Tonight we are young

För er information så kan jag berätta att jag håller till i Karlstad, eller ja just nu i Forshaga. Hälsar på ett par kära vänner och har det bra. Nu bär det ut på. Puss


Save tonight, tomorrow i'll be gone

Tänka sig att jag just nu sitter på tåget mot helt främmande destinationer. Däremot kommer jag mötas av fina människor som inte är främmande. Mer säger jag inte eftersom att det egentligen är en hemlighet, hur spännande?!


-


Remember

Du är stark


to school for cool

någon undrade om jag inte går i skolan resten av veckan. Jag har friluftsdag på skolan imorgon, som jag inte hunnit anmäla mig till eftersom att jag varit i Norge. Då var det viktigare för mig att åka hem till Tierp och plugga imorgon än att vara på skolan och titta på när elever spelar Volleyboll.

På fredagar har jag tre lektioner, men jag är klar med alla de tre kurserna och behöver därför inte gå till skolan på fredagar. För övrigt har jag bara två uppgifter och ett prov kvar i skolan i princip innan jag är klar med 2an. love 2 B pluggis <3


here comes the sun


Trots de 40 grader som befann sig på min balkong tog jag idag min brända bringa och sökte mig till en ännu varmare plats, dock höll jag mig inomlands. Nu är jag alltså i Tierp istället för i Järvsö och idag har jag efter att ha myst över en middag med Isa sett på när pojkarna spelade fotboll för att sen åka hem till min fina familj.

puss och godnatt, blogg appen är fortfarande dum...


if life didn't play that game

Apples blogg.se app har gått och blitt helt dum i huvet, så slå inte mig om min blogg suger. slå Apple.

imorgon åker jag till Tierp och kollar på fotboll med isa, umgås med min familj och förhoppningsvis shoppar lite. På fredag blir det grillparty och sen ska jag chilla liv tills jag åker tillbaka till mitt Järvsö på lördag. pussssss

var visst till Tallinn med en tjej jag gillar


while you're breaking your own heart



om jag levde ett annat liv


oj, blonda tjejer.
idag tar jag en välbehövlig myskväll med min Erica. Imorgon ska vi stiga upp tidigt och uträtta efterlängtade ärenden. nu: cheescake.

Åh Gud det gör så ont att något så nära kan vara så långt bort

Jag är hemma i Sverige igen, i Järvsö. Allt jag gör är att längta till Tierp, där jag har mina största hjärtan. För jag kommer inte klara detta utan dem. Vem vänder vindarna och vem är det egentligen som tänder stjärnorna?


Even an angel can end up falling


vi två är saknade till havs

efter att ha spenderat nästan 8 timmar ute på havet igår och ÄNDÅ inte fått största fisken fick jag nog. Idag valde jag att stanna inne för att plugga och vila (läs: internetshoppa och äta godis) istället.

Det är Norges nationaldag idag så det ska firas ikväll och inte nog med det så fyller min fina vän Felicia 18 idag!! Om lite mer än en månad är hon och jag tillsammans på Fårö och har det bäst!

love

image description

home, I want to go home

Home is werever I'm with you
I love you, i swear that's true
I cannot live without you.



Som du log mot mig

Synd att http://blogg.se">blogg.se appen inte tillåter bilduppladning längre, väldigt tråkigt... Speciellt för er som annars hade fått se jättefina bilder nu. För övrigt sitter jag i soffan nu med en grogg efter en skön dag i solen ute på havet. Om 30 nalkas det middag på kroa, puss


Det går en vind över vindens ängar

Här trivs jag ska ni veta, men kanske inte mer än någon vecka per år. Hoppas bara att vädret är med oss resten av veckan så jag kan få en liten solbränna i alla fall. Idag har det blåst en hel del och imorgon är det storm och förbud mot att åka ut på havet, sen kommer förhoppningsvis mysvädret.


On the road again

Nu är jag återigen på väg till det vackra grannlandet med berg, fjordar och hav. Ska spendera en vecka där innan jag åker hem och firar en fin vän. Vet inte om jag kommer ha internet på telefonen där, men det kvittar för nu ska jag mysa med min familj!


Lägg dig ner och sov lilla syster, bara lägg dig ner och vila i tiden

Jag har kommit fram till att den absolut skönaste stunden på hela dagen, inte bara idag utan alltid, är den stund då man lägger sig i sängen och bara kan andas ut. Då man för kanske första gången på många timmar kan släppa all stress och bara slappna av. Dom kvällarna mår jag!! Godnatt finaste ni. En puss kan ni väl få också då...


Puss

Har ett mellan-föreställningarna-break och myser i solen på bryggan. Skönaste någonsin ungefär!! Snart vankas det käk, fett gott.


Hänger lite backstage

Nu är det ca 20 minuter kvar av dagens morgon föreställning. Sen väntas en klockan 12 för Järvsöskolan och klockan 19 för allmänheten. Gårdagens kvällsföreställning gick fantastiskt och denna morgon har varit bra än så länge! Ni kanske inte bryr er om teater så tjarrå


Kvällspromenad i vackra Järvsö


För man ser gårdakvarnar men man ser skiten med

Håkan Hellström, sol, latte och kimberley på balkongen, kunde nästan inte bli bättre.


när fredagen är slut och du ska gå ut

Ikväll är jag en äcklig tjej, har sprungit runt i trosor och linne sen jag kom hem och har inte ens tagit bort teatersminket. Får jag finnar imorgon vill jag slå mig själv. Nej hörrni, nu är det dags att nanna kudden inför morgondagens premiär "men först alltid en dusch, inte lukta usch"!!


Jag reser mig igen

Hur mycket det än tar emot så går jag upp tidigt ännu en morgon, idag är det genrep och imorgon premiär. Nu är det dags art fixa till detta på riktigt!

Lite frulle så går det sen


Myser med mammis


And i got this feeling, that everything's alright

Jag kände ingen förändring inatt, det var inte värt att ligga vaken.. Men ingenting ska förstöra denna dag för mig, så jag började dagen med att skriva ett nationellt prov och nu ska det bakas och donas med sällskap av världens bästa HÅKAN H. Love yaaaa


Medan livet springer fram under mina fötter

Nu är det exakt tre timmar kvar tills jag är 18 år.. 00.45 den 4/5 1994 kom detta vackra mirakel till jorden, hehe. Nu är det bara att ladda och vänta på att få känna förändringen i kropp och själ, imorgon ska jag köpa både cigaretter medicin och alkohol, bara för att jag får! Satan vad skoj det ska bli!!

Nu ska jag fläta håret, smörja mig, fixa naglar och snygga till mig så att jag kan vara en fräsch 18åring imorgon.


Ni kommer få se er ungdom ruttna framför er

Idag har hela skoldagen gått åt till annan skolverksamhet än lektioner. Jag har tillsammans med andra matroser åkt runt i affärer och införskaffat kostymer och dessutom har vi städat och gjort i ordning logen inför nästa vecka!

Nu ska jag njuta av solens sista timmar innan jag går på Ica och inhandlar tårt- och bullingredienser, ikväll blir det storbak och kanske besök!


90+40=130, du+jag= <3

Sitter på den mest givande mattelektionen någonsin. Att räkna vinklar lärde man sig ju på dagis?! Matte b är lite av ett skämt ibland.

Just idag mår jag mindre bra, känner av långhelgen och sover bakom mina solglasögon. Till råga på fet skolar jag till nio ikväll, yippiee!


She is for real

Nu ni kamrater, nu är jag på svensk mark igen! Efter att ha spenderat lördagskvällen och natten med världens bästa människor så åkte jag i söndags med jobbet på kryssning till Tallinn. Eftersom att jag inte orkar gå in mer på det så ska jag avrunda lite här, sleep tight!