Sweet dreams


What a feeling

Viktigt idag är att jag lämnade in min rapport, äntligen. Nu sitter vi i bilen på väg hem till Tierp, äntligen. Ikväll bjuds det på middag hemma hos familjen och sen mys med fina människor, puuuuss

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2050977/images/2012/pic_200187100.jpg" class="image">


Try your hardest to remember

Ja, även ikväll sitter jag här. Det enda som är olikt gårdagen är att ikväll ser jag faktiskt ett ljus i tunneln, snart tänker jag aldrig mer skriva om det där skit äckel Sovjet iallafall. Nej ni, dags att kolla upp lite vad som hände med järnridån. Pussdå

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2050977/images/2012/pic_200097667.jpg" class="image">


Påminnelse till mig

Låt dem inte trampa på dig, ta övertaget och visa vem du är. Det är allt som behövs!

Nu: skolan


Det verkar som hon överlevt, sen sist jag såg henne

Har precis kommit hem efter att ha varit och sett en teater med min vän Jonas. Nu är det bara att påbörja rapportskrivandet innan kvällens bb-dos ska tas in :)


Filmmys såhär före lunch

Det roliga är att så gott som hela min klass är med på dessa bilder, hehe många.


Allt har sin tid

Ja, det är väl kanske dags att ta tag i saker och ting. Faaast med tanke på att jag går i skolan till nio imorgon kväll så borde jag inte behöva även fast jag måste!


Tell me there's a way to beat the monster

Jag ger alltid mig själv en roll, en ny karaktär eller någon speciell egenskap. Jag intalar mig själv att det är just så jag är, det är så mitt liv ser ut och det är så mina känslor känns. Tillslut har jag helt och hållet lurat mig själv.

Nu ska jag sova en stund i solen, så skön!


En massa Teater


Om du var här

Jag hatar den här kvällen, trots att det blev soligt efter all snö. There's a calm before the storm och jag är ganska säker på att min inre storm är tillbaka. Jag är en bitterfitta, men med all rätt.

Hoppas dipp och grönsaker kan rädda mitt humör, annars blir det inte kul för alla på teatern som tvingas spendera en heldag med mig imorgon. Förutom det skulle jag behöva en av mina fina, då skulle det bli bra igen!


Even thought you don't like it, you'll sometimes have to accept things in your life just the way they are

Ibland har man inte råd med uppoffringar, inte heller med drömmar.

Eftersom att jag inte kan städa mitt liv får jag väl nöja mig med att städa lägenheten. Cya


En annan av dagens tankar

Å vad jag vill kräkas på ALLA som under senaste veckorna nämnt Brynäs på Facebook, vi har fattat att dom var i final, vi fattade att dom var värdelösa nog att gå från 3-0 till 3-2 och vi fattade att dom trots allt tog guld!

Istället för att kolla på matchen ikväll har jag promenerat, druckit te och umgåtts med min fina felicious. Och nog kan jag säga att det var 100 gånger bättre än att spendera ytterligare tre timmar åt en tråkig hockeymatch! Pussdååå

Detta finger är till brynäs!


Dagens tanke


I've broken all my promises to you

Har precis varit hos tandläkaren och sen träffat min Cecilia en sväng, nu är det bara att ladda om för att gå i skolan till 21 ikväll. Mitt humör kommer inte vara på topp när jag kommer hem..


I don't think that I knew the kaos I was getting in

skönt att jag har blött näsblod sen jag vaknade, ingen skola idag heller alltså. Ska ändå till sjukan klockan 11 så det kvittade kanske lite. Inte har jag brist på saker att göra heller för jag ska skriva både om Ekonimi och Sovjetunionen. aja, hörs.

ja ä inte bitter för det


and I don't know what's left for you and me

hur kommer det sig att mitt internet alltid hackar och är segt när jag behöver det? jag vill slå det. dessutom har jag redan efter en vecka tappat bort mobilladdaren så mobilt internet är inte ett alternativ. kul, verkligen.

just nu behöver jag tänka över mitt liv, vad är det jag vill? vad är det jag behöver? vad klarar jag av?

2012-04-16

Idag var en dålig dag, en sån dag då jag stannade i sängen till tolv. Att gå till skolan var det inte frågan om, men om en vecka ska jag till sjukan igen. skönt att kanske få blir lite frisk?

idag är en dag då jag dessutom ska börja med mitt nya matliv som jag ska testa på i 2 veckor. LCHF hette det visst. kände att jag kanske skulle prova när jag ändå inte får träna, så kanske jag ser ut som någon snygg om ett par dar. skämtåsido, kul grej bara. leva på grönsaker och dipp?

snart är det beach season, snart är det jag och mina tjejer dygnet runt


stay with me or watch me bleed

blä för Brynäs, hur kan man sätta en match samtidigt som BB-liven är? nej för tro inte att det är jag som får bestämma kanal på tvn. Så står det mellan Joe och Amandus, ska jag vara ärlig vet jag inte ens vad jag hoppas på. Jag som varit en muntergök hela dagen blev nu ännu gladare... really

När ångesten kryper på

Såhär dagen efter då jag helst av allt bara skulle vilja sova i några dygn har jag istället spenderat timmar till städande efter oinbjudna svin och nu måste jag ta mig till ett tåg så jag kommer hem. Hem till lugna fina Järvsö och världens bästa pojkvän!


Vi kanske ses, det finns en chans

Med Håkan i lurarna Är jag återigen på väg norrut, dock bara till Valbo där det nalkas shopping med min sambo. Bland annat lite saker hem till lägenheten ska införskaffas. Ikväll ligger partyandan i luften, det kommer äga sönder! Loveeee


12 april

Åker till småskolan för att spendera en dag med lillebror. Ha en bra en


If you want to be alone here with me

Idag mår jag bättre, känner verkligen hur det går i de olika stegen som det brukar med en vanlig sjuka. Fy, har fått återuppleva smärtan från min problematiska halsmandel tid. Men ni är det nästan över och om det inte spöregnade ute hade jag tagit en promenad.

Imorgon funtar jag på att åka till Tierp och min familj <3 på vägen blir det ett stopp för middag med min "syster" sen barndomen. Puss

Igår hängde hela ansiktet, syns tydligt att jag är piggare


What if god was one of us

Vad gjorde jag för att få sån dålig karma? Inte nog med en everlasting bihåleinflammation, nej varför skulle det räcka? Precis som jag alltid önskat mig kom en släng av feber och halsfluss också. Fett nice! Bild på mig är inte ens att tala om.


Say that you love me

Mätta och belåtna efter påskmiddag.

Hehe, har smsat Erica ett antal gånger med mitt nya nummer som hon inte har, tyvärr är hon för feg för att svara ;) om du ser detta så ja, det var jag!


Påskafton

Tjenixen bloggen! Vet inte om jag riktigt har något att skriva förutom GLAD PÅSK, min spenderas med släkt och vänner i Sidskogen. Det eger, c ya.


I'm going to hang out with my mate now


ah maaaaay gaaaaaaad

idag är en väldigt speciell dag!! idag fyller jag 17 år och 11 månader, alltså är det exakt en månad tills jag fyller 18. 18 fantastiska år. Tänka sig vad bra och innan det har jag massa annat roligt för mig:

♥Påsklov 6-15 april
♥party med världens bästa 13/14 april
♥18 års kalas 28 april
♥TALLIN 29 april till 1 maj
♥18 år 4 maj
♥ teaterföreställningar 5-11 maj
♥NORGE 12-19 maj

känner bara att jag har lite för mycket plugg för att hinna detta, men det löser man väl.

saknar min bebis!!

take a breath, calm yourself

något som inte är okej är att patrik har beslagtagit tv'n, när det är Top Model på en annan kanal!! inte nog med det så tror han att jag ska sitta och se på Hockey med honom? njaa, skulle inte tro det..

istället har jag gjort mig en hallon smoothie med digestiv och tänker kika lite på BB 24/7 för att värma upp till engelska nationella och matteprovet imorgon. pusssssss

I can't walk out

Är precis hemkommen från Condis och innan det Järven efter en mysig kväll med fina vänner och en fyllande 18åring. Tur att jag har fina vänner. Nu ska jag krypa ner i soffan bredvid min sambo och se på Big Brother.

och detta var enda bilden jag hittade på henne, tänka sig 18 år..


aktuellt idag

igårkväll var jag på Earth Hour konsert i kyrkan, det var en fantastisk kväll i den finaste kyrkan som finns.

Idag blir det andra bullar, jag och pattis ska ha städ och tvättdag hemma. nice? a men då vet ni vart ni hittar mig.

allt mellan himmel och jord