january plans, with you


if you want to see the real that's in me, you should know I'll always need it


fotboll e livet, fotboll e bäst

jag är svettig och nyss hemkommen från en skön träning med damerna. jag invigde mina nya skor och dessutom gick det faktiskt väldigt bra för mig vissa stunder idag, hehe.

på Torsdag spelar jag match med Damlaget, 18.30 i Nor. kom och kolla :)

svettig tjej, dags för en dusch


NYA ÄLSKLINGAR


ge mig en anledning att inte älska dem?

standard


idag går jag till skolan utan smink och med håret i en hästsvans. jag vet inte vad mer jag hade att skriva här.. haha

halsduk - gina
tröja -  bikbok
byxor - HM

hörs

and BAM, I did it again!

jag är PRO!!! ännu en utsökt måltid tillagad av mig. jag tillochmed lyckades perfekt med stuvningen till makaronerna. jag får väl på samma gång då tacka min "elake styvmor" för allt nyttigt hon lärt mig! hon har uppfostrat ett profs.

a twist in my story


efter en dag med shopping är jag återigen på väg till järvsö, för vanlighetens skull. jag sitter och funderar och inser hur konstigt det är, alltihop. järvsö är fint, men när jag varit i Tierp inser jag hur mycket jag saknar det. mina vänner, mitt jag, mitt liv och allt. men när jag bodde i Tierp längtade jag bara till Järvsö.

livet är så komplicerat som melissa horn säger "jag önskar jag var en sån som inte tänker alls" för så känner jag också ibland. tankarna flödar över och blir för mycket för mig. jag är inte samma jag, och jag har inte vetat det förr men jag trivs i Tierp.

bla-ha bla-ha osv. osv.

dom säger "börja från början"


varför skulle jag vilja klä på och sminka mig när jag sitter här och har det bra med handduk i håret? jag tycker det är roligare att chilla här och datorisera lite.

att mamma ska ha bjudning/fest och att gästerna har börjat rulla in är en annan femma. dags att göra sig i ordning? nä, palla. väntar i 5 till.

there's another kind of happiness when I'm with you


gårkvällen var iaf väldigt mysig, med mina älsklingar!

det rullar på

skolan är ok.
mina nya fotbollsskor är ok.
kvällen var ok. om inte mer!
morgondagens planer är ok.
allt annat är ok.
livet är ok.

att jag ligger ensam i en dubbelsäng är inte ok.

så var det dags igen.

idag går jag tillbaka till skolan, mys. hänger lite med mina vänner, osv. ikväll är det match 19.00 på Åsliden, känner ni er manade att komma så gör det!

på med lite mascara, gnussar gaddarna och drar. tja


this life is worth fightin' for

livet i morgonrock med american p-cakes och smultron LOKA. jag älskar livet, att leva med mig är toppen!

fan.. bara för det brände jag en pannkaka...

if I leave you, it doesn't mean I love you any less

igår var jag på träning, och trots att jag var sjuk så tänkte jag att "jag tar på mig skorna för det skadar ju inte att vara med och passa lite".. tyvärr så insåg jag att det går inte att bara passa utan jag var med mestadels av träningen och den del jag inte var med fick jag abstinens för jag ville vara med. synd för mig då, haha.

för att bli frisk till morgondagens match så är jag hemma från skolan idag också, trots att jag mår lite bättre redan. men jag måste spela imorgon!

åh, söt tjej nyss hemkommen från landslagets för ett antal år sen.

vi ska städa vi ska tvätta, vi ska ställa allt till rätta

eller hur mussången nu går, jag får nog fråga min vän musen.. hehe

nu hare jag skrivit "att göra" listor till dagen, och inhandlingslistor som heter "ICA" och "Dollar". bara vi hinner med allt. får dra upp patten ur soffan och ta ur hans fingrar ur röven så han också hjälper till. hihi love

sjuk, igen

vad är felet med mig?
sen damlagsmatchen igår kväll har jag inte fått tillbaka andningen ordentligt, nu idag har jag dessutom fått en allergichock eller liknande (vet inte hur det känns för har aldrig varit allergisk förr) men detta har hänt förr och det kretsar grova misstankar om allergi. så nu blir det sjukan så småningom för att kolla upp astma/allergi.

förkylningen har dessutom kommit ikapp mig sen helgen, och jag som gick första skoldagen idag. det blir LOKA, te och hello Kitty pyamas tills jag blir bra.

ja, jag vet allt om dig

"Jag vet hur du ser ut i inga kläder
Kan det va därför du blev obekväm när
Visst du kan klippa dig skaffa en annan tjej
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

Jag glömmer aldrig dina hemligheter
Det du är räddast för fast ingen vet det
Visst du kan rycka på axlarna spela ball
Och fast du tycker du lyckas vet jag i alla fall
Och du försöker hålla masken
Så du kan sväva över marken

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej"
                                                           veronica maggio


I don't think I knew the kaos I was getting in, but I've broken all my promises to you

tjenare bloggen.
som ni märker så lever jag. trots att jag i helgen cyklat 6,5 mil varav 4 var i uppförsbacke, sovit under en pressening mitt ute i skogen, gjort minst 50 asjobbiga övningar och vart nära på att frysa ihjäl ute i regnet. haha, och ikväll kör vi på träning igen, varför inte liksom?

men kul har det varit! kyss

when the moon smiles down at me

myser hemma hos Carolina, vi har precis ätit en redigan frukost och snart ska vi CYKLA iväg på läger. hoppas alla har en bra helg, mig får ni inte höra mer av förrän efter helgen, om jag överlever.. eller ja, kanske mobilbloggar. men risken är inte jättestor. puss

I'll give you all my world

idag trodde jag att jag skulle få mig en liten vilodag, men icke sa nicke.

efter matchen igår vankades det party, självklart var jag där. men pigg som en lärka var jag uppe imorse och målade åt min käre bonusfar. nu har det precis varit en fotbollsträning igen, då damlaget ville ha oss där. tur att det är så roligt med fotboll för hela helgen är det läger och på söndag avslutas denna underbara fotbollsvecka eventuellt med en match.

nu ska jag ta min möra kropp och bjuda den på te och toast. sleep tight lovers.

du var så fin



ha det så underbart nu i din himmel, där du får äta hur mycket du vill och där DU är kung.

jag kommer sakna dig, fina ozzy

en kväll som denna

dricker te och smuttar på en yoghurt. mums. snart kommer Fellan hit och myser lite med mig och ännu ett glas te, som det ska vara!

överstegsfint, tunnel och stick, skarvas med nick och skott mitt i prick

idag har jag gjort två bra saker, klass1 vapen provet och tränat fotboll. med denna träning så inleder jag en riktig fotbollsvecka! mums.

nu ska jag imorgon kolla på en match, tisdag träna, onsdag spela match sen är det fotbollsläger hela helgen. skönt! fotboll är kung, jag är drottning.


even if it hurts

jag vet inte om jag är glad eller ledsen. om jag är lättad eller tyngs ner. troligen alltihop. LÄNK till vad jag syftar på.

mitt fina lila rum med min underbara stora garderob, huset med alla minnen. vart ska jag nu förvara dem om de inte kan ligga kvar där och vänta på mig för att sen hoppa in i mig när jag kommer? vart ska vi bevara våra hemligheter från förr och vart ska vi ha vårt högkvarter från vår tid. vem ska se till att alla kojor håller sitt skick och hur ska det klara sig utan våra skrik skratt och bråk.. vem ska nu klippa gräsmattorna efter att gräset redan blivit allt för långt? ingen annan kan ta över gräsklipparnissarnas gräsklipparskola som alltid hållit till där. vad ska vi med pengarna till?

mitt hus, mitt hem. sagolikt

lonely and left behind.

skämtåsido, hänger hemma hos mamma och jonas uppe i Sidskogen. faktiskt självvalt då jag kunde varit med patrik och "järngänget" på 25års fest men skippade det eftersom jag ska skjuta upp imorgon.

tänkte kolla om det är något på nelly.com som lockar. är sugen på nytt och snyggggggggt.

busig_tjej_15

från och med du

bredvid mitt namn står ett namn till

du ger färg till min värld ♥

hänger i köket

tjena.. klockan är 00,31 och de senaste 8 timmarna för en timme sen har jag spenderat på jobbet. gårkvällen och fram till halv 4 idag spenderades med finaste felicious. då vet ni. tjaaaaa

Harsatröjan på och kör baaaa.

can't you see?

det är konstigt hur allt ska börja låta och hålla på precis när jag går och lägger mig. varje kväll.

precis när jag går och lägger mig så är det minst 500 godståg som åker förbi järvsö, 150 meter utanför mitt sovrumsfönster. fönstret måste vara öppet för annars blir det för varmt för patrik, medan jag fryser. kranen i badrummet börjar droppar också och när man äntligen stängt av den blir det så tyst att man hör klockan "tictac tictac".. sen kommer alla dumma 15 åringar på att de ska ut och åka på sina trimmade (ej ljuddämpade) mopeder, precis när jag gått och lagt mig.

sen kommer grannarna på att de ska tjaffsa utanför mitt öppna fönster när jag ska sova.. är det ingen här i järvsö som förstår att människor behöver sömn och att man kanske kunde vara lite tyst på kvällen?

hehe, skämtåsido, men inte konstigt att jag har svårt att somna.. visst?


when the night is getting closer

nu har jag borstat tänderna i en kvart.. snart kanske de lossnar, bäst att sluta och krypa ner under pattis täcke, hihi. ps. han har tagit det bra täcket, det gör man inte ostraffat. dags att sno tillbaka det

hehe, lurar i mörkret..


jag har aldrig glömt vem jag vart, jag har bara låtit det sova

god-morgon.

ja, just idag mår jag bra. jag har tagit mig en morgonpromenad, ätit frukost, pratat med min pojkvän och nu återstår att åka och umgås med svärmor tills jag ska på jobbet. dessutom har jag beställt mig en lila piece, från pieceofnorway.

'cuz you set my soul on fire

dagens mission var att ta mig ner till tierp, överraska min underbara lillebror och spendera dagen med honom eftersom att jag jobbar imorgon på hans födelsedag.

förutom det så hann jag stanna till i Gävle och köpa några nya tröjor och nu är jag hemma med min sovande pojkvän igen. han påminner faktiskt lite om Törnrosa. sötpluppen.

ps. de hade sminkat honom till Shakira på fritids.       aldrig ska jag sluta älska dig

oh POOH, I do love you.


du kommer nog aldrig mer vara min vän, det var för länge sen.

så länge sen.
jag kände dig för längesen.
ja det var säkert längre än sju sorger och åtta bedrövelser sen.
länge lever längesen, som vi minns det var det lätt.
även när jag trillade omkull.


I'll put my trust in you


hey, let me in

sitter och myser i fellans Zippy i väntan på att min blueberry-randiga ska komma hem till mig.

what are you going to tell your mother?

idag är jag en trött tjej som har hemma dag med min pojkvän/sambo/älskling. troligen så ska jag på en liten fotbollsträning senare, hoppas bara att jag orkar. annars ska jag vila i två dagar till och försöka bli frisk. får se helt enkelt.

först ska iaf min felli komma hit en sväng <3

jakt och skytte, hehe

det är så galet hur jag kan vara så coool?!
idag har jag skjutit björnpasset och skjutit tre guldserier på älgskyttelöpet. alltså betyder det att om jag vore 18 år just nu hade jag helt lugnt kunnat gå ut och jaga lite älg eller björn om jag hade velat. grymt


no need to wounder what's been on my mind

it's you, it's youuuu.


i said it 'cuz i can

dagens stora händelse var att vi skulle iväg på middag på hemlig ort.
vi visste intre vart vi var påväg, men när vi åkt i trekvart så kom vi fram till en restaurang uppe på ett berg med underbar utsikt. jag minns inte vad det hette, men jag kan ju rekomendera stället ändå, haha.


finte

TÄNKVÄRT

om exakt 9 små månader händer något stort. Jag, Evelina lilleplutt Kylin-Blom fyller 18 år. det innebär att jag teoretiskt sett räknas som vuxen, är det inte galet? jag, som bara är ett litet barn. jag är verkligen inte redo, det är inte dags än. men, jag har ju 9 månader på mig att förbereda mig.

15 år, känns som igår.


it's getting harder to stay

idag myser jag med Cecilia. hon är fin, jättefin.
vi har dessutom ätit middag på Öjes uteservering med min svärfamilj. skönt nog så har jag semester denna vecka, eftrersom att jag är sjuk. nu vill ni nog inte veta mer, hejdå.
charmiga bilder på mig och bebis! :D

to strict to fall in love

jag myser hemma i  soffan i vårt mysiga vardagsrum i våran fina lägenhet. pluppis jobbar så sent på kvällarna så jag blir lite lonely. tvättar, städar och diskar tills att rubbet skiner flått!

förresten så kan jag ju tala om att det inte var fy skam på Gotland heller, och jag kom hem oskadd blaha blaha.

vanliga dagar på Fårö <3

woke up on the lonely road

nu sitter jag i bilen igen. strax är vi i bollnäs för att införskaffa mat inför vad som komma skall. sen är vi hemma och denna underbara resa är över, jag ska garanterat tillbaka. felicia, tack <3

om bara 4,5 timmar får jag träffa min älskling igen, puss.


en gammal och en ny, sambo ♥