bara just nu

hola señoritas. de senaste dagarna har jag firat lite jul, myst med johanna, kalle och andra fina familjemedlemmar. nu när jag åkt ifrån min fina by i skogen vill jag bara tillbaka, hem. det är som en helig plats, i alla fall för mig. imorgon åker jag tillbaka 04.15 och ska äntligen få mysa lite med Tebbis igen! jag tror jag är lite kär i honom..

ikväll har jag varit och åkt i backen med Carro, Titti och Johanna. feeetttt. bye.

min favoritplutt<3

ett avslut av dagen

känner för att avsluta denna julafton på bästa sätt med lite Gossip G, med tanke på tjurigheten som kryper sig fram inom mig. bäst jag gör så. jag hoppas iaf att mina läsare haft en toppen jul, puss på er!

jag menade inget illa och heller inte att peka ut någon i mitt förra inlägg. det var bara en känsla jag hade eftersom att man inte läser alla fb uppdateringar frivilligt, blogg inlägg däremot väljer man att läsa så det är en helt annan sak. ville bara få det klart ;)

i denna stund, inte allt för pigg..


santa fell asleep

typiskt julaftons dilemma: först kan man inte logga in på facebook utan att få se ca 500 helt opersonliga god jul hälsningar, när alla insett hur ovärt det var att skriva och folk börjar tror att man kan pusta ut så kommer snilleblixten att "alla på facebook vill nog veta exakt vad jag fick i julklapp". svaret är nej, du hade fel. om någon vill veta frågar den dig, sluta upp med att fylla alla ointresserade människors nyhetsflöde med sånt som ingen bryr sig om, punkt.

GOD FORTSÄTTNING (nu vet inte du om du ska ta åt dig, eftersom att jag inte specificerat mig så du har ingen aning om jag menar det till dig. det är det ingen som vet förutom jag själv, alltså en totalt värdelös lyckönskning!)

stjärnan i fjärran

sänder mina tankar till nära och kära, bl.a. min fina kimberley som sitte rädd i Nya Zeeland där det pågår jordbävningar och skalv var och varannan minut just nu. kom hem oskadd min stjärna! juletiden då vi ska värna om varandra, varför ska man då behöva vara orolig när man egentligen ska få känna tryggheten att veta att alla sitter lugna och trygga hemma med sina familjer.

nej ni, nu ska jag slå på ett avsnitt Gossip Girl och sen nanna kudde, märker väl imorgon om jag varit lydig i år. (kom igen tomten, det vet du att jag har)


elva kilo med gädda


från i våras, men skiter man väl i. var ett tag sen jag lovade bilder, men här är de iaf.

i don't believe that anybody feels the way I do, about you now

julen smyger sig på i hiskelig fart. jag har inte en känsla av att det snart är dags även fast klockan nu slagit om till dan före dopparedan. det är galet. imorgon ska jag fixa de allra sista julklapparna med mamma, fira jul med min svärfamilj och sen fara ner till Tierp och min far och resterande familj. kan tänka mig att julkänslan smyger sig på när jag ser klädda granar och kommer ner till Bäcklösen.
myste med lite släkt för några helger sen.

how is that possible?

morsning i galosherna. fytusan vad kallt det är ute, jag har nästan frusit ihjäl under dagens gång. förutom det sög skolans julbord, jag menar.. inte ens must?!? aja, nu ska jag ta mig ett glas must här hemma och sen ta bussen till Erica som för mig vidare till sidis. slå in julklappar och leka i snön, kanske? YEY.

och jag vill bara upp i backen!!!!

find somebody you care about more

drygii, den där eviga träningsvärken jag led av visade sig vara något annat. så lyckligt nog finck jag precis den julklapp jag önskade mig, inflammation i båda låren. mys!

nu ska jag fortsätta slå in julklappar och ladda inför morgondagens julbord, julshow och resterande.

nu är det slut på lussandet också, synd men sant.

don't know that much about chemistry

oj vad bra, nu är allt klart inför jul. alla skolarbeten, alla julklappar (om jag inte ska fylla på lite), alla planer och allting. YEY, me quiero. skrev nyss mitt sista prov före jul och fick tillbaka ett. det jag fick tillbaka var en besvikelse. (33/39=VG+=HATE) snart får jag tillbaka mitt matteprov. håller er uppdaterade om mitt intressanta skolliv! puss

även om jag blivit äldre så är jag i samma mood. bye

how do you do

även om jag är hemma idag så borde jag återigen ta tag i plugget.. men näe, nöjer mig nog med lite spanska till provet imorgon, resten får vänta. att vi hade en inlämnings samhällsundersökning på ingång innan lovet var ju inte det bästa. intervjuer på G. aja, sånt löser sig.

i mitt vita vinterlaaand

tänk att idag har vi lussat, blivit påhälsade av tomten, ätit tomtegröt, praliner, pepparkakor och druckit must, glögg och det som hör julen till. inte nog med det så har vi också lekt i snön, åkt skoter och slagit in julklappar.

vilken dag hörrni, nu börjar känslan krypa fram!

och på denna bild fanns det inte ens snö..

du får leva med det resten av ditt liv

idag möttes vi, i mina tankar.
i dina?
det var inte bara idag.
vi möts många dagar,
men vi möts aldrig.

de bjuder upp till dans

nu ni, nu ska här handlas. så fort man min kommer ut ur duschen så far vi iväg till Valbo där det framförallt ska köpas julklappar och hämtas lillebror. ska också hälsa på patriks fm&ff som vanligt när vi är i de trakterna.

söt tjej för ca året sen, nariga läppar
 

ge mig nåt som tar mig någonstans

jaa hörrni, här ligger jag ensam i soffan och tänker på podsol, kemiska vittringar, glaciärer, inlansiser och annat sånt där som faktiskt är intressant om man ger det tid. det enda felet är att precis som alla fattar så är det inte särskilt intressant en vecka före jul då man vill spendera kvällarna till sånt som får en i julstämning.

i helgen SKA jag Julpyssla, julmysa med min gullebulle och dricka massa julmust. inget prov i världen kan stoppa mig från det!

vissa kan skriva lyrik

jag hörde ord från mina läppar
som aldrig vilat i min mun
tankar aldrig tänkta
Som nya väggar i ett rum
Som om vi alltid älskat
Sen min dagboks första blad
Men att jag får skriva ditt liv
Bara tur
Det var inget val

men vem vänder vindarna
vem får mej att gå dit jag aldrig gått
vem tänder stjärnorna
 som bara jag ser
i dina ögon
 vem vänder vindarna
och för mej dit min tanke aldrig nått

om himlen finns är jag förlorad

oj vad jag har saknat dig Håkan, nu är vi äntligen på rätt spår igen. När får man tillbaka låtar man lyssnat slut på utan premium? kommer de någonsin tillbaka. Jag vill inte vara utan längre.

deet går en vind över vindens ängar
det fladdrar till i en tyllgardin
och jag ska skriva en sommarvisa
med sol och blomdoft i melodin

you're next

alla proven idag har gått bra, som det blir när man kan. just nu ligger jag och myser i soffan, orkar inte plugga just nu när jag precis avslutat tre ämnen. längtar bara till fredag då jag och lille p åker för att handla julkklappar och dessutom får med oss världens bästa kalle hem sen. min mys kille

and so the lion fell in love with the lamb

efter att ha sett på underbara Bella och Edward en omgång medan jag i pauserna och långtråkiga scener förberett mig inför morgondagens tre prov känner jag mig ganska redo att gå till bädden. det enda problemet blev att tröttheten försvann.

kanske ändå borde dra på mig masken och krypa ner bredvid min pluppi?

det finns bara en av mig och det är jag

igår blev jag krönt, jag är alltså nu officiellt Järvsös Lucia. cool man. annars då? jo jag avklarade imorse prov nummer 1 av veckans fem. jag satte idag upp ljusstakar och tomtegardiner i vardagsrummet så nu är det ännu mysigare här. nu ska jag fortsätta umgås med humorkväll på 6an eftersom att min pojkvän gått och lagt sig.


low


skäms lite idag. igår med, men lika bra att leva vidare. jag ska inte gräva ner mig.

if you move real slow I'll let it go

en bild på mig och min stilige man från igårkväll då vi var på 70-tals fest. nu ska jag bara fixa till mig lite för att sen pysa iväg på luciakröning.

årets julkort


min tro

publicerar en text som jag skrev för exakt ett år sedan när jag gjorde en "decemberkalender".

jag kan inte precis säga att jag är troende, men jag tror på gud vissa gånger.

precis som alla svennebananer så är jag kristen, men kanske inte så speciellt. jag är döpt och konfirmerad och vill gifta mig i kyrkan, dock har jag i ett antal år haft inställningen till att gud endast finns på en plats och det är i Järvsös Kyrka.

runt tiden då jag gick på gudstjänster inför min konfirmation mådde jag inte så bra. Varje gång jag var där så gjorde jag en "lägg en slant, tänd ett ljus" jag tände ett ljus, och jag bad till gud. jag bad honom att hjälpa mig upp på fötterna igen. jag bad honom även att hjälpa min dåvarande bästis, henne bad jag för ofta. hon hade en stor svacka och jag bad till honom/min ängel att hjälpa henne, att hon skulle få det bra.

jag tror inte på gud som en man som sitter på molnen, jag tror att gud är utspridd, överallt i världen. gud finns hos varenda människa, i skepnad av deras skyddsänglar. Jag hittade min ängel på kyrkön i Järvsö.

hockeykväll i strandvallsladan


mys med tjejerna över en middag innan det blir hockey. kunde inte bli bättre för kvällen. nu drar vi oss snart mot hockeyladan, efter det blir det troligen condis. puss natt

hanging around


soffhäng. så fort filmen är slut ska jag och pattis säga godnatt.

en dag som denna

precis som jag skrev igår. allt är så bra nu, jag är glad och allt går as bra. våran Historia/Svenska redovisning blev ett MVG, skönt att ha det gjort och bra gjort med tanke på tiden jag faktiskt la ner. nästa vecka ser jag fram emot, eftersom att jag egentligen gillar prov.

Torsdag: fotografering, skola, lucia övning, lussning i ljusdal
Fredag: Lussa Mekanotjänst 09.00, Sparbanken 10.15 och ICA 16.00, tjejmiddag, Hockey, Condis
Lördag: Lussa på alla äldreboenden & Folkan, 70 tals fest
Söndag: Lussa på Järvsöbaden 13.00, Kramsta 14.00, Kröning i kyrkan 18.00
Måndag: skolan, geografiprov
Tisdag: Spanskaredovisning & läxförhör, träna
Onsdag: Svenskaprov, Historiaprov & Matteprov, sceniska
Torsdag: skolan, Träna
Fredag: Geografiprov


don't let anyone get in the way of your feelings


jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag

 
I am soooo fashion! speciellt bild nummer 3. älskar mig själv, idag är allt så bra.
när jag ändå är på gång så borde jag arbeta lite med min superviktiga sammhällsunderökning. och så ni vet så hade jag nyss min livsviktiga histora/svenska redovisning. life <3

jag vill leva lyckligt, för att jag är jag



just nu leker livet

godermorgon i denna sal

sitter och morgonmyser lite i soffan på skolan.

tänkte bara påpeka att det är lottning ikväll av Järvsös Lucia, på kramsta gästgård. välkommna dit på julbord och en luciakväll. jag kommer vara där, garanterat. hehe

what goes around comes around

tjänna grabbar, här hänger jag i carolinas stuga medan hon läser en astrobok om sitt stjärntecken. men om jag ska vara ärlig har jag inte tid att skriva mer för nu ska vi ut och åka lite på bakgården! hörsdaaa

kan du förstå två våta kinder de torkar lika snabbt igen

hiya gals. jag är hemkommen nu, från en lång helg. har haft familje helg i Väddika precis som varje år, efter det for jag raka vägen till stenes julmarknad och lussade lite, dessutom har jag varit på julbord eftermiddagen till ära.
nu ligger jag mätt och fager hemma i soffan med patrik och iggen.

mina myskillar