280214 - hasta la vista suecia





270214 -

Efter en skön sovmorgon imorse plockade jag upp min soulmate på skolan. Vi hämtade grejer, handlade och åt lunch för att sedan påbörja vår resa mot gran canaria. 

Nu ska vi ta och sova några timmar i Tierp innan vi åker mot Arlanda vid 4 inatt. Ha en underbar vecka, det ska vi! Puss





@




260214 - inväntar semester

Säger just nu hej till min sista jobbtimme denna månad, imorgon påbörjar jag och Cecilia vår resa till gran canaria för en veckas semester med sol, bad, all inclusive och carneval m.m. 

Så fort jag slutat ska jag åka på Ica (förväntar mig korvregn) sedan hem ch laga hejdåmiddag till mina flickvänner. Men nu ska jag gå ut och hämta lilltjejen som sover i vagnen. 




250214

Jag kan inte förstå att Alicia redan blivit ett år. Nästa vecka börjar hon på dagis, min fina lilla tjej! 

Efter att ha varit med henne 9-17 har jag idag tränat, åkt till mamma, sytt om byxor, haft kvalitetstid i sidskogen och fixat inför resan. Effektiv tjej helt enkelt. 





240214 - förgyller min värld

För även de gråaste dagarna kan ni få mig att se en hel regnbåge. Tänk att det finns människor som kan fylla ens hjärta med så mycket kärlek utan att man är kär. 

Hur är det de säger - vänner är den familj man själv väljer? 

Ni gör mig lycklig! 



220214 - dop

Nils-Olof döptes alltså i lördags. Finaste killen! Själv satt jag i första raden och bölade från att de kom ut ur sakristian till att det hela var över, hehe blödig. 







240214

Sitter just för tillfället i gallerian och väntar på att affärerna ska öppna för dagen. Jag är på hemväg till Järvsö men tog ett stopp i stan för att införskaffa några saker inför resan. 

Tja

200214 - skidparadis

Idag tog jag en dag av kvalitetstid med lillebror Kalle som är och hälsar på. Vi började i harsas längdspår, tog sen en lunch på harsa och for till sist ner till backen för ett gäng åk. Totally skiddag.






190214 - sovmorgon




Dax att traska iväg och hämta bilen så att jag kan ta mig till jobbet. Puss

180214 - revolution

Lägenheten uppsagd, ny lägenhet fixad på solkusten, flygbiljetter bokade och betalda, jobb så gott som fixat, pengar för att klara sig ett par månader utan jobb.. Nu händer det tametusan grejer!!



170214 - vanliga dagar

Idag har jag haft en fantastisk dag, ändå var det bara en vanlig dag. Jag mår så himla bra, det är vår och jag känner mig så frisk och hälsosam också. 

Jag och Alicia har åkt pulka, ätit lunch och myst ute i solen idag. Sedan var vi på Kyrkis och lekte med andra barn, hon och nilsolof fick träffas då också. Båda favoriterna på samma gång. Detta var alltså en vanlig jobbdag för mig, helt underbart. 

När jag kom hem drog jag på mig andra kläder och traskade uppför berget, utnyttjade min kreativitet till matlagning och umgicks med vänner. 

Hur bra är mitt liv egentligen? Lika bra att ta i lite trä nu på en gång kanske.. 
Drog visst fram min gamla UIK-jacka som jag hade när jag var 10. Inge mer me de.. 


Hur hjärtat kan bränna

Ibland undrar jag hur värt det kommer vara att falla tillbaka denna gång, för man kan inte undvika något som aldrig kommer att försvinna. 

Bara så länge det finns stjärnor över oss och bara så länge våra hjärtan klarar av att slå. Inte mer än så. 

160214 - helgsummering

Valentines detta år var inte sämre än andra år. Jag kom hem från jobbet och lade mig i badet medan några matroser lagade middag i köket, då jag klivit ur badet och dragit på mig kläder var det findukat med middag och vin samt efterrätt. Inte allt för tokigt alltså, allt serverat. Efter några timmar hemma med finvännerna tog jag och kimpa oss ut till storsved där några fina tierpare hyrt en stuga. Spenderade resten av kvällen där lite lagomt berusad. 

På lördagen drog vi upp i backen och hade några fina timmar innan jag skulle till destilleriet på kvällsjobb. 

Denna söndag som också var min lediga dag har jag spenderat hos min mamma och bara vilat. När jag kom hem tog jag en långpromenad, duschade och åt middag för att sedan leka bilkurragömma och mysa resten av kvällen med mina älsklingar. Bra helg med andra ord! 



Underbara älskade

140214 - dagens tankar

Vad irriterad jag blir på att alla klagar på öldrickartävlingen på Facebook. Vad gör det dig om andra gör det? Sluta skriv att det är dumt, töntigt eller fel. Det är väl en jätterolig grej att de som vill kan göra det, om du nu inte gillar det så gör det inte men klaga inte på att andra har kul. 

Något annat irriterande är att alla klagar på alla hjärtans dag, singel eller inte så är det en underbar dag. En dag fylld av kärlek och få man kan uppskatta och uppvakta varandra lite extra. Bara för att man ät singel så betyder ju inte det att man är ensam, hitta en vän då för satan? Klaga inte på att andra älskar och blir älskade. 
Det spelar ingen roll att jag är singel, Valentines är min sbsoluta favorithögtid. 


140207

Alla hjärtans dag, jag.



120214 -

Min blogg har blivit en såndär blogg som jag hatar, en som handlar om vardag, träning osv. Jag kanske borde skärpa mig.. 

Godmorgon iaf, idag är det min namnsdag!! 



110214 - träning, jobb, espana

Fy satan var mina muskler kommer värka imorgon, haha kanske inte ens tar mig upp ur sängen. I morse när jag vaknade var inte träningsvärken snäll, imorgon kommer den vara ännu värre. 

Idag har jag jobbat den sista bokade dagen på dagis och imorgon ska jag till finaste Alicia igen, det var en hel vecka sedan jag träffade henne nu. Haha, inom en veckas tid har jag varit på fem olika jobb, känns bra. Det är bara ca två veckor kvar tills jag och Cecilia åker till playa del sol och njuter av sol, värme, bad, drinkar och hotellfrukost m.m och endast 6 veckor tills jag och mina två flickvänner flyttar till costa del sol. Spännande som satan va?! 

Nä nu är jag så slut, godnatt. 




090214 -

Don't get to close
It's personal, myself and I
We've got some straightening out to do



080214 - mellomys

Just nu ligger jag i ett tomt hus i sidskogen och vilar efter jobbet. Funderar på att ta en powernap innan kimberley kommer. Ikväll ska vi baka nyttiga pizzor, äta grönsaker och dipp , bygga pussel och se på mellon i sidskogen. Hänger alltså hemma hos mamma fast hon inte är hemma ikväll. 

Så, powernap eller powerwalk? Kanske hinner med båda. Puss



Ps. Kolla min superfina träningströja som jag fick av mamma i tidig alla <3ans dag present! 



070214 -

Denna dag bestod av en ny form av jobb, lagade nämligen mat till dagisbarn. Det var spännande, roligt och hur bra som helst. 

Precis som fredagen innan handlade det bara om att ladda upp inför ännu mer jobb och därför inte dricka allt för många glas, men lite hockeyfredag med vinmys skadade inte. Puss



050214 - ledig



Idag var det hemskt skönt att vara ledig och sova ut efter sju dagars jobb. Har varit med Carolina på morgonpromenad, myst med vänner och varit hos mamma på middag och bebismys. Imorgon åker jag till Gävle på sjukhuset och sedan är det bara att ladda upp för ännu sex jobbdagar i rad. Nästa vecka är jag iaf ledig torsdag och söndag som det ser ut nu. Nu måste jag däremot sova eftersom att vi måste åka 6 imorgon bitti. 





040214 - förändringar

Idag har jag exakt 3 månader kvar som tonåring. Sen blir jag vuxen, igen. Inte bara myndigvuxen utan intelängretonåringvuxen. Läskigt! Jag kommer att få gå på Systembolaget själv till och med, första gången kommer vara som att gå på Disneyland eller något. 

En annan förändring är att jag sagt upp min lägenhet (!!) där jag bott i snart två år. Det är ett stort steg mot erfarenheter och upplevelser eftersom att jag måste fara någon annanstans när ja inte har någonstans att bo. 

24 dagar till playa del inglés, puss
Jag




030214 -

Jobbhelgen gick bra på harsa och nu är jag återigen inne på veckorutinerna, jobb alltså. Är inne på sjätte jobbdagen i rad nu men är ledig på torsdag! 

Det är ungefär det som pågår i mitt liv. Ska troligen till Tierp i helgen, annars har jag väl inget att skriva. Eller jo, det är sjukt fint väder idag! Alicia och jag har varit ute och åkt pulka, gjort en snögubbe och ätit frukt i solen, hur mysigt?



010214 - jobbar oså

Hola senoritas. Kom för en stund sedan hem till mamma efter att ha jobbat kvällen på harsa. Imorgon bitti har jag frukosten, så börjar alltså klockan 6 med att laga frukost till ungefär 120 pers. Nice oså. Denna vecka har jag alltså varit på tre olika jobb, lika bra om man ska fly landet snart. Puss
Ett glas var ok igårkväll. För att fira in helgen.