Jul. 30, 2013

Idag är det min näst sista jobbdag innan fyra dagars ledighet och semester. Längtar till kusten, att vara ledig och bara ha det bra med min finaste.

Någon är på bra humör idag iaf, sötan


Like sugar


Jul. 23, 2013

Sitter just nu på dagens första jobb, barnjobbet alltså. Funderar på att äta lite lunch medan flickan sover. Slutar här klockan 17 och ska vara på harsa för att jobba kväll 17.30. Och ändå är jag 100% pank. Nice. Snart löning, håll ut evis.

Har btw haft en fett kul helg med fina tierpstjejer m.fl, sidskogsdans osv. Igår hade jag en efterlängtad mysdag med min älskling. Pussherraaa


Jul. 23, 2013

Jag vill ha en bil!! Varför finns inte en bil som jag vill ha, fin som jag vill med de egenskaper jag vill - i den prisklass jag vill. Hallå?! Ska det vara så svårt???

I need a car


Jul. 17, 2013

Jaha, jag jobbar idag. Precis som de flesta dagar. Förhoppningsvis kommer jag må runt den 25e! Numer har jag två jobb, både det på harsa och ett som barnflicka åt en fin liten tjej.

Förövrigt så har jag skaffat en sånhär grej som gör att jag får framföra fordon helt ensam, utan någon som är med. Skönt var det.

Imorgon kommer mina älsklingar, Emmis och fred. Miss them alot


Jul. 10, 2013

Har aldrig varit så nervös


Jul. 09, 2013

Jag har visst glömt bort att jag har en framgångsrik blogg att ta hand om.. Hehe.

Dock tror jag att folk ändå fått redan på sånt jag inte skrivit här som är värt att veta. Jag har fått en lillebror och tagit vara på den nyingtid jag kunnat få med honom, numer har jag jobbat sex dagar i rad. Fem på harsa och idag på nytt. Igår hade min pojkvän fixat fint hemma tills jag kom hem från jobbet och min favoritmiddag stod på bordet, lika underbar som vanligt är han! Ja typ så.. Häddaaa

Lille rumpnissen ser ut såhär