ingen idé att ens försöka

jag kan inte leka tre, det har jag aldrig kunnat. jag vet det, därför försöker jag inte ens. Det funkar bara där man vet vem man är, där alla vet sin plats och där man känner varandra bättre än någon annan. när man vet vart man har varandra.

bara med er. ni har alltid känt mig, utan och innan. Ni har aldrig glömt vem jag är.

som i ett svart hål

hatar hur mitt humör har blivit. det är som om jag har PMS besvär året runt. först är jag så otroligt glad, sen är jag döledsen, sen skriker jag och vill bara slå någon, sen är jag superglad igen.. VAFAAAN, om jag bara kunde få bort infektionen i min kropp så jag kanske får bli lite normal igen?


får en att vissla i mörkret

jag hittade glasögonfodralet!! nu leker livet bra med mig, så himla bra. Vädre är fint, jag mår bra och är pigg. Jag har fått tid hos doktorn och ska på två roliga resor, fylla år, träffa släkten, gå på skojiga fester, träffa mina fina tierpskor, spela en massa teater och fira suttende maj inom loppet av två månader!

hur glad?


efterlyses

jag förstår inte grejen, allt försvinner för mig! senat för ett par dagar sen när jag satt vid datorn och hade glasögonen på mig, då när jag skulle lägga tillbaka dem i fodralet var det borta?! jag var ensam hemma och hade bara haft det på köksbordet där jag satt. lika så har hänt med min klocka, puderborste, kamera och headset bara senate månaden. VAFAN. om någon gullig själ har tips så säg till..


tonight we'll be lighting up the sky

jobbigt att jag nyss grät till Big Brother, vem gör sånt? aja, det var faktiskt sorgligt.

jag är så sjukt trött just nu men har de senaste dagarna vandrat med en ständig tanke i mitt huvud att jag har massor att göra, det har jag men ingenting som är bråttom. jag vill inte gå hem från skolan för det känns som jag behöver plugga, men vet aldrig på vad? jag vill inte gå och sova för det känns som jag har något att göra, men vad? dryg tjej. ska skriva in ett MVG i min kalender sen ska jag sova, vad jag än tänker, punkt.

fina!

I know everything is going to be alright

jag sitter och lyssnar på Håkan och planerar min idrottslektion som jag ska hålla nästa vecka medan jag väntar på Cecilia.

förutom det har jag borjat fundera mycket över framtiden, vad vill jag, vill jag verkligen det, klarar jag av det, vill jag göra det direkt, kommer jag bli lycklig, är jag redo? ingen jävla aning, men det är väl det livet är, en enda stor chansning?

lika ren som ett barns ögon och lika skitig som golvet på en tågstation

take me home


efter en lång helg är det dags att sova igen och vila upp mig inför ännu en skolvecka. saknar mina fina i det uppländska landskapet. saknar mitt hus, mitt hem.

you can't start a fire without a spark

ojoj, nu rullar det på. igår spenderade jag hela dagen på UF mässan i Sandviken med Erica och hennes företag Livets ljusa sida. vi kom hem runt ett och imorse var jag uppe och åkte iväg till jobbet, nu är jag hemma och väntar på att få ställa fram klockan innan jag ska sova inför heldagsrepet med teatern imorgon. puss

I'm the prince of darkness the mighty force that keeps you awake

mina drömmar har på den senaste tiden blivit hemsökta av människor från mitt förflutna. jag vet inte varför och det enda jag förstår är att det gör mig illa till mods. Snälla ni, slut nu. Det är inte roligt och det har det aldrig varit.


You know its midnight
And the evil apears in the dark
You try to sleep to scream
But my terror takes your breath before you make it
I'm the prince of darkness the mighty force that keeps you awake
Because i'm your nightmare




what a beautiful day

nu ni, nu har jag skrivit klart min Rapport, äntligen. Eftersom att den inte hade någon deadline har den legat i ungefär 4 månader och bara varit några slutord från inlämning, så idag när jag fick veta att vi på måndag ska få en ny rapport att skriva var det lika bra att ta tag i det.

för övrigt gick jag en liten sväng till bilen för någon timme sen och insåg vilken behaglig temperatur det är. det är verkligen påväg till Värmen nu. det kändes ungefär som en sval sommarnatt och efter att ha känt regnlukt idag och nu dessa nattlukter mår jag bra, denna härliga tid!


påminnelse till mig själv

kliv ur bekvämlighetscirkeln nu, du sjunker ner i kvicksand.

let's go crazy

om du såg mig igen

jag har haft två supermysiga kvällar och hoppas att denna blir ännu en. Måndagkvällen myste jag i soffan med varm choklad och en allt för fin vän och tisdagkvällen myste jag i soffan med två vänner och te.

ikväll blir det ett utbyte och det bli  patrik som får äran att spendera denna kväll med mig. men bara om han väntar med mat när jag kommer hem frn skolan, hehe. 
 
saknar snutte

killen på bilderna är inte min vän


från och med nu är han en dumskalle

ibland blir jag så arg att jag vill slå någon

även om det är en av mina bästa vänner. sluta förlåta! jag menar inte att peka ut någon, det är bara det att jag inte gillar att se fina flickor kasta bort sig till skit.

love

åh, jag har precis gjort en underbar HM beställning. kunde inte känna mig mer pirrig i magen, så fina grejer var det! hoppas det kommer redan imorgon(ja, jag vet att det är söndag idag och omöjligt). puussssssss

smakprov:

för man kan aldrig få för många svarta jeans!

when you want it

gårdagen spenderades solandes på min balkon, på en cykeltur i solen och hemma i soffan. de första två punkterna med carolina och sista med patrik. idag har det spelats en väldigt jämn hockeybockey match i Sidskogen, derby mellan Sidskogen Beers och Myra red Wings. SÅKLART vann Sidskogen och ikväll blir det firar middag nere i Kramsta.

we weren't born to follow

åker och spelar in en trailer såhär en torsdageftermiddag, hörs då.

hej sötizar


i <3 u

om Hanna Hanna Hanna

undrar hur det blir utan Hanna W egentligen. troligen skönt men ändå tråkigt när folk inte har någon att reta sig på, synd bara att hon på riktigt tror att hon är askänd nu. haha. Personligen tycker jag att Hanna J (världens tråkigaste och mest irriterande människa) borde åka ut. Hanna R äger, så himla skön och gullig när hon alltid ser så nyvaken ut.

synd bara att Rodney fick stanna...

kärleksparet

I'm not going to miss you, not at all

dagen till ära sitter jag i Sidskogens tömta, egentligen är jag här för att (hemma i Jon-jörs) skriva klart en rapport som det var alltför längesen jag skrev. Är det inte härligt när alla olika gårdar/hus har egna namn? det blir så himla mysigt och personligt! aja, kanske ska göra lite nytta innan vi knallar iväg på styrelsemöte. pussssssss


it's a shame that it had to be this way

we're better off this way. slut tänkt på det.

eftersom att det är jämn helg innebär det också att jag jobbar. förmiddagen borjade med lite familjemys ute på isen och sen for jag och jobbade 11-20.30, imorgon börjar jag 9 så ja, det är dags att sussa. synd bara att min älskling inte är bredvid mig, så blir det när man sover borta Evelina..

naaaw, sötiz jag är


i know, it's only rock 'n' roll

igår åkte jag hem från tierp, till järvsö. For en sväng till Bollnäs också för en ansiktsröntgen som visade en del svullnader. Troligen har jag en kronisk bihåleinflammation och det skickades remisser hit och dit. Nu är det bara  att vänta och se vad som händer.

jag tror inte heller att de som läser min blogg är intresserade av vad jag är för sjuk men what evah?! köpte en as fin blus också igår som jag velat ha sen i måndags, hehe..

nu ska min lilla älskling läsa sin läsläxa för mig, hörs
fining

en resa i tiden

på ett sätt vore det bara komplicerat, men vad skulle man inte göra för att få återuppleva fina saker. Idag var jag med Jenny Lindström in på Aspenskolan, och hur fint var inte livet då? hur bra hade vi det inte, utan att veta det. vi hade världens bästa klass, men letade efter andra killar. vi hade världens bästa klass, men letade efter andra vänner. varför inte ta vara på det man har? om man bara kunde få det igen..


en tid och plats där jag var jag och ni var ni. älskade ni <3

futurum

lördag: var på isen med patrik och co, åkte skridskor, middag med älskling, senkväll hos Lings.
söndag: solade på isen med mamma, firade stora storebror som fyllde 22, sov hos Emma
måndag: var sminkmodell på emmas brudprov, fikade med isa, lekte med Hampus och Isa
idag: frisören, umgåtts med lillebror.

NU: myskväll med Kalle och Fredrika
ger helt enkelt mig själv doser av de bästa, sånt som får en att må bra.


vad vet du

vad vet du om månljuset förrän du blivit sönderslagenv under det
vad vet du om gryningen förrän du mött varje morgon med sömnlösa ögon
vad vet du om solen förrän någon släckt alla ljusen

vad vet du om kärleken förrän du förgäves hatat den
vad vet du om hur hjärtat kan bränna för kärlek som aldrig kan dö, men inte heller leva

time passes by, before you know it you're frozen

oj då, nu var det visst dags att sova igen efter att ha spenderat kvällen åt ett religionsprov på inlämning. Inte för att det var bråttom egentligen då läraren är i utlandet och inte märker att den hoppat in i mailen, men jag vill ju ha ett sorgfritt lov.

nu ska jag nanna kudde för att imorgon bitti ta skotern ut till en solig sjö någonstans i skogen. grilla, sola och ha det bra med människor man gillar. lät inte så fel det heller va?

en dag som idag då jag inte hade det annat än skönt på balkongen, godnatt

when it hurts so bad sometimes not having you here