livin' easy, livin' free

igår hade vi en toppenkväll då vi bråkade lite med vickan som hade halloweenmiddag med sina så flick-vänner. vi klädde ut oss och gick dit och lekte lite i fönstrena osv. sorgligt nog för mig så var flickorna orädda och desvärre starkare än mig så min mask åkte av redan efter 40 minuter, sen fick jag övertyga dem att jag kom ensam och att jag inte hade en aning om vilka de andra var och jakten fortsatte utan mig.


hehe kim, för vem skulle itne bli rädd liksom?

to learn how to fly

oj, helt plötsligt hade jag visst stora läppar..undrar vad dom kom ifrån.

såhär gullig är jag iaf idag, och jag tror att jag haft bästa skolfredagen någonsin på hela 2an. inte för att jag har haft en bra dag eller varit på bra humör utan jag har gjort mycket skolarbete och jag känner att jag lärt mig mycket idag. fan vad soft, jag älskar att lära mig saker! hoppas bara att jag har många TB's minne så att jag inte börjar glömma annat för att jag lär nytt, det skulle suga..

nobody puts baby in the corner

dagens känslobarometer ligger högt (mot det bra alltså).

anledning: jag har idag haft sp-dag på skolan (lekdag), skrivit ett prov som gick helt okej, myst framför OC och vilat ut, handlat massa goda nya téer, färgat ögonbrynen och bäst av allt är att jag har inget plugg och en dag i skolan till lov. underbart. det enda som saknas för att komplettera upp till dagens ultimata lycka är att jag duschar, fixar naglarna och får hem min karl.

adios

always the same

nu har jag tagit en välbehövd dusch efter två roliga träningar, först lirade vi lite fotboll i hallen sen så cyklade vi till carro för att knäppa pjäxerna och raila lite. förutom att mina skidor hackar och är asstörda så gick det ganska bra idag. måste bara slipa till dom lite så ska det nog bli bra! okej TMI nu lägger jag mig framför OC innan min sämboe kommer hem.

L-L-L-LOVE

just breath

dagens första försök till lite liv och friskluft: öppna köksfönstret.
jag menar, jag ska ju gå ut.. sen. tänkte bara att eftersom att jag varit lite risig de senaste dagarna kunde jag ta en liten sjukdag hemma idag, men snart kommer carolina hem från skolan med mina spanskaböcker så jag ska mysa lite med henne.

ikväll har vi träning igen också, det vägrar jag skippa så som jag har längtat. (vi har haft uppehåll i 23 dagar nu!) måste träna!

nej jag har inte klätt mig än..
tror ni man gör det för att sitta hemma eller? NJA!?

who says I can't get stoned

det har varit en skön helg, lugn och fin. så ska jag fortsätta hela denna vecka, med ett skönt täcke, en massa bra OC och filmer och lite skola. förutom det ska jag fylla det med mycket kärlek och vänskap och sen ta mig ett välförtjänt lov, då jag ska ha det ännu bättre.

that's life

lev ditt liv i en tid som brinner

här kommer solenb, här kommer en sol som säger "aldrig mera regn". hänger hos mig med söta poch fina folk, vi har det bra. det har vi alltid.

en speciell dag

idag är ingen vanlig dag för idag är Sibyllas namnsdag. det innebär inte bara en vanlig namnsdag utan är då en självklarhet att man ska dit och äta litegrann. jag skulle egentligen dit med mina vänner, men vi var och sökte jobb i backen och jag blev klar före dom så jag åkte med patrik och hans kompis dit istället. drog en fet pizza, som var asgod och sen åkte jag hit. upp till skogen. måste skriva klart min utopianalys! nice life

take care of the time you've got- you're irreplaceable, everyone is.


lights will guide you home

även om detta är ett vanligt datum då allt brukar gå åt skogen, ibland för bra konsekvenser, så kommer det bli så bra sen. 19-20 av oktober har inte varit bra på några år, det är såna datum då allt går fel eller rätt, hur som hellst datum då det sker förändringar. viktiga förändringar i livet. mitt och andras.

även om allt känns som min vän sa till mig idag "det är så jävla pissigt ändå", men jag vet att det kommer bli bra sen, för det är sånt jag vet!  livet kommer på grund av denna viktiga förändring socialisera dig och få dig att bli en ännu starkare människa, med ännu fler erfarenheter. det är det förändringar gör med en. det kommer bli bra, det är bara så.

dessa dagar 2008. livet leker med oss, det kommer det göra så länge vi lever det.

goodnight sweetheart, well it's time to go

hänger lite hemma hos carolina i en normalstor T. jag påstår inte att jag inte är trött, men lite OC har man ju aldrig dött av!? musas och carrolaj ligger redan uppe och mysar utan mig, så jag får helt enkelt mysa själv här nere(se sängen bakom mig). pussssss å najtie

det var någonstans mellan himmel och hav

sitter nyduschad och äter frukost och dricker en underbar kopp med kaffe. har varit ner och tagit reda på resterande torktvätt från de sex maskiner vi tvättade igår och ska till skolan om 20. två av mina bäbisar dog igår, det blev för kallt för dem på balkongen och det gick inte att rädda dem. får köpa nya helt enkelt för jag gillade dem..

oj, nu måste jag möta kimpa vid tåget och åka till skolan.


mitt hjärta blöder

det gör ont i mitt hjärta att behöva säga det, men jag har bara ett avsnitt kvar nu av säsong 2 på OC. säsong tre kommer jag troligen inte få på ett tag, så det är tveksamt om jag överlever. jag hänger på en skör tråd nu hörrni...

för att njuta till fullo av denna sorgliga stund har jag laddat upp med peach-mango-te och honungsmelon, hoppas jag får njuta! inte som sista i ettan att jag gråter sönt, för då kommer jag inte kunna sova på några nätter :( synd bara att Caleb dog igårkväll, jag gillade honom fast han var så elak mot älsklings Ryan.

så fina!

en annan epok av mitt liv


hade jag en tidmaskin skulle jag resa tillbaka gång på gång för att få uppleva vissa saker 100 gånger om, medan jag skulle rest tillbaka till andra tider och ställen för att få saker ogjort. livet hörrni <3 

samanfattning om dessa dagar

för det första var jag massage igår- resultat: har haft ont i hela kroppen idag och svårt att röra mig. tur att det går över till imorgon.

efter det pluggade jag igår- resultat: spenderade tiden 08.50-11.10 med att skriva ett prov, och inte ens hinna klart.

kollade på sista avsnittena av säsong 1 igår- resultat: grät så mycket att patrik vaknade, då har man lyckats. påbörjade sen säsong 2 som jag just sett en hel del av.

resterande ord som kan sammanfatta mitt liv är sömn och mat. hejdå

ovanlig känsla

hörrni kåmpizar, för första gången i mitt liv längtar jag till vintern. visst har jag väl önskat att det core vinter men inte mer än en vit jul ungefär. men NU, efter att ha railat lite med johanna och carolina så inser jag hur soft det bara vore med vinter! åka skidor och skoter och bara chilla i varma sköna kläder och ha det bra. nu vill vi ha snö!


godmorgon 12/10-2011

här och nu säger jag och carolina godmorgon. inte för att jag tänker skriva mer eller så för nuska vi in och eta frulx.ikväll myser jag med fler tjejer, efter sceniska.
här är jag, söt:

forget me, I'm worth it this time

hänger hos carolina nu.
efter dessa dagar i skogen med bara jaktmänniskor omkring mig behöver jag det! vi har precis varit på fotbolls"möte" med damerna. planerade nästa säsong, träningar och såg på Sverige-Holland. eftersom att ALLA måste dela med sig på fazbåk om hur mycket de älskar sverige så tänker jag inte sdäga något om vad jag tycker, ni fattar det nog redan!
med några jag gillar

were we started from


som synligt så ligger jag i bädden redo för sömn. inte riktigt redo, måste bara ta reda på lite av vad som pågår i Orange County först.

sen ska jag sova för imorgon hörrni, då händer det grejer! jag ska nämligen ut på min första riktiga älgjakt, första dagen på älgjaktsveckan. för människorna i min omgivning är det bästa och viktigaste veckan på hela året, så klart jag ger det en chans! hehe, patrik längtar till denna vecka de resterande 51 veckorna om året.

California here we come

ligger och fnissar och gråter lite om vartannat för mig själv såhär en lördagsnatt. den stora anledningen är OC. eftersom att alla var så fäst vid det för några år sen så tänkte jag att jag skulle ge det ett försök såhär i efterhand. det krävdes ett program för att fånga mig. synd att jag är så trött, för jag kan knappt vänta tills nästa avsnitt. lite skamligt att jag sett nästan hela säsong 1 och jag började igår. oooopsi


... okej då, ett avsnitt till innan jag somnar!


Vi har det bra



tänk vilken tur jag har som hamnat just på denna vackra plats, mitt Sidskogen ♥

like a paper aeroplane

hemkommen från condismys med carolina och kimberley. mina mystjejer, dock är jag inte så galet duktig på yatzy. antar att kärleken är på min sida istället eftersom att jag har så hemskt med otur i spel nu för tiden.

imorgon kommer min största kärlek i världen, nämligen min lillebror. världens bästa kille! som jag saknar honom. som tur är ska han spendera hela helgen hos mig och patrik, underbart att få rå om honom. hehe, jag låter mer som en gammal farmor än en storesyster..


min älskling <3

har lampan släckt men så tänd

hej söta.
idag ska jag mysa med carolina, som alla andra dagar denna vecka. vi gillar varandra, ok? idag hade vi tänk raila lite och försäsongsträna inför vintern. hur kul blir inte det då menar jag. egentligen kanske jag skulle fortsatt på engelskan nu eftersom att det är en sån lektion jag har. hörs då.

bild av äldre modell på mig och cäroe

god morning allehopa

hänger i kökssoffan och eter lite frulle innan jag ska gå till bussen. den går om 7 minuter.. idag ska jag äntligen få åka iväg på massage så jag kanske slipper ha så ont i ryggen sen. vore ju underbart skönt.

jag har persienner, okej?

your body is a wounderland

TJENA! hehe.

idag har det varit en helt vanlig, mysig och normal dag innehållande:
- skola
- en sväng till värmen med carolina
- middag med patrik och cäroe
- promenad med carolina
- städat som ett as när jag kom hem

nu ska jag mysa med misspatti! hörsdå


hemma hos oss


nu är alla möbler ihopskruvade, dock visar jag bara på bild idag hur det blev med byrån. köpte för dem som inte vet men undrar även en tvbänk, ett vitrinskåp, lampor, växter, mattor och massa andra småsaker.

tänkte att kartongerna gav en bild av att det var mer än bara en byrå. sen en bild på mig är ju bara för att jag är så charmig, visstdå?

schampoo i ögat


vad gjorde jag för att förtjäna detta?! fan vad ont.

hänger med en veen

jag sitter hemma hos underbaraste Carolina efter att ha tagit en skön promenad med henne och ett gäng vokabulär. vi håller på att fixar för att se en film men fick nu reda på att vår träning är om 1,5 h. bara att ladda om helt enkelt.

tidig lördagmorgon.

ja, godmorgon då.
idag ska jag ha det underbart roligt och åka till IKEA och resten av Valbo med min svärmor. det kommer rocka. om inte ännu mer när jag kommer hem med underbara möbler osv så vi änsligen kan få ordning! ja jag just jag ska va' gla'. lite tengo la camisa negra på detta och livet är perfekt.

glad tjej,