Hello from turkey

Hej, jag lever. Fred också. Bara så att alla oroliga vet! Hejdå


Baby goodbye

Adjö och färwell allihopa, kommer sakna er (naaat). Hehe jodå, kanske någon. Nu måste jag stänga av telefonen eftersom att vi ska in i gaten, så risken finns att jag inte skriver på typ tio dagar. Pussheeeeej


Släpp allt och känn hur vi lättar

Nu är det två super spända tjejer som sitter på tåget mot Arlanda. Tänka dig att vi om mindre än ett dygn är på en solig strand, livet e bra gött hörrni!


Mystjej

Tjenare muntergökar, medan ni sitter på jobb eller i skolan så är jag och fred hemma och dricker kaffe. Visserligen ska jag och skriva en uppsats men det sket man väl i. Måste få in den innan vi åker ikväll, men det hinner jag. godmorgon förresten :)

Nu: råplugg


Du kommer skrika mitt namn

Hallådär vänner, ovänner och övriga. Tänka sig att jag pratade till mig en extra ledig dag och startar därför min resa redan idag, hem till min familj och framförallt min fina lillebror. Saknar honom som ett as och vad är då inte bättre än att åka till älsklingen ikväll, spendera en stund med honom imorgon innan jag åker på 18 års kalas hos min älskade Emmsing för att sen ta frugan under armen och fara till Arlanda. Så ja, livet äger!!

Jag kan behöva denna semester, måste stressa ner och bara ha det bra.


Godmorgon alla fina

Idag sitter jag på morgonbussen med ett fint humör. Det är två av de bästa vänners födelsedag och jag åker utomlands imorgon. Hur bra?

Snodde elinas bild, men detta är jag idag. Hehe


Do i Ever cross your mind?

Kan inte förstå att det är två dagar tills vi är påväg. Påväg bort! Till frihet och lugn. Precis vad jag behöver i dessa tider, med min fina fru.

Nu ska jag hem och packa och plugga. Är jätte ofräsch idag, hihi.


Dom kommer kliva på dig igen

Idag är en dålig dag. Orkar inte med allt, vill inte längre vara där jag är. Vad jag än gör blir det för mycket eller för lite. Antingen stöter jag bort eller så släpper jag in för mycket. Jag bygger mina broar för att sen vara den som river dem, med hjälp av andra men på grund av mig.

Ger man inte så får man inte tillbaka, ger man så får man. Hur svårt är det? Jag måste sätta stopp, och i vissa fall ge en push. Jag måste lära mig, lära mig att tänka på mig. I livet måste man värdera sina egna känslor, inte bara andras.


Om hon slöt ögonen

Godmorgon matroser. Denna dag ser ut att bli regnig och eländig precis som alla andra. För mig spelar det ingen roll egentligen eftersom att jag faktiskt gillar regn och dessutom har världens bästa vänner att sitta inne/på altan med och lyssna på regnet. Nu ska jag gå och göra lite frukost till min sjusovande fru. Puss


Like i was before

Firar Lillvalken ikväll som fyller femton hela i morgon. Hihi söt Snuttan!


Jag behöver att omges av en ledstjärnas ljus

Eftersom att det endast återstår fem dagar tills vi far ut i världen så sitter vi nu i bilen påväg in till stan för att handla lite behövligheter. Känns bra att vara hemma med frugan igen, har saknat henne så!

Dono vad mer att säga, adjöken


Morgonmys

Myser i soffan i sidskogen på en ledig dag, ska åka ner till mitt Uppland om några timmar. Först ska jag mysa vidare med Jennifer och goshundarna som är här på besök!


Tills hon inte syns till

Det svider, dunkar och gör ont. Jag förstår inte vilket fel jag gjort, men karman slår tillbaka ändå.

Idag skulle jag skära korv. slutsatsen blev: Ge inte en vass kniv till en naiv liten flicka..


idag


Like a knife

Ligger som vanligt och har svårt att somna. What to do, What to do? Livet för mig dit det vill att jag ska och för min egen del är det väl antagligen bara att flänga med. Längtar bort, bort från allt. Att alltid se mörkret bakom ljuset funkar inte längre, jag behöver lugn och harmoni. Jag behöver vara fri och lycklig. Precis som alla andra antar jag. Men jag kan inte vara som alla andra, det dödar mig att vara en i mängden, medelmåttig. Jag måste vara jag, synas för den jag är. För mycket stress tar dock kol på mig och gör att jag inte alltid kan framstå som superglad, det är för svårt att alltid dölja det som finns inuti.

Du får vara hur du vill, jag kommer vara mig själv.
Finns ingen anledning att ändra mig för dig.

Går sönder utan er


The way you make me feel

Efter en flitig dag på skolan är det två söta tjejer som tar en kopp kaffe. En tvåtimmars lektion kvar innan vi kan åka hem, sceniskt<3

Nu har jag bara 2,5 uppgifter och ett prov kvar innan alanya. Duktig tjej!


Sep. 19, 2012


Story of My life

Hehe


I Can't walk out

Sitter på bussen till skolan några få minuter försent och tänker över livet. Igår skrev jag en av mina skoluppgifter innan jag fick besök av en vän, ikväll går vi i skolan till sex..

Egentligen gillar jag skolan, men att få en massa uppgifter precis innan man ska åka bort är inte lika kul. Adjö


Skithög

Kul att vi har fått fyra nya uppgifter i skolan idag, alla ska vara klara innan jag åker till alanya. Hade visst två till sen innan också, livet äger. Räkna med en utbränd tjej dessa två veckor, jag som helst av allt bara skulle sova nu meddetsamma.. Sate!


Hard work work

Ikväll har vi pluggkväll. Skriver en liten psykologiuppsats osv. Skönt att jag och kimpurt har börjat läsa några gemensamma kurser så att vi kan göra sånt här tillsammans i pauserna på Mario. skönt att jag har kimpa överhuvudtaget, min fina fina vän!


Hade visst en bra dag igår

Så fort jag stänger ögonen set jag Mario, så fort jag gör något ser jag olika hopp möjligheter eller hinder. Mario<3


Most nights I don't know

Sitter på skolan och väntar på lunch, idag gäller det att plugga sönder. För övrigt less, skrev en oförståelig förklaring på varför men insåg att den var lika bra att sudda, så jag sätter punkt istället.

Behöver dig


Mario bros<3

Godmorgon denna ljuvliga lördag. Jag är inte bakis, jag sov länge och jag började morgonen med kaffe och supermario tillsammans med en fin vän. Precis som det ska va. Kollade igenom spelstatistiken och vi har spelat ungefär 3,5 h/dag, lagom om ni frågar mig.. Igår klarade vi sista bossen i sista världen men då gav peach oss en "secret world" som man måste samla ALLA starcoins för att komma in i, så där är vi nu. På starcoin samlingsfärd.


Labbar lite

Antänder metanol och häller på olika klorider för att få ett superfint sken, kemi kunde visst vara lite skoj ändå!


Förgyller min morgon

Finaste, bästa Håkan. Finns inget bättre!


Du var alldeles runt hörnet

Vad ska jag göra nu då? Jag är ensam och har ingenting att göra. När jag är van att alltid ha någon inom en radie på 3 meter är det inte lätt att vara ensam. Det är så illa att jag börjat ta för givet att folk förstår vad jag menar när jag pekar på något lika som att jag är van med att någon annan kan avsluta mina meningar åt mig när jag själv inte orkar. Vart är kimberley? Vart är Fredrika? Varför är jag ensam?


Vad vet du om solen, förrän nån släckt alla ljusen

Vilken fin dag det är idag hörni, jag har haft det superbra, lyssnat på fin musik och vädret är toppen. En av de bästa sakerna med att bo i lägenhet är väl balkongen, jag älskar att ha balkong. Man kan vara ute men ändå fortfarande vara inne, hemma liksom. Helt fantastiskt! Speciellt en dag som denna när man kan sola och ha det bra!


NEW IN

Fick hem ett paket idag som gjorde mig på toppen humör! Tänka sig vilken lycka det är att handla lite.


Den här gången krävs det mer för att jag öppnar armarna


Det skrämmer mig att du inte sett stjärnorna

Sitter på tåget påväg hem från Gävles konserthus där jag varit på en jazzkonsert med min underbara mor. När jag satt där i lokalen och insåg att jag troligen var den enda åhöraren under 45 barre kom jag verkligen underfund med hur underskattad jazzen är i dagens yngre samhälle. En så underbar musik genre med sina tromboner, tubor, slagverk m.m. Som får en att bara känna tonerna ila genom hela kroppen. För att inte tala om saxofonerna, helt underbart! Gud vad fint det vore med en grabb som kunde spela saxofon liksom?!

Tror att min känsla för detta kan komma mycket ifrån att jag under min sex första år i livet var lite av en maskot till storbandet min mamma spelade i, men det är ju hur bra som helst! Ja men det var min åsikt, nu ska Sveriges kanske tröttaste tjej ta en liten tupplur, puss


Sep. 11, 2012

Hänger på skolan lite, har varit tillräckligt effektiv idag så nu är det okej att mysa lite innan vi slutar. Bara tre timmar kvar liksom, hehe.

Åker med mamma till stan sen på jazzkonsert, Niceee. Pussdå


Handyman

Hittade ett par jeans som jag köpte för ett halvår sen kanske som var alldeles för långa och dessutom stora, kände att jag ville göra något åt det så jag sydde och klippte lite. När jag var klar med dem hittade jag en gammal kavaj som också kunde behöva en liten makeover så jag sydde iordning den lite också, duktig tjej!

Inte nog med det så har jag hunnit med ett barnkalas och skola idag också. Trots att jag klev upp svintidigt ska jag nu sätta mig och plugga också, jag är ju fantastisk. Sånt som händer när man är ute i skogen hos mamsen och bara har en massa tid över :)


Söt skolvän


Vi är förlorade, vi två

Så om han viskar
Hur mycket han älskar dig
Pay no mind för ingen kan vilja ha dig mer än mig
Och akta dig för människor
För människor gör en illa om dom kan
Och var försiktig du har mitt liv i din hand

Jag stod utanför din dörr bara för att säga att jag aldrig, aldrig känt mig så ensam


Godmorgon alla solstrålar, inte

Nej men jag har ingenting emot att kliva upp halv sju när jag kunde ha klivit upp nio, nej nej nej. Jag tycker bara att det är mysigt osv.. Hade absolut inte hellre legat kvar i fredrugans sköna säng och sovit. Vem kan tro något sånt? Har ju bara 23 mil med tåg framför mig innan jag kommer till skolan. Visserligen gillar jag att åka tåg, ska sova så fort jag bytt från bussen!


Han ljuger för dig och han sårar dig

Vi har det bra, vi här bak i bilen. Fru fågel, lillasyster blåmes och jag. Hihi

Stannar en natt till hos min älskade och tar ett tidigt morgontåg imorgonbitti raka vägen till skolan. Sådär 25 mil på morgonkvisten ska väl inte skada. Pussssssssen


Det hjärta som skulle bli ditt

Jag trotsar helgens friheter och säger godnatt tidigt ännu en kväll. Imorgon bitti åker jag med frugan på kalas i storstan, förhoppningsvis hinner vi gnata oss igenom någon galleria också. Idag har vi skrivit planer och packlistor inför våran romantiska semester som vi åker på om tre veckor. GN Ppl


Finaste.

"alla på min skola hatar sina storesyskon, men jag älskar min storasyster mest av allt!"


Men lilla gubben hur är det fatt?

Här är jag och min vän fredrika, jag gillar inte henne längre för hon tvingade mig att gå ut och springa. Dötråkigt, inte nog med det så tvingade hon mig att göra massa ansträngande övningar. Som anledning sa hon att vi inte får vara fula när vi ska till alanya?!? Näe vad trist, då bantar jag hellre. Hädda


Take me home

Beger mig åter hemåt igen, fast det visste ni väl redan. Jag har åter kommit underfund med att jag tycker om skolan, iaf de dagar som inte blir fööör långa. Ja, nu är livet bra precis som jag visste igår att det skulle vara. Nu ska jag hem till frugan på finmiddag med de bästa som finns. Adjö Järvsö


Räknar lite matte


När båtarna rullar ut

Penna, papper, pluggknut, glajjer, kaffekopp, torsdagskväll. Förutom denna gemytliga syssla har jag städat idag. Sen ska jag packa eftersom att imorgon är en bra dag, en dag då jag åker hem. Idag är en dålig dag, jag är på dåligt humör och allt går dåligt. Adjö och goodbajs


Någon är visst lite snygg

Nämen hallå där uffe


I swore I'd never fall again

Diskuterar livets alla problem och bravader med en fin vän ikväll. Ungefär som alla andra kvällar. Har ringt mitt dagliga samtal till frugan och till helgen åker jag hem igen.

23 dagar till alanya, 22 nyktra dagar kvar och 21 dagar tills två av mina närmsta blir 18 hela år. Förutom att jag vet det och lite till så förvirrar livet mig. Sov gott allihopa


Once again

Drar mig till skolan


Maybe baby I'm a heartbreaker, heart of stone

Just don’t fall
recklessly, headlessly in love with me
Cause its gonna be
All heartbreak
blissfully painful and insanity
If we agree then I guess you can hang with me


Ännu en skolvecka

Döm inte allt det du ser,
Tro inte allt det du hör
Och säg inte allt det du vet


Best

Hade kul i helgen punkt