hon kunde vara någon annan, någon bättre, om hon slöt ögonen

har spenderat hela dagen i backen i det underbara vädret. ibland skulle man ge nästan vad som helst för sol och fin utsikt. gosh, jag har verkligen blivit en naturmänniska. nu ska jag vila lite innan jag ska kila vidare och träna fotboll. på söndag åker jag tillbaka till tierp!

saknar: morgonmys i soffan med min plutt


brother oh brother, she's going to break your heart

efter en fin helg var jag inte ännu redo att åka hem till järvsö så det resulterade i ännu en dag i Upplands län. egentligen skulle jag varit emmas modell idag på hennes stylingprov men det blir om en vecka istället!

nu ska jag mysa vidare med min fina lillebror som jag ska spendera resten av eftermiddagen med innan jag åker hem till min efterlängtade pojkvän. puss

men jag lär ju mig aldrig av mina misstag

som jag tydligen redan visat myser jag med mina kära vänner i helgen. en helhelg med världens bästa tjejer. troligen nalkas det fest till kvällen, mys. gårkvällen spenderade vi hemma med vinet i ena handen och charaderna i den andra. om en stund ska jag också åka och hälsa på världens bästa lillebror, vilken bra helg!

love


varning på stan

they all want me, they can't hsve me macarenaaaaaaaaaa

bandet spelar vår låt och det låter bedrövligt kasst

med en sprängade huvudvärk och John Blund svävandes över mig ska jag försöka plugga till proven jag har de kommande två dagarna. jag satsar allt jag har på att jag kommer sova på soffan långt innan jag är klar. förhoppningsvis klarar jag mig ändå. Bara längtar till imorogn eftermiddag och framförallt till den fina helgen jag har framför mig!
saknar erica, det har blivit en vana att ha dig här.

allra bästa vän, hur har jag någonsin kunnat se förbi?
vi tar oss upp en vacker dag, du och jag ♥

please, please, cure me

dagar då man är hemma från skolan är bra dagar. man hinner så mycket under den lilla tiden som annars går så fort! idag har jag hunnit tvätta och hänga sex maskiner, varit på ica två gånger, suttit på balkonen och avnjutit en latte, läst ur en engelsk klassiker, städat, rensat och vattnat blommor och kollat på tv. hur bra som helst! skulle ha skrivit en filmrecension också, men först ska jag till sjukan vilket är anledningen till att jag är hemma idag.

vikta och sorterade, sånt gör väl alla flickvänner?

"well, I wont be there" - Blair Waldorf

Good evening upper east siders.

om inte Blair är på empire state building imorogn 19.01 kommer mr. Chuck att stänga sitt hjärta för henne för evigt. det får INTE hända. Det är så det ska vara ju, Chuck och Blair, Blair & Chuck, perfektion i blandning av två människor. längtar till imorgon 19.01, för det är exakt då jag ska se detta, spikat.

för övrigt är jag arg på Serena och hoppas att Nate ligger med Jenny.

det händer alla, det vet ju alla


idag är jag återigen på bättre humör. jag höjs så otroligt bara av tanken på att jag inom mindre än en vecka ska få spendera två dygn med mina finaste. att jg tillsammans med en vän dessutom fått skratta åt något som fått mig att må dåligt är inte fel.

nu ska jag skola mig litegrann.

du läser mig som en öppen bok, ju mer du läser desto mindre vill du veta


jag orkar inte längre. jag klarar inte längre av att öppna upp mig för att sen bli besviken. jag tänker inte förvänta mig något, jag tänker inte uttrycka mina känslor i ord, jag tänker inte leva i lögn. jag vill inte längre känna hur ensamheten kryper sig på. jag vill ha någon, utan att vara rädd att bli sårad. Jag vill inte behöva hålla tillbaka, varför är det så svårt med människor?

nej, inte ett ord handlar om Patrik.

svar på de frågor jag fått

Är du öppen när det gäller att diskutera frågor som sex och liknande? :)
det beror helt på vad det är för frågor. pratar jag med mina vänner är vi väldigt öppna, men såhär offentligt är det mer begränsat.

Hur ser du på dina spenar, tycker du dom är fina, är du nöjd med dom?
spenar är fett snygga, vill bara snutta på dom.
 
Vilka är dina favorit butiker och hur mycket pengar lägger du på kläder i månaden ? :))
jag brukar handla kläder för allt från 0-2000 kr i månaden. beror på tid och humör, jag tröstshoppar gärna (speciellt i hm's internetshop) annars gillar jag Cubus, Gina, HM o.s.v.

Brukar du festa ofta?? :D
nej inte så ofta, det går i perioder. jag går på fest när det är en fest som jag vill gå på, men jag föredrar hemmafester med mina närmsta vänner.

är du nöjd med din kropp? :)
Precis som alla andra vet jag om att min kropp inte är perfekt, speciellt inte nu när jag inte fått träna på hela vintern. jag är dock inte den som går och blir nojig, utan försöker se det jag gillar med mig själv.

Hur nära står du och dina bröder varandra ? :)
Jag och mina bröder har som de flesta andra syskon växt upp ihop och framförallt Oskar är den enda som jag bott ihop med hela min uppväxt. Det skapar ett speciellt band och jag skulle kunna prata med mina bröder om vad som helst bara de inte var så oseriösa hela tiden. Eftersom att jag inte bott på samma ort som Wiktor sen jag var 12 oskar sen 15 och kalle sen 16 så är det svårt att träffas ofta, men jag hade gärna gjort det.

Kalle är den av dem som jag träffar och pratar med mest och han ringer mig också så fort han är ledsen och vill prata om saker, det är jag väldigt glad över!

om du fick leva om ETT minne, vilket skulle det vara då? (om du ens vill göra det xD)
Jag önskar att jag kunde återuppleva högstadiet, så att jag kunde ändra på hur jag betedde mig mot vissa personer och istället få dem att förstå hur mycket de betyder för mig. Jag skulle återupplevt tiden med världens bästa klass och bara njutit och tagit vara på tiden, vilket jag inte gjorde tillräckligt när jag hade den.

Dom där freddan, isa och emma verkar intressanta, vilka är dom? :)
Freddan, Isa och Emma är mina bästa vänner. tillsammans med några andra trogna kompanjoner. Det är tre väldigt intressanta tjejer och jag skulle inte byta dem mot något i världen!

Hur lärde du känna Cecilia och är ni bästavänner ? :)
Cecilia och jag har lärt känna varandra genom våra familjer, första gången vi pratade var den 19 februari för herrans många år sen när hennes familj var och gratulerade Jonas. Hon är en av mina bästa vänner, ja!

Vilken linje läser du?
Jag går Samhällsprogrammet med samhällsinriktning, alltså en massa SO.

Hur gammal är din pojkvän?
Patrik är förr 89, alltså fyller han 23 år i år.

Vad är Hascha för något?
Harsa* är ett ställe mellan Järvsö och Sidskogen, det är ett vinterparadis med en av Sveriges bästa längdskidsanläggninar. Det är också vandrarhem och restaurang (där jag jobbar) och kan ge dig den vackraste naturupplevelsen någonsin.

Varför är du så underbar? :D
(Eftersom att jag vet att Isa skrivit den här frågan blir jag inte för till mig). jag försöker att alltid möta folk på ett glatt sätt och att inte dömma någon jag inte känner. Jag ger alla både en första och (oftast) andra chans. Jag har blivit uppfostrad på ett bra sätt och har växt upp till en empatisk person.

Har du en pulla?
Nej, Jag bara låtsas att jag är tjej.

Har du haft sex?
Ja, jag tror inte att det förvånar någon heller eftersom att jag är snart 18 år, har haft två längre förhållanden och inte är särskligt religiös.

that's just me


om du älskar mig för mina blåa ögons skull



tänka sig att just jag har världens finaste pojkvän, för vad hittar jag på bordet när jag kommer hem om inte världens finaste rosor. jag som var så sur på honom imorse, något måste jag ha gjort rätt för att förtjäna detta! synd bara att han jobbar till midnatt. men vad gör det när jag har en underbar vän här, och även hennes sambo är ju döfin!

bli inte för till dig, du är bara en av alla dem jag drömt om

idag är en sån dag då jag önskar mig ett badkar att krypa ner i med en smoothie i handen och ett dussin tända ljus. varför skulle jag inte förtjäna det efter jobbet i helgen, allt plugg till provet jag hade i morse, veckans långa skoldagar och den långvariga sjukan.

istället tänker jag spendera kvällen iförd onepiece och raggsockor framför gossip girl, Roller Coaster eller någon fin film.

för jag är kär i den fulaste flickan i världen

jag har äntligen laddat hem 2 steg från paradise och Samlade singlar med Håkan. Så nu kan jag äntligen lyssna även utan internet, på telefonen och jämt när jag vill, beeest!

förutom det har jag jobbat hela dagen och ska det imorgon med. Mina vänner är på 18 års fest för bästa Alexander och jag ligger i soffan i skogen 25 mil ifrån dem. Igår var mitt fotbollslag på kupp och jag låg även då i soffan, sånt man får leva med när man är dödssjuk och dessutom jobbar.. hehe

från krönet av kullen kan jag se min förlorade värld

om du ställer dig på tå, och verkligen försöker se det som var. då vet jag att du skulle hitta mig.

Hallå spatsibas, tillsammans med en Geografibok, KENT och en påse naturgodis spenderar jag min fredagkväll. imorgon ska jag jobba och stå i på Harsagården, som för övrigt uttalas med á alltså som du uttalar Ha som i att äga något. Nu ska jag lära mig om barrskogsbältet, så I guess I'll see you l8er.

NÅGOT LIKT EN FRÅGESTUND

jag tänkte att jag skulle köra på den iden som alla andra gör. En sorts frågestund kommer nu pågå, tills jag känner att jag har tillräckligt med frågor (om jag ens får det ;)) eller om det är någon som vill att jag skriver om något speciellt ämne, åsikter eller så så skulle jag kunna skriva ett inlägg om det. just för att jag har så dålig fantasi och gärna vill se vad ni vill veta!

så fråga på eller ge tips osv, självklart kan man vara anonym eller skriva på facebook chatten eller så..

och grattis bästa du till dina 18, för oj vad du har längtat ♥

pressure

just don't let me fall asleep
Feeling empty again
Cause I fear I might break
and I fear I can't take it
Tonight I'll lie awake feeling empty

tänker inte växa upp

sitter i skolan och rensar lite. rensar lite bilder, lite arbeten, lite av mitt liv. mitt långa liv. tänk er, snart har jag tagit mig igenom 18 långa år, mina enda som barn. sen då? dags att bli vuxen, dags att sluta krypa upp i mammas famn och mysa, dags att klara sig själv och inte få skjuts, pengar och omtanke?

Nej, så vuxen tänker jag inte bli.. jag ska fortsätta vara mammas bebis och fortsätta beté mig som 11, för jag VILL INTE BLI STOR. nu är lagom, men inte mer. samtidigt som jag jobbar, går gymnasiet, bor själv, lagar mat,städar osv har jag fortfarande möjligheten att komma hemoch vara barnslig eller krypa upp hos mamma, vara pappas lilla flicka eller liknande. det är också så det ska vara!

this coul be the end


varför ge energi åt det som inte är värt det? jag tänker inte försöka mer. ditt drag

did you get my last call?

denna morgon tog jag mig i kragen och traskade tillbaka till hälsocentralen. efter astt ha fått det konstaterat att bihåleinflammationen är kvar och att jag fortfarande är svullen och problematisk i öronen och nu även i halsen fick jag nytt penicilin utskrivet och traskade hem igen. stannar hemma från skolan och åker och överraskar en vän istället! pussssss

slutet gör för ont i mig

Sluta dröm om det ljuva livet,
(vi kommer aldrig va med om det)
Och be aldrig mer om ursäkt
(för sakerna du aldrig gjorde)

Men det äter upp dig när du
ligger i din säng.
Åh gud det gör så ont att nåt
så nära kan va så långt bort


i would give it all to you

nu är det bra.
jag är glad, jag är kär och det går bra.
egentligen har jag ingenting att tillägga, kvällen ska antingen spenderas hemma med min finaste eller på ett röjparty på en bygdegård någonstans. och hur kan livet inte vara bäst när man vet att det är helg och att man inom en snar framtid ska få träffa några av de allra bästa? nu ni, nu känner jag avundsjukan växa hos er. tänk om alla hade det så bra som jag? oj oj, ta i trä nu Evelina...

aja, skitsamma, jag eger!

bara för att en har varit dum, är det onödigt att straffa alla andra

med tanke på att jag somnade igår under min pluggstund och vaknade nu så tycker man att jag borde vara pigg, men icke. tror sömn har motsatt effekt på mig ofta, hehe..

usch, dessutom ser jsg folk som står ute i snövädret i -10 och väntar på tåget. trots att tåget inte går förrän om 20 minuter.. då är man bra dum. men nu är det fem minuter tills min buss går, ska nog hoppa in i badrummet och gnussa gaddar.. hörs

så här ser jag ut nu för tiden.


nyfiken var jag, för gris i säck jag hade köpt

å herre Jesus, trots att jag ätit min kur med penicilin och avsvällande mediciner blir jag då inte frisk. what to do? jo jag får väl traska tillbaka till sjukhuset då och fortsätta leva livet som en "levande-död" människa. kul.. till råga på det gick jag i skolan till 5 igår och går till 6 idag. Yippikayey.

Ikväll tänker jag bara kolla på film och vila, sådeså. inte göra ett skit!

hej bestis, du e snigg