2013

Alla andra summerar 2013 idag så jag kan väl göra det jag med. 

Skit, bra, skit, sämre skit, ok, bra, ok.  

Det är alltså i vilken ordning mitt mående gått. Perioderna är olika långa men w/e. Adjö 
Exakt ett år sedan. 

Dan före dopparedan

Vad kan vara bättre kvällen före julafton än att få en knackning i väggen av sin absoluta favoritperson som säger "godnatt eve, älskar dig! Vi ses imorgon" och att sen kunna ligga och lyssna till hur han ligger och småsjunger för sig själv. Finaste älsklingen <3



Avslutande

I slutet av denna vecka har det varit en hel del andra slut också. Jag har nu slutat jobba på skolan och hade tårdrypande avslut med alla mina fina barn i två dagar. Oj vad jag kommer att sakna dem. Är också evigt tacksam att de hjälpt mig genom svåra tider och fått mig att  må så mycket bättre än vad jag annars gjort i det jag gått igenom denna höst. 

Förutom det så hade vi på destilleriet lite skumpa och tårta igår för att fira att vi är klara med alla julbord. Nu är jag ledig i en hel vecka! Puss







Dec. 17, 2013

att för andra moorgonen i rad haft frukosten framdukad när jag vaknat har ju varit underbart. Älskar att ha mina bästisar hemma igen och framförallt att den ena äntligen kommit hem från sjukan.

Bästisen har som sagt varit underbar och gjort frukost innan jag ska till jobbet, observera att hon inte jobbat utan klivit upp ändå. finaste, skönt att ha dem hemma!

Standardonsdag

Har haft det vanliga onsdagsmyset sandri ikväll och först lagat middag för att sedan se på greys och ph-utröstningen. Vanan att gå till Ica och köpa något gott har tyvärr också drabbat oss. 

Tidigare var jag också hos min ena flickvän en stund, hämtade dem nämligen på Arlanda i måndags natt. 

Dagens irritation: Dorota är dum i huvudet och jag vill ha hem mina paket som jag beställt + att Siri var fett kaxig idag. 



11 december



Jag kan nog var tröttast i livet eller något, men är på jobbet ändå! Vill få ha en sovmorgon. En enda dag då jag kan sova hur länge jag vill, om två veckor kommer det. Längtar till jullov samtidigt som jag absolut inte vill komma till den punkten. Puss

Story of my life






Min fredag i snö

När jag kom ut till eleverna i morse möttes jag av ett "Aina, det snöar ute", efter att ha fått kämpa i en kvart för att få ut bilen ur en snöhög så var jag redan ganska medveten om det, haha. 

Det var på första jobbet för dagen, nu är jag på det andra och om några timmar byter jag igen för att gå och jobba på kvällens julbord. Även om det inte är en FREDAG så skulle jag ändå säga att det är en bra fredag. Vilken himla tur att jag gillar mina jobb! Puss och kram hädda



Hatar när det händer..





Morgonens dilemma

Igår höll min näsa på att gå av varje gång jag gick i trappen, det var troligen någon av mina grannar som lagade lutfisk med dill och kiss touch. Haha, tänk om det luktar i hela trappen när jag lagar mat också och folk tycker att det stinker? Näe omöjligt eftersom att jag bara lagar god mat. Fast iofs, när tanterna i trappen bakar så luktar det nybakt i hela trappen, det är ju bara trevligt. 

Jag önskar ändå att tvättstugan var i min trappuppgång, inte bara för enkelhetens skull utan också för lukten. Där tvättstugan är luktar det alltid nytvättat i porten medan min trappuppgång fylls med diverse olika dofter av tantmat eller annat som lagas/pågår i lägenheterna... Ska tänka på det när jag flyttar, hehe "viktigt kriterium, tvättstuga i samma port". 


Michael kors

Jag undrar verkligen en sak, är det ok att köpa en klocka till sig själv för typ 2500 kr? Om den är från Michael kors?? Jag vill så gärna ha en, de är ju så fina! Å andra sidan tappar jag alltid bort mina klockor. Att tappa bort en sådan vore som att slita loss en del av hjärtat.. Vill verkligen ha en, men är det värt priset för en resa osv?

Helt fantastisk, så om någon vill ligga  en million plus hos mig men 2555 minus i kassan - you know what to do. 


3 December

Idag är en speciell dag, idag kommer nämligen min kära mammados till Järvsö på besök. Hon kommer och ska hälsa på mig, mysigt med familjebesök eftersom att det inte är så väldans ofta.
 
Men innan jag åker hem ska jag lägga in några prel. betyg och städa ett klassrum, puss.

Dagens fyra

- gick till Ica för att köpa BJ, de har tre sorter, tre osmakliga sorter... Det resulterade i att jag var tvungen att åka till time i onepiece. Yolo i don't give a fuck osv. 

- den nya tjejen i paradise är dryg hittills. Ja fy. 

- jag saknar mamma. 

- jag vill att mina flickvänner ska komma hem nu. 

@


Patetik är konst och konst är att förstå

1a december & advent

Igår började vi på destilleriet med säsongens julbord, gott var det och bra gick det. Jobbade 12-23 men vad gjorde väl det när man samtidigt hade trevligt. 

Idag har jag varit med Sandra och Patrik till stan för att köpa julklappar. Detta är troligen första gången som jag är så gott som klar redan den 1 dec och advent. Det är bara nissen kvar och till honom har jag planer redan. 

Imorgon har barnen prov och så har jag planerat att vi ska påbörja en debattvecka. Godnatt puss
Såg världens finaste vattenkokare idag.