Kärlek och sånt

Kvinnor som ni, mina älskade. Tack! 



Återfall


Ryck upp dig. Fall inte tillbaka.

30/7

Här igen, eller fortfarande. Vet inte riktigt längre. Ikväll ska jag ut i skogen med min bror på rehab, stresseliminering. Vi får väl se hur det går med det. 



Ramlar igen


Orkar inte lyssna mer, stänger bort alla röster. Orkar inte lyssna på vad mitt huvud säger mig. 

28/7







Självdestruktiv




Senaste dagarna osv









De senaste dagarna har bestått av jobb, sena sommarnätter och jobb. Denna veckan ska jag försöka få en normal sömnrytm och njuta av den svenska sommaren. Jag längtar efter den familj jag har 20 mil bort men har lyckats få två lediga dagar denna vecka och planerar på att ta mig dit, oj vad jag är glad att ha familjen nära igen. Att kunna krypa upp i mammas famn igen kan vara det bästa. 

Femtonde juli





Mina gosisar. Jag har förutom att jobbat spenderat mycket av min tid med dessa två de senaste dygnen, myst och gosat. Det är lite som terapi för själen, världens finaste bebisar. 

Lördagkväll

Samla tankar, samla liv. 
Med mig själv, med månen och vattnet. 



En fredag

Så orätt. Den här dagen borde inte få finnas, ändå gör den det. Det här ska inte behöva hända, man ska inte behöva göra ett sånt val någonsin. Jävla samhälle, jävla idiotmänniskor. Det här är inte ett farväl min underbara, fina, älskade ängel. Det är ett "vi ses", men tills dess kommer jag att sakna dig så att det gör ont. Om du bara hade vetat hur älskad du var. 

Undrar hur många grammatiska fel du skulle hittat här? Puss och kram, min favorit. 




-

Mår nästan dåligt över hur länge sedan det var som jag uppdaterade, men bara nästan.