300114 - Håkan

Vi kan le, men bara i sekunder
det är ett uttryck för känslor
och det är förbjudet
eller bli som gatorna, våren och vintern
- dom som går runt tills dom försvinner


290114 - glad

Vecka #2 som hälsosam tjej och jag tycker fortfarande att det är kul. Konstigt, jag brukar tröttna efter en dag. Igår var det som sagt simning, idag blir det ett pass hemma och imorgon simning igen. Jobbar varje dag resten av veckan också, skönt. 

Älskar att älska mig själv och att med glädje klara något som jag inte trodde att jag kunde tycka om får mig att älska mig själv mer. Nu ska jag bli snygg, puss hej. 



280114 - ledig tisdag

Idag mina kära vänner har jag varit ledig. Jag började dagen med att fixa frukt och en termos med te för att åka upp med till backen och efter några åk ha picknick med Carolina i liftkuren. Efter det åkte jag till mamma och vi tog med oss kimberley och Sandra till badhuset för att simma lite. Resten av kvällen har jag spenderat hos mamma och tagit det lugnt. Skönt osv. 

Nu ska jag sova så att jag orkar upp till jobbet imorgon. Puss och ps. Om en månad är jag och Cecilia på gran canaria!


270114 - ett par tankar

Oj vad dagen kan bli mycket bättre fort, fick visst en oväntad semesterersättning idag. Kunde inte ha kommit lämpligare! 

Jag tänkte på en annan grej också, skillnaden på folk beroende på vart man är. En anledning till att jag trivs så bra i Järvsö är gästvänligheten och att alla människor är så öppna och trevliga. Det är på ett helt annat sätt än vad det är i Tierp. T.ex. igår när jag satt i bastun på aspenbadet så satt det två andra där en "farmor" och en "mamma". Vi satt i bastun i 10 min utan att säga ett enda ord till varandra.. Hade detta varit i Hälsingland hade vi varit bundis efter 10 min. När man är i Tierp kan man förstå varför svenskar ses som kalla och instängda, till skillnad från hur det är i Hälsingland. Jag är så glad över att jag flyttade till underbara Järvsö, för oj så mycket det gett mig! 



Januarihelg

I helgen har jag myst med C och varit i Tierp. Åkte lite skridskor med Kalle, åt middag med familjen, drack vin, var en sväng på fest, satt uppe hela natten och tog igen tappad tid med favoriter, var och badade med Kalle, gick på stan osv. 

Simmade 1250 meter igår, känns. Tränade alltså 5 dagar av 7 förra veckan, duktig!




240114 - dålig balans

Idag har jag pga hormonella störningar lite ångest över allt möjligt. Jag har aldrig oroat mig för framtiden utan tänkt att jag har stenkoll och att det löser sig även om jag inte har det. 

Idag undrar jag över vad jag ska göra, om jag verkligen ska plugga snart, och vill jag egentligen det jag vill? Ska jag säga upp min lägenhet och flyga hit och dit eller ska jag ha den kvar och stanna i Järvsö forever? Orkar inte skriva ner fler av mina deprimerande tankar mer, måste hem och stoppa i mig lite hormoner för att återfå balansen. Eller så tar jag en kaka, nej juste... 
Hon gör mig glad



230119

Ja är egentligen en sådan person som trotsar träning osv då jag inte ser det roliga med att ta en löprunda. Nu har jag tränat två dagar i rad OCH haft roligt, eftersom att vi varit och simmat och gjort lite övningar på diverse golv. Idag är det promenader, golvövningar och skidåkning som gäller - efter jobbet. 

Jag och Carolina har nämligen bestämt oss för att vara hälsosamma till februaris slut, vi äter mest bara frukt, grönsaker, ägg och vitt kött just nu. Semeldagen och alla <3ans är undantag. Alkohol också, men inte lika ofta som vanligt!

Det säga ju att man även utlöser endorfin av att röra på sig, så förhoppningsvis blir jag en ännu lyckligare tjej nu också. Man måste väl testa på lite. 

Ps. I april flyttar vi nog utomlands för ett tag. Puss 




190114

Eftersom att det är lördag idag så är jag ledig och har spenderat dagen med min man. Till en början var vi i backen och efter att ha stekt pannkakor for vi till sidskogen där vi nu ska sova. Bara bebisen blir tyst oså. Godnatt! 
Dagens bilder





Tbt, 160114

Även om klockan är efter midnatt. Några kära minnen. 
Tallinkryss.
Älskade sceniska. 
18 år.
Forshaga.
Studenten 2012.

De tjejerna, de kvällarna. 
Fina Fårö med henne.
Den klassen, den kvällen.
Den staden, den kvinnan. Alanya <3
Smaklösa. 
Boda Borg.
Rhodos.

Studenten.
Första mötet med lillebror.
Alanya 2013.


Note to self

Snapa inte med bästisar och andra människor samtidigt. Det kan få dig att framstå som ful, äcklig, dryg, totaldum och helt underbart rolig. 

140114 - dagens två





Swenglish

Blir så himla förbannad. Kan inte folk tänka efter en gång till innan de publicerar texter? Det är svengelska vart man än kollar. 
"Kameltoe"
"Jag är perfect" 
NEJ, NEJ, NEJ!
Kamel, , perfekt= svenska 
Camel, toe, perfect= engelska

Dessa exempel är bara de jag lagt märke till under de senaste tio minuterna.. Lär er!


13 januari

Helgen bjöd minsann på ett par fina kalas. Jag hade himland roligt och har dansat så att det borde värka i hela mig. Värkt i hela mig har det iofs gjort, hela förmiddagarna. Men nu är det vecka igen osv. Den kommande helgen är still oplanerad och om ja inte jobbar funderar jag på att ta en sväng hem till Tierp. 

Hörsdå
Atm


Januari

Hej vänner. 

Igår var jag och köpte en ny bil, det kunde ju liksom behövas. Igår målade vi även om hallen hemma hos C (där även jag "bor") och sen på kvällen kom fred lite oplanerat! Nu är jag på jobbet men ser fram emot en fantastisk helg med två av världens bästa. Det är inte varje helg som vi är lediga samtidigt! 



Uppmuntringar

Två bilder som man inte kan se utan att börja le




.

Till min förvåning kunde jag öppna ögonen och känna min kropp

Rivstart på '14

Den första stora händelsen i mitt liv 2014 lärde mig en riktig läxa och nära-döden-upplevelse. Jag tänkte skriva lite ungefär hur det var. 

Jag var på väg hem från mamma och skulle ner till backen för att hänga med C. För de som inte vet så är vägen från sidskogen ganska hal, kurvig och krönig. Poppade min hits for kids 2000 lite för högt och körde lite för fort, så vid en bro där det var halare än väntat fick bilen sladd och jag insåg att jag inte skulle kunna förhindra den på något sätt. Kroppen sattes på försvar och jag blundade och tänkte att "snart kommer det smälla, hoppas att det inte gör ont." Osv. Bilen flög över en plogvall och in i ett träd då airbagen utlöstes och bilen slog en volt. När bilen var stilla öppnade jag ögonen och såg att jag hängde uppochner med snö och grankvistar mot dörrarna. Lyckades iaf få loss bältet och hitta en bakdörr som gick att öppna  och kröp ut ur bilen. 

Resten av historien känns oväsentlig men jag blev iaf räddad och chockgrät i 3h men förutom två brutna naglar, halv nackspärr och ett blått knä mår jag toppen. Bilen ligger däremot på skroten. 

Så, tack till alla fina själar, människor såsom änglar, som hjälpte mig igår. Hoppas verkligen att alla kör försiktigt i halkan, det kommer definitivt jag att göra! Jag hade sådan sjuk tur som knappt har en skråma och är sjukt glad att ingen annan var i bilen. Puss och kram. 



2014

Nyår igår funkade bra, vi var till Elina som är hemma från Schweiz. Körde på den lilla svarta och det stora röda och mådde bra. Idag har det varit pizza, tv-spel och film på schemat. Det är alltså januari nu. Hörsdå
Me n ma girlfriend