kör så det ryker, morsan e okej

tjenare bloggen. idag är jag i skolan igen, skulle ha värsta stora redovisningen men när jag kom tillbaka var resten av min grupp inte här så jag fick skjuta upp det en vecka. klockan 15.00 ska jag ha utvecklingssamtal och mamma (som förövrigt är nyhemkommen från Riga, där hon varit med sin fästman) ska vara med över telefonen. ja ni vet, dagens nymodigheter. dessa telefonmöten och exklusiviterer på jobbet i storstan har gjort henne riktigt modern. vi får se om en sån sak kan accepteras här i forna Norrland, vi är ganska konservativa här. men vad gör man inte för mammsen. 16.15 har jag TEATER, wiiihooooo. ja, Tv'n är också för modern, biografer och sånt vad är det? här kör vi på levande teater.

för du har alltid gjort allt för mig.

jul hos oss

tänkte lägga ut lite bilder på lägenheten, för de som undrar hur det ser ut här (farmor och pappa) hehe.
köket:


hallen:

vardagsrummet:

sovrummet:

en liten del av det jag kallar hem.


cykelhjäm hela dagen

hessan, jag är fortfarande dödligt sjuk. döds förkyld alltså. det är så illa att jag börjar gråta helt utan mening då och då. alltså inte snyftgråter utan det rinner tårar ur mina ögon utan att jag menar det. haha, sitter där och känner helt plötsligt att något rinner på kinden. stackars mig! tur att jag har ett mysigt hem iaf, för jag vill inte lämna lägenheten. förutom att jag ska åka till sidskogen snart då..

stackars bebisen, när ingen annan tycker synd om mig får jag göra det själv. hehe

santa baby

idag har jag tagit vara på första advent och slagit om till vinter och julläge. nu när snön fallit, lägenheten är pyntad, vi har kommit igång med lussandet och jag hunnit dricka både julmust, glögg och ätit lussebulle så är jag redo för att ta farväl av 1:a advent och invänta december.

hemma hos oss


kanske dags att kika ut genom fönstret och inse att det är dags att städa ut sommaren?
det är ju trots allt 1:a advent.


en ascool grej bara.

ni vet klockan som jag fick i julklapp av patrik förra året, den har varit spårlöst försvunnen i ett halvår. jag har letat verkligen överallt men den har inte funnits någonstans. helt sjukt, sist jag hade den var i slutet av juni. så en dag smsar mamma om att hon hittat den i min säng?! som om den har kunnat bara legat där fast jag bytt sängkläder där och sovit där flera gånger utan att se den?

fast, jag vet att det bor fler än jag på den där övervåningen så det är väl någon som ville retas lite med mig bara.. hehe, men ett halvår var lite väl länge. aja, klockan är tillbaka nu iaf.

he kissed me 'til the morning light

hey babes, tänkte informera om att jag är sjuk. nästan dödligt förkyld. till råga på allt var jag på kalas igår då min fina Kimberley fyller 17 år idag. idag ska vi ha vårat första lussande och jag har inte direkt hals till att sjunga. halsar honungste, vatten och suger på halstabletter.

ps. ja jag är medveten om att alla bilder jag lägger ut här är as scabbie. haha


the history books forgot about us,
and the bible didn't mention us
not even once

.

how can we dance when the earth is turnig?
how do we sleep while the beds are burning?

tjena

jag sitter på skolan och det ska jag fortsätta med ungefär till klockan 8 ikväll. imorgon går jag till 6. YEY! men ikväll är det öppet hus på Slottegymnasiet, alla är välkomna om ni kommer ihåg. välj SPSP! hehe.

he told me that I'd done alright

denna morgon har jag (som vanligt) varit en duktig tös. jag har precis varit ner i tvättstugan och slängt i maskin nummer 7 och 8 och undrar hur vi kan få så galet mycket tvätt, att samla ihop till 8 maskiner på två veckor kan väl inte vara normalt på två personer, eller? förutom det har jag gjort iordning te med honung i en termosmugg som ett desperat försök att få en någorlunda normal hals.

igår var Hans, Emma och Simon här på middag och ikväll ska vi på baden på finmiddag/80års kalas.

ooops, blek tjej. förresten. tycker man om sin op för mycket om man hellre öppnar fönster och dörrar än att ta av sig den när det är för varmt?


mr dreamcatcher


hej, jag ville bara fråga om du är arg på mig? gillar du inte stället du hänger på? vill du att jag ger dig parfym? ska jag damma dina fjädrar? jag bara undrar eftersom att du inte varit särskilt snäll eller beskyddande de senaste nätterna. hör av dig, du vet vart jag bor. pusss

som i en gammal sång spelad på min gramofon

när man sitter på bussen på väg hem finns det två olika typiska incidenter:

1. du sitter med några vänner/en vän och har försöker komma på något att prata om, när ni är ungefär 500 meter från avstigning kommer ni helt plötsligt på något jätteintressant samtalsämne som gör att ni gärna hade suttit kvar på bussen någon timme till.

2. du sitter ensam med musik i öronen och funderar på varje ord i låten som får en speciell tanke på sin hjäna. ofta funderar du för mycket, som det lätt blir. men ibland är det väldigt bra, rensar tanka som man behöver tänka på.

jag gillar att åka buss, helst ensam. det är så skönt att bara sitta och åka och inte koncentrera sig på något annat än det man vill eller behöver. förr brukade jag sätta mig på bussen och bara åka runt runt tills jag kände mig redo att kliva av. här i Norrland finns det inga bra bussar som går runt, så det går inte längre. synd..

på en buss eller i Sidskogen, mitt sidskogen.


it's like a midnightrace

något jag funderat på är hur det kommer sig att man alltid får ont i huvudet på torsdagar..? dumt. jag har just varit och sjungit i ett par timmar tillsammans med luciorna.


like it's the last night of our lives

jag har precis kommit hem från Biografen där jag såg Breaking Dawn första delen. Den var lika underbar som jag föreställt mig, mums. där kan man snacka om kärlekshistoria!men för att ta hänsyn till de läsare som inte sett/läst den tänker jag inte säga något, utan istället gå och sova.


en fröjdefull morgonstund

Godermorgon i detta nät. Internätet alltså.. denna gemytliga morgon har jag varit på besök hos fru tandläkare. tyvärr hade de failat när de lagade min tand sist så jag måste tillbaka även imorgon bitti. jag vet vad ni tänker, jag har ju sovmorgon idag. men så är det att vara viking, bara att ge upp sovmorgonen.


I hope you don't mind that I put down in words, how wounderful life is when youre in the world

vad skulle jag ta mig till utan dig? vem skulle jag prata med om allt, vem skulle jag dela livet med, vem skulle jag lite så oändligt på och vem skulle vara min? svaret är blankt, du är i alla världens färger.

finaste du, I won't let go.


i walk a lonely road, the only one that I have ever known

jag hänger lite i Tierp, hemma hos pappa och familjen denna helg. imorgon är det fars dag, så det är klart jag är här. imorgon kväll blir det traditionsenligt middag hos farmor och farfar. skönt med lite släkthelger ibland då  denna kväll dessutom spenderats tillsammans med mina bröder+flickvänner hemma hos Oskar och Emilia.

lite flortis på kvällskvisten
(hehe, nu undrar ni om jag menar fjortis eller flörtis, men det får ni fundera på)


men jag är ju helt fantastisk


jag vet, ni vill va som jag. alla borde va som mig, det vore bra om alla va som jag!
(se sarkasmen)

missade visst att berätta en grej


amen nu vet ni dåå..

eder önskar vi

tjenare grabbar. igårkväll var jag på sångövning med gänget och varför står i tidningen idag. ikväll är det Hockey, men före det skulle vi bjuda hem folk så det är nog bäst att jag städar upp lite i vår lilla svinstia. fast först av allt ska jag göra något ännu viktigare, se sista avsnittet av sista säsongen. crybaby

myser i piecen

bilder från några av lovets händelser


en favorit

igår på Engelskan fick vi frågan, are you anybodys favourite person? och gud vad komlicerat det är. hur ska jag veta om jag är det och hur ska jag veta vem som är min? man har ju förståss flera favoriter på olika punkter. vad är specifikt för en favorit, är det den man älskar mest, den man tycker är roligast, den man helst gråter ut hos, den man helst umgås med, den man skulle göra allt för eller helt enkelt någon man tycker är snäll? svårt.

tjejen som gav oss denna fundering:

det bor en ängel i mitt rum


jag och kimberley fick idag höra om när vi var förstårselever, "ni två glänste verkligen förra året" det var riktigt kul att höra och sceniska för övrigt var toppen idag. manus är ute och vi har kommit väldigt långt för den korta tiden som gått. skoeent.

förövrigt inväntar jag min pojkvän som jobbar som vanligt. när han kommer ska vi éta glass FYI. pussssssssis

NYA ÄLSKLINGAR


smutsiga, men care.

in your eyes, my best surprise

idag har jag haft en ganska bra dag, hela förmiddagen bestod av att Språdet satt tilsammans med ett par politiker och diskuterade lite. trevligt och ganska intressant tycker jag! efter det fick vi trerätters lunch på pärlan och resten av dagen har jag pluggat på, sånt här roligt!

nu ska jag kila på träning, chao

bara lilla jag

jag har alltid haft det svårt, det här med bekräftelse och sånt. jag har alltid haft ett behov av uppmärksamhet och ett stort behov av att känna mig som den viktigaste personen. jag har inte dåligt självförtroende, det har jag inte, men jag tror att det är självkänslan som sviker ibland. jag brukar tycka att jag är smart, rolig, snäll och söt, men jag tvivlar ofta på ifall andra tycker det. visst kan jag säga dumma saker, men jag tar alltid för givet att folk förstår att jag skämtar, för jag menar ALDRIG att vara elak mot en annan individ. men det funkar inte, det finns många människor som inte förstår mig och tycker att jag är bitchig och ganska elak medan jag aldrig menar det. jag försöker att ändra på saker men det slinker alltid ur mig ord som jag sen inser att folk kan uppfatta fel. inte för att denna text hjälper, men jag skulle uppskatta om folk inte tog åt sig om jag sa något dumt, för jag menar det inte på ett dumt sätt!

när jag frågar någon av mina vänner om de vill träffa mig och de inte svarar på 10 minuter eller sägwer att de måste göra annat så är jag alltid helt övertygad att de har tröttnat på mig, att de tycker att jag är jobbig och att de inte vill vara min vän och jag frågar ofta mig själv varför? varför trycker man ner sig själv? SLUTA MED DET! inte bara jag utan alla som ser ner på sig själv och så GÖR INTE DET! du är fin och bra och perfekt just för den du är, varför skulle du någonsin vilja vara någon annan? nej, precis.

livet hörrni, jag vet att det är svårt, men försök att älska dig själv. som jag sa till en vän en gång "du måste älska dig själv och lite på dig själv, för tro det eller ej så är du den enda personen som ALLTID kommer finnas där för dig och som du ALLTID haft och kommer att ha!"


det är bara den jag är.

I'll love you 'til the end



jag hade gärna velat säga att jag varit för upptagen för att blogga senare delen av lovet, men det vore en halvlögn. att sova är ju livsviktigt men jag kan inte påstå att jag sovit bara behövligt. sen har jag självklart gjort roliga saker också men.. I'll tell you about it later för nu ska jag mysa med min pojkvän!

in tha wood


we will be free


ett par bilder från igår och ett hjärta till mina fina vänner. om några timmar nu så ska jag bege mig till Sandviken för att gå på Railjam med mina andra fina vänner. pussssen

well, it makes me happy

idag ska jag ha det jättebra! jag emma och isa, mina favoriter, ska åka in till stan och bada på fyrishov. sen ska vi möta upp fler fina flickor och gå och äta kina och ha jättemys! då vet ni vad jag kommer syssla med hela dagen. hörs

en av mina bestisar 

funderingar som jag funderar på

jag sitter på bussen och funderar. det är så mycket som man vill säga, men som man inte klarar av. så mycket känlor som man hela tiden håller inne istället för att säga hur det är. man tror att det är bättre så, trots att man inte vet eftersom att man aldrig provat annat. man blir rädd av en liten förvarning men tänker inte på att om man säger hur man egentligen känner så betyder resten inte någonting mer.

nog om det, jag har också tänkt på hur KOLsvart det är ute innan snön kommer. jag tänkte klockan 18 "oj, brukar det verkligen vara såhär mörkt varje år" konstigt att det känns så nytt varje år. vårens första tid- hösten - första snön- första doppet, det känns alltid så speciellt.

hejdå

family portrait

idag ska jag ha en dag för olika slags familjemedlemmar. till att borja med ska jag spendera dagen med min lillebror och mysa sönt. efter det ska jag åka tillsammans med min mor och hälsa på morfar, äntligen. sen skulle hon sova hos sin bror, mina kusiner och så, men vi får väl se hur den delen löser sig för mig.

pussisar

en tjej med mörkt hår