det inte hästar så är det hockey eller liknanade, hur kul är det när jag försöker hitta dessa roliga fjortisfilmer etc? inte kul.

och så är det så synd när man söker på järvsös fjortisar att det är en så dålig fjortis film. hälften av bilderna inehåller moa silver, hade ni fantasi när ni gjorde den eller? kanske var ni bara sura för att moa och jag gjort en så bra fjortisfilm (ja alla vet redan att det var vi, so care? :rolleyes: ) och så skulle ni hämnas på henne? den suger iaf..:thumbdown: tråkigt att våran är borta, för den var best.
här är den nya, för er som inte sett den då:

hihi, jag slapp undan med endast en bild. :cool:

with all my fjortis power/e

onsdag 4 augusti, 13.13

oj, jag insåg nyss (när jag skrev rubriken) att tiden börjar dra ihop sig. nu ska jag hinna sminka klart, måla naglarna på händer och fötter, träffa patrik och sätta mig i bilen innan jonas duschat klart. och juste, skriva klart detta blogginlägg, hihi ;)

jag, mamma & jonas ska fara iväg till bollnäs nu och gå i lite affärer, möbelaffärer alltså. klädaffärer finns inte i lilla mini böllnäs, dom har bara åhlens och jc typ. har jag tur kommer vi iväg en sväng till dollarstore. där är det kul iaf. sen halv 5 ska vi alla till optikern, jag ska kolla till körkortstillståndet. och så tänkte jag kika om det fanns någon frisör som har drop in, det skulle verkligen behövas! :o

in a hurry

with all my love/e

jag är en toppelev i saknadsskolan

jag är verkligen bra på att sakna, allt och alla. varför är jag det, är det för min empati, min hjärtlighet eller helt enkelt för att jag är en sån som saknar?

just nu så sliter saknaden sönder mig, den river mig mitt itu. den tejpar ihop mig för att sen klippa mig i tusen bitar, den syr sen ihop mig och krossar mig sen med en slägga. a ni fattar..  varför ska jag behöva skiljas från min största trygghet? de personer som jag varit med och älskat i 10 år, det är 2 trejedelar av mitt liv. 10 av 16 år bara slängs i väggen, jag är inte trygg utan er.. 

under alla år har vi ändrat våra utseenden och ändrat uppfattningar om varandra. vi har bråkat, snackat skit och kramats. vi har aldrig varit helt sams och haft samma meningar. någon har alltid varit tvärtemot (jag kan erkänna att det oftast varit jag) men trots allt detta så håller vi ihop. vi vet att det är vi som hör tillsammans, jag vet det. jag saknar er, jag vill vara med er.

jag minns när vi var små, i ettan när vi skulle ha en julteater för föräldrarna. alla ville vara den snälla flickan, jenny vann titeln. jag själv fick vara den elaka styvsystern, signhild sa att jag pasade bra som det.. hehe
i trean skulle vi ha en om tomtar och troll, jag fick vara trollmor. freddan var lucia och tappade sin krona när hon skulle buga, hahah!
när isa var ny, hon stod och gungade och vi kom hela gänget för att fråga om hon ville leka med oss. isa blev den nya söta tjejen som alla ville vara med. alla killar var kär i henne.
när vi hade tjejkväll hemma hos emma och kollade på tjenare kungen, hihi. sen ute i jennys friggebod, och med en rosa apa och monkeyfist. haha
det finns mycket jag minns, men framförallt minns jag högstadiet. mest 9an då vi, för första gången började vara som en helhet. alla höll ihop. vi var inte längre grupperade och några hatade några, utan alla var ett.

åh, mina tjejer, jag älskar er. under alla år har jag haft en stor trygghet i er. men nu är den borta, vi måste leva vidare. och jag vet, it sucks. men det 11te, hoppas jag att ni alla kommer och förgyller ett par dagar med mig. puss



jenny, emma, freddan, isa, sara, fanny & bea :love:

true blood

jag har en fundering. nu igen. men detta är faktiskt på riktigt. nu har jag blött näsblod ett flertal gånger inom en veckas tid, tappade räkningen på hur många. det jag funderar på är hur det kommer sig att man gör det helt plötsligt. jag har alltid haft lätt för det men inte blött så ofta förutom vissa perioder då man blöder hela tiden, men hur uppstår det? vad kan vara anledningen till att man blöder mycket näsblod, sömnbrist har jag hört. är det någon som har fler förslag?


with all my blood/e


jag vill bo i en svamp, annars får jag kramp


hihi, igår var jag och päti ute i skogen med fyrhjulingen och skulle plocka kantisar. vi hittade väl ett antal, eller ja han hittade. ska jag vara ärlig så satt jag bara vid fyrhjulingen och väntade på alla ställen vi stannade.  lat tjej ;p men eftersom att jag inte äter svamp så ska ju inte jag behöva leta den heller, eller? ;)

godmorgon andra augusti


det står "dont make me angry" på min tröja, så jag bara visar skillnaden mellan trött och arg. bild 1 vs. bild 2

god-morgon. jag ville inte att det skulle sitta ihop och inte vara delat, så jag la helt enkelt dit ett bindestreck. och för mig har det faktiskt varit en god morgon, patrik åkte till jobbet vid 4 men det nådde ingen nöd på mig. jag somnade lika snabbt som jag vaknade och sen sov jag, till halv 12! as skönt, jag fick ligga och rulla mig från sida till sida i sängen i flera timmar innan jag steg upp. oh luve it. vad gör jag nu, bloggar från min älsklings dator och blir smått irriterad på min mamma via telefon. hejdå

with all my cozy love/e

sugar, oh honey honey




bild 1: är vi inte sööta?
bild 2: jag har fått en finne i pannan.. det är väldigt frustrerande. därför var jag tvungen att ta en ful bild och visa den, fast bilden var ju ganska söt, ju.. eller? btw, finnen gör ont också. märks att han inte är swedich
bild 3: jag är väldigt besviken. söt bild. aja, varför jag är det är ingenting jag behöver gå in på här, eftersom att den personen som ska veta varför borde veta det redan. jag tycker iaf att det är ganska uppenbart att jag skulle bli det, that's it.

with all my love, frustration and dissapointment/e


sidskogen is the best

åh vad jag gillar livet i norrland! fast jag får lappsjuka ibland, men egentligen är det riktigt härligt. jag längtar till stan, men dit är det ju bara 1½ timme med tåget. livet ute i skogen är för övrigt underbart, man kan vara ensam och bara vara sig själv när hellst man vill. och vad går uppemot det?

en grymt bra sak med att bo i sidskogen är familjekänslan i hela byn, där bor 40-50 pers och alla känner alla. det är toppen, här om dagen när jag och mamma kom hem stod det till och med en blomma på bron där det stod "välkomna som sidskogsbor". den var ifrån några av våra närmsta grannar, och hur bra känns det inte då när en sån sak händer? snacka om att känna sig välkommen, alla borde ha en sån granne!

av någon anledning går det inte att få bort den feta stilen..

hur fint är inte det här då på en skala?

with all my love/e