Yolo muttafuckas

Alla människor bara snackar
Om hur dom vill man ska va
Men om man älskar allt i livet
Och skiter blankt i allt det som står skrivet
Varför ska man då svara på frågor
som säger om man är dum eller om man är en idiot

I don't Care what the people may say
What the people may say about me

/201


Myser med älsklingen

Fick finbesök såhär på morgonkvisten, snökaoset har hållit mig inne idag. Fysatan vad det faller.


It hurts with every heartbeat

Akta dig för människor
För människor gör dig illa om de kan
Och var försiktig
Du har mitt liv i din hand


Nov. 29, 2012

Idag är jag uppe med tuppen, for real. Varför kanske ni undrar, men det får förbli en gåta. Idag kommer jag iaf i tid till skolan också. Jag orkade verkligen kliva upp imorse så somnar väl vid fyra i eftermiddag eller nå, hehe. Nu ska jag njuta av bussresan (och kämpa för att hålla mig vaken..)


#

If you want to be alone here with me
you must understand my weakness
It's the way that he left me
and bereft me of my love
without a warning
without mourning, almost yawning

If you want to see the world that's in me
You should know I'll always need him
It's the way that I met him
There's no way that I could possibly forget him
like he got me and forgot me

No one wants forever anymore cause no one dares to try
No one wants endeavaour like before


Nov. 27, 2012

Jag ligger i sängen efter en bra dag med fina människor. Har umgåtts med Marcus, träffat min älsklingskille sebben en sväng och sen spenderat kvällen med att fira kimbrulee som fyllde 18 hela snurr. Nu ligger hon så sött och nannar kudden bredvid mig, nöjd, lite rund om fötterna och glad efter dagen. Sötpluttan.

Godnatt


Nov. 24, 2012

Drog mig iväg till hockeyn igår ändå, men det gick bra till en början tills jag fick ont i huvudet och åkte hem igen. Ikväll blir det också en bra kväll med tjejmiddag med jobbarkompisarna för att sen dra en utgång. Nu ska jag dricka vin och må bra, puss.


Nov. 23, 2012

Orkar inte ligga hemma och vara sjuk mer.. Ikväll är det hockey och vin, men om man är sjuk då? Imorgon skulle vi fira min bästa Fredrika som fyller 18, men om man är sjuk då? På måndag ska vi fira kimberley som fyller 18 och nästa helg ska vi gå ut och fira henne innan jag åker på släktträff. Varför är jag sjuk?!?!! Vill ha kul med alla andra ju.. Tänker skita i sjukan och gå på hockey iaf, kanske. Om jag orkar kliva upp ur sängen. Fakkkkk


Nov. 22, 2012

God eftermiddag männskor.. Jag sitter på polisstationen i bollnäs just nu och väntar på att få åka hem igen. Aja, blir hemma från skolan den här veckan så jag kanske är lite pigg till helgen.


Gosar lite


Nov. 21, 2012

Jag orkar inte mer. Orkar inte vara sjuk, orkar inte ha ont. Varför kan det inte bara gå över så jag får bli frisk. Nu har jag haft bihåleinflammation sen i oktober FÖRRA ÅRET!! Det trycker i mitt huvud och jag har jätte svårt att andas till och från. Det medför sömnlöshet och stress eftersom att det håller mig borta från skolan. Jag orkar inte.. Vill inte få dåliga betyg..


-

Jag har gått för långt
Kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå
Slår inte som det brukar slå


Nov. 20, 2012

En dag som denna spenderar vi på universitetet i Sundsvall, en fullt planerad dag med intressanta föreläsningar. Sen ska jag vara kattvakt några dagar framöver.


Sleep tight


Nov. 19, 2012

Idag är jag sjuk, som vanligt. För den som undrar kan jag ju iaf berätta att doktorn ringde imorse och sa att min näsvägg troligen ligger fel också och att det rekommenderas operation. Jaja nog om det. Hejdå


Nov. 18, 2012

Just nu har jag ett väldigt stort I-lands problem. Helt enkelt för att det är för bra? Jag är arg på grund av ett problem som beror på att jag har det för bra. Hur dum är man inte då?

Har åkt hem från mamma nu och ligger och funderar i min ensamhet. Borde väl kanske städa lägenheten eller göra något annat nödvändigt. Nu blev jag ännu argare, sate...

Fett cool framför ratten, hehe


love me, love me, say that you love me

nu blev det en jobbig stund.
en jobbig känsla.
sluta sakna, sluta släppa in.

Nov. 17, 2012

God förmiddag. Idag ligger vi i sängen, gårdagen var bra. Tillsammans med mina fina vänner blir allt bra. Denna kväll ska jag spendera i sidskogen hos min mamma och familjen. Alltså, plugga, umgås med mamma och mysa med lingling. Puss


Nov. 16, 2012

Hejsan sötbloggen. Jag är faktiskt på ganska bra humör idag. Snart kommer dessutom två superfina vänner hit och äter middag med mig. Ikväll ska vi gå på hockey och så blir det väl ett par glas vin om jag inte har fel, hehe. Jag har avklarat viktiga punkter i skolan idag. Låter det inte ens tynga ner mig att jag fick G på ett matteprov. Matte är min grej, jag brukar ha alla rätt. Men ett G? Egentligen borde jag deppa sönder, men det har jag inte tid med. 


Älskar min nya Tattoo btw, den är typ finast i livet.


Beautiful nightmare

Idag upplevde jag något hemskt. Jag satt och funderade på vad jag skulle ge min lilla lillebror i julklapp, lägligt nog hade det kommit en leksaks katalog med posten. Jag bläddrade igenom den och insåg att den nioåring jag har till lillebror är för stor och vuxen för allt i katalogen.. Why so serious? Kunde han inte bara vara ett litet barn för alltid? Inte nog med detta så är han redan upp till munnen på mig i längden. Men jaja väx du bara, gör det...


Sweet dreams

Godnatt mina fina bloggläsare. Kunde ha sagt godnatt till dem fula också, men alla människor är ju fina så även om jag inte gillar dig så är du tillåten att ta åt dig.

Jag myser med elina ikväll och nu är det nog dags att släcka lampan, lite till skitsnack bara. Hehe


Nov. 15, 2012

God morgon, nej juste det var det ju inte.. Inte nog med att jag inte kan andas när ja sover så får jag inte prata med doktorn förrän på måndag. Pga min sömnbrist och sjuka så tänkte jag stanna hemma men det gick inte eftersom att jag lovat att skriva ett matteprov nu på morgonen. Bara elände hörni... Nu är det lunch, är den inte god kanske jag får ännu mer att klaga på. Skoja, jag är en glad tjej.


Nov. 14, 2012

Idag har jag knappt klivit ur sängen, trött och sjuk.. Önskar att jag har glass hemma, men icke. Nu ska jag göra mig en kopp varm choklad och somna med tv'n igång så att jag slipper tänka på att jag är ensam. Hehe patetisk jag vet.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2050977/images/2012/pic_50a3edefe087c368ac04523c.jpg" class="image">


tattoo #2

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down your face
When you lose something you cannot replace

Tears stream down your face
I promise you I will learn from my mistakes



but i get up again

tjenare bloggen. Igår åkte jag som sagt ner till min familj på Farsdags middag hos farmor och farfar. Finast som de är hade de köpt en resa till Alanya till sig själva och hela barnaskaran så om ca 10 månader åker jag till Alanya med 30 pers till. Det ska bli jätteroligt och ni är bäst fm&ff <3

Efter det så åkte jag hem till familjen och har myst med min favoritkille, tog ledigt från skolan idag och stoppade lite bläck i kroppen. Nu ska jag äta middag med familjen innan jag åker hem igen och träffar någon jag gillar.

 


Not a sinner nor a saint


Ångest

Helt tomt


Nov. 10, 2012

Fyller på maken och lockarna inför kvällen. Det var nämligen jag som skulle vara värdinna ikväll. Vinkväll i novembermörkret med fina människor. Men det är två timmar tills de kommer och jag har absolut ingenting att göra.. Jobbigt liv


Funeral blues


Vittring

I en nystädad lägenhet där det spelas "retrospektivt collage" med underbara Magnus uggla står jag nu och lagar mat. Väntar på lite känsla, en uppfattning. Jag har det ju bra, och en sjuk fredagskväll som denna finns inte så mycket annat att göra. Saknar min fina lillebror, världens bästa.

Nu ska jag ta tag i käket och dricka julmust, kanske bjuda över en vän på middag. Egentiden jag behövde är slut nu.


Breathe, just breathe

Sitter på sjukan som vanligt. Idag lutar det mot att undersökningen tar mig ett steg närmre slutet på den här skiten. Har nyss mätt min andning och ska in och göra det igen om 20. Då vet ni, adjö

Fuk sej


Ansökan för omtanke

Jag är super duper duper sjuk, blev det idag. Har ont i halsen, näsan och huvudet och mår inte alls bra. Stackars mig. Ändå så sitter jag i skolan och väntar eftersom att den sista lektionen var den mest intressanta och jag vill verkligen gå på den. Är det någon där ute dom vill tycka synd om mig eller överösa mig med fina ord och sånt som får mig på bättre humör? Känner du dig träffad så är det helt okej att på något möjligt sätt höra av dig och ge mig all din kärlek, har hört att sånt kan bota. Tur att jag redan hade tid på sjukan imorgon.


Missat visst den bussen

Två söta tjejer som blivit frånåkta av bussen. Skitbuss, skitfan. Om någon vill plocka upp oss i Järvsö och köra oss till Ljusdal är det helt okej. Härraa


Bildanalys

Den ledsna minen symboliserar känslan av att ens vänner alltid somnar ifrån en och ligger och ser så harmoniska ut medan man själv inte får ro. Tummen upp ska visa på det som känns bra när man nyss skrivit klart ett historia arbete efter att man under dagen skakat hand med läraren på att man ska lämna in det dagen efter.

Jag känner mig kluven, men mest lättad över att både ha hunnit skriva det och se på New moon. Nu är det bara lite avslappning och sömn som saknas. Gn


Helt ensamma i cafeterian

Nu ere party. Skoja, två timmars lektion till


¡

De jävlarna tog oss
en efter en
De ljög och bedrog oss
med sanningen
De jävlarna tog min älskling där
Från krönet av kullen kan jag se
min förlorade värld

Jag ska göra nånting
Jag ska slå er med häpnad
Gå över en gräns
Jag ska bryta mig ut


jag äger sönder

nu ni polare, nu flyter det på igen. Hade lite ångest över PM:et som jag fick veta skulle in imorgon men nu är det klar och dessutom fick jag håva in två nya MVG'n till samlingen idag. Nu får jag förhoppningsvis vila från plugget någon kväll och på fredag ska jag till sjukan med nosen min igen. älskar skolan när det går bra, bland det bästa som finns är att lämna in eller få tillbaka ett arbete som man är nöjd med. puss

~

Fortsätt, när mörkret kommer och allt gör ont
Fortsätt, som ett höstlöv i vårens första flod
Som ett hjärta som vägrar slutar slå när varje bön gått åt, fortsätt


All for the best

Tror bestämt att jag och kimpa har supervärvat Mario nu. Har plockat alla pengar man kan, alla starcoins, dödat alla bossar och monster flera gånger om och har absolut ingenting kvar på spelet. Äntligen är hon hemma, min roliga bästis. Vi hoppade över till donkey kong idag, självklart är det ingenting som slår Mario, men det får duga så länge.

Ps, satt på sjukhuset idag i över en timme för att få höra att jag skulle gå till en annan central. Pissed off


Du var aldrig rädd, för dem som kallat mig en skada redan skedd

Hade det bra i lördags, halloweenparty och tjofs. Vem mår inte bra av lite vin liksom? Tack till mina fina som jag spenderade kvällen med.

Igår var det söndag och med tanke på dagen innan så gjorde jag ungefär ingenting. Stannade i sängen, kollade på film, åt godis, åt pizza, sov och skrev klart en rapport, allt i sällskap av en fin vän.

Lördagen:


Mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

Sitter på sjukan med min underbara svensk kärlek lista och bland annat härliga Veronica maggios "och vinnaren är", fantastiskt album! Även kent, håkan, magnus wiedeskog, stenmarck och patrik isaksson är ju helt fantastiska grabbar.

Inte för att vara sådan, men byter nog över till spotta i ditt ansikte nu. Måste ju sitta här ett tag till..


Lära mig

Sluta dröm om det ljuva livet
Du kommer aldrig vara med om det
Och be aldrig mer om ursäkt
För sakerna du aldrig gjorde


Livet när det är som bäst

Sitter på Lidingö med min älskade vän och dricker lite gin och tonic. Myser på helt enkelt.


When you get what you want but not what you need

Just nu sitter jag och pluggar på ett tåg med godispåsen i famnen. Ska till Stockholm och min fina felicious. Ikväll ska vi mysa sönder, imorgon införskaffa lite halloweenbehövligheter och sen åka tillbaka hem till Järvsö. Fina Järvsö.

Jag har gått och blivit förkyld också, skönt med bihåleinflammation och snuva.. Hehe