Ink


Feb. 26, 2013

Idag tänker jag plugga. Fick vetskapen om att smaklösa kommer till afterskin på fredag och satte upp målet att det ska bli två färdigskrivna uppgifter för att få gå. Skoldagen har varit bra osv, myste på oså. Men nu ska jag äta och plugga, Adjö


klargör lite

Jag är alltså inte gravid. Så att alla som missförstod det vet. Att jag kände ett barn sparka för första gången genom en mage är sant, för jag har aldrig känt något sådant förut. Det var coolt, men läskigt. Även om det inte var mitt barn. Hade jag haft ett så pass gammalt barn i min mage hade ni sett det, lovar.

PUSSSSS

En söndagskväll

Oj, jag vet visst någon som haft fullt upp i några dagar. Skolat, jobbat, hängt med mackan, repat teater, druckit öl osv.

Nu ligger jag i soffan hos mamma eoch Jonas med en kopp varm choklad. Det förtjänar jag. Var iväg till lottis och klippte håret också, det var mer än behövligt. Adjö


Feb. 24, 2013

Idag kände jag för första gången en spark. En spark, två, tre. Av det lilla lilla barnet, och det enda som var mellan oss var en mage. Otroligt, underbart, skrämmande och magiskt.


Feb. 20, 2013

Jag är snygg när jag är full
Jag blir trygg när jag är full
Jag är skön och social när jag är full

Inte för att jag är full nu men 250 kg kärlek är ju bra fina ibland. Det tycker både jag och min Fellan. Och gissa vad?! Dom kommer på våran 100dagars fest!! Hehe


Dagens dilemma #2

Sitter fortfarande på tåget med samma flickor framför mig. I en blick ut genom fönstret möttes jag av min spegelbild. Vilken gammal tjej. Jag ser gammal och
mogen ut. Den där femtonåriga fria själen med platinablondt hår och vita läppar försvann som en vind. Hur kommer det sig att jag tänker så vuxet ena stunden för att när stunden kommer återgår till att vara henne.

Fy, aldrig växa upp. Aldrig förlora barnasinnet. Aldrig förlora fjortissinnet. Hellre dör jag. Femton år<3


Dagens dilemma

Sitter på tåget och försöker plugga, oturligt nog har jag satt mig i samma vagn som ett par flickor i femtonårsåldern som diskuterar huruvida det är tur eller synd att de aldrig fått visa leg när de köpt energidricka. I konversationen ingår även olika argument om vilken energidryck som är bäst beroende på kaloriinnehåll, smak, pris osv.. Så unga, så naiva.


Feb. 19, 2013

Tar en sväng till Tierp och skakar av mig lillebror på samma gång som jag hinner ta en fika hos farmor och farfar. Det blir bra, fint oså.

 


Feb. 18, 2013

Idag har jag ställts inför ett dilemma. Om valet står mellan pannkakor och köttbullar till lunch, få är det inte lätt.. Självklart kom jag på en extraordinär lösning, köttbullar till lunch och pannkakor till efterrätt.

Jag precis suttit på ett filosofiseminarium i 1,5h så nu bär det av hem till mina killar. Puss


.

Ibland blir man så himla arg och ledsen och vet inte vad man ska göra. Hur ska jag kunna påverka något som jag inte blir insläppt i. Jag tänker inte låta detta hålla på. Jag vill inte.

Har min älskade, underbara lillebror hos mig och han sover sött. Världens bästa kille. Aaaah..


Feb. 17, 2013

Bakade cupcakes för första gången i veckan. Gjorde själva muffinsen i torsdags men utvecklade dem till cupcakes idag. Familjen kommer nämligen hit på besök för första gången. Adjö


Feb. 16, 2013

Skulle visst vara ute på en is hela förmiddagen. Nu ska jag steka mig en kôlbulle.


Feb. 15, 2013

Idag har det hänt grejer minsann. Jag har efter att ha skrivit ett prov i skolan åkt till en sömmerska och satt ihop en modell för hur min balklänning ska se ut. Efter det åkte jag och min finaste lillebror som äntligen är här till Harsa och åkte skidor. Jag må säga det att det var tur att han var med för jag var ingen höjdare innan han lärde mig, hehe. Tog oss runt silversvängen iaf, nu ska vi åka lite skoter innan vi går in och myser för kvällen.

Godnatt alla <3ns

Nu ska jag och min pojkvän sova efter en mysdag. Har lagat trerätters och bjudit honom på med lite vin till. Det fick man väl unna sig en dag som denna. Godnatt allihopa, love uuuuuuu


Feb. 14, 2013

Hej, idag ska alla vara kära och älska varandra och säga snälla saker och kramas och mysa och vara gulliga. Synd bara att jag har prov imorgon, kanske hinner det med. Puss och kram du är söt när du är lam.


Feb. 12, 2013

Hejsan. Har en paus i plugget och trycker i mig energi. Trots att jag sov mer inatt än vad jag brukar så har ögonen varit på halvflöjt hela dagen. Imorgon är det en filosofiexamination som ska in och nu har jag iaf skrivit 2/3 frågor. Det är bara en diskussion kvar om huruvida homosexuella ska få adoptera eller ej.

Här är min mat, hehe (cool tjej):


Feb. 11, 2013

Idag tänker jag på mina älskade bästisar. På hur de har det och hur mycket jag saknar dem. Jag är glad att jag flyttade, men på vintrarna blir det ont om tid att åka hem och träffas. Det är då det är svårt. Love uuuu gurls


veckans planer

måndag: plugga, mysa med mac
tisdag: plugga, mysa med mac
onsdag: sceniska, kimbruleeee
torsdag: alla <3ans med marcus
fredag: sömmerska, kalle kommer, åka skidor, sidskogen
lördag: sidskogen, angla, hem(?)
söndag: träffa pappa&kristin
 
jaja, inte så värst utfyllt men detta är väl ungefär vad jag ska göra. Längtar till fredag då jag ska åka till en sömmerska så hon får sy min balklänning, måste bara konstruera ihop en modell först på hur jag vill ha. Kommer bli fantastiskt, efter det ska jag ta med mig min lillebror och pojkvän och åka lite skidor i Harsa för att sedan fortsätta mysa med dem.

Feb. 09, 2013

Har avklarat fem timmar på jobbet och har en liten kafferast i breaket mellan lunchen och middagen. Garanterat blir det minst fem timmar till innan jag får gå hem. Imorgon har jag ett 8h pass iaf. Tur det eftersom att jag har ett par examinationer att gå hem och skriva, så ska jag mysa med mamma osv.


Feb. 08, 2013

Shoppade lite för att tillföra en liten lyckoboost till mig själv. Dessutom fick jag hem ett klädfyllt paket här om dagen. Nice. Hoppas att min kille kommer hem snart och muntrar upp mig ännu mer. I helgen ska jag jöbba, tjäna igen veckans shopping och lite till.


If you want my future, forget my past


Jag vill gå hem med dig

Myser på hc. Standarden.


Feb. 07, 2013

Men tjenarrrrre. Pallrar just nu min stora rumpa mot skolan, på bussen såklart. Vid min sida sitter hon,
hon med det utländska namnet.
Jag ville inte kliva upp,
Jag ville gå på matte.
Viljans kraft var stark,
Fram och tillbaka
Hit och dit
Nu ska jag plugga din lilla skit


Hälsningar från en skoltjej

Det är en duktig tjej som i denna skrivande stund ligger och försöker sova. Har varit i skolan 3/3 dagar denna vecka och lämnat in 3 uppgifter, haft en redovisning och skrivit ett prov. Fortsätter jag sköta mig såhär så blir det Hakuna Matata. Svenska C kursen kan vara bland det bästa just nu och den är så rolig så jag har tänkt mig att jag ska beta av den på en gång, så jag får lite extra tid framåt teatervecka, student osv. Förutom tidiga morgnar så älskar jag skolan, faktiskt, egentligen. Man måste lära sig att se saken ur rätt perspektiv, se saken med rätt inställning.

Bild på några jag gillar, speciellt hon i grönt


Feb. 05, 2013

Hej jag heter Evelina och jag älskar skolan, nu ska jag äta spagetti med köttfärssås. Och ketchup, glöm inte ketchup!

 


Anything to make you smile

Min goskille, den bästa som finns. Min käraste, finaste, busigaste, underbaraste älskling, med mer personlighet än någon annan människa jag träffat. Jag saknar ihjäl mig efter honom, den jag älskar och håller av mer än någon annan i världen. Min lillebror, min favoritmänniska. ingenting utan dig.

Feb. 04, 2013

Nu jävlar!! Har varit i skolan och fått och även skrivit klart uppgifter, nu har jag förberett och klätt mig inför en pluggkväll à la Evelina. Denna kväll ska bli full av episkt pluggande och resten tänker jag inte nämna. Nu är det dags! Booooom


Feb. 04, 2013

Vem i hela friden kan önska mig den smärta som det är att kliva upp nu? Varför hatar morgnar mig? De är jättedumma mot mig jämt! Nu ska jag brottas med denna och hinna med bilen till skolan. Slår den mig så spöar jag den tillbaka.


Feb. 03, 2013

Jag har haft en underbart mysig helg med min finaste och nu ligger jag hemma och dricker varm choklad med Fellan. Nu ska vi se på film och mysa för att ladda upp inför en hel skolvecka.


Givande samtal

"Hahahahahaah kolla här!!"
"Aaaah jag vet! Det var den där bilden som fick mig att vilja ha varm choklad, är jag äcklig då?!"