internetshopping

vilken tur jag hade, det var åldersgräns för att få vara medlem och beställa hem från HM och det var 16 år! vilken attans tur att jag är just 16 år. jag har beställt hem 2 par jeans och en blus. presic vad jag behövde! det finns ingenting bättre än att handla och känna sig fullt nöjd med ett prisvärt köp. tyvärr så vet jag ju inte det förrän det kommer till OKQ8 någon gång i veckan.. detta var det iaf:

likadana jeans bara det att dom ena är lite mörkare :D

lite väl starka färger men jag gillade den och den var billig ;)

with all my love/e


shopping

om man är en shopoholic och sen flyttar till glesbygden/järvsö då är livet inte så lätt.. då får man göra som jag och shoppa när man åker ner för att hälsa på papsen.. egentligen så skulle jag köpa byxor idag, jeans och tights.. det blev istället 2 par tights ett linne och 2 tröjor, hehe. jeans tänkte jag surfa mig in och beställa nu istället, herrååååå

det är så jobbigt att bo så långt ifrån stan satt man inte kan åka in varje dag, hålla kolla när det är rea, kommer in nytt osv..
with all my love/e


lite kärlek

åh, min lilla knorr till pojkvän har somnat på min axel i soffan.. helt plötsligt så svarar han inte längre när jag pratar med han, han är så söt.. kanske jag skulle väcka han och tvinga'n att gå ner och gnussa gaddarna med mig? bra idé tror jag faktiskt.

du är den finaste som finns.

with all my love/e

tänkte bara berätta.

jag är liiite besviken på mig själv. här har jag gått på diet ett bra tag, så igår var det tjejkväll och jag åt en pizzaslice, dessutom åt jag nötter och drack läsk igår :( sen idag har jag ätit både glass och chokladpudding, dessutom åt jag file och bearneise sås... hur ska detta sluta? jag står inte ut, imorgon måste jag börja dieta igen, jag känner mig mycket frächare och mår bättre då..?! det är ju trots allt väldigt bra att jag mår bra av det och blir äcklad av tanken på godis! :D som sagt så har jag ju godisförbud fram till jul..


with all my love/e

chilllördag.

jag har knappt rört mitt arsle en meter på hela dagen, sen kom jag på att jag gick hem till mig från carolina imorse vid halv 1. hehe, tlött chey. nu är jag hos patten och han tror att jag vill gå ut och duscha med han.. herregud, ser han inte hur mysigt jag har det här bland filtar och kuddar..?!

with all my love/e

tjejkväll

nu sitter jag hemma hos lilla carolina ute i hennes hus, emma och elina är också här och nu ska vi snart få mer besök av alla tjejer i våran klass som ska ha tjejkväll med oss. jag och carolina var nyss och beställde 2 feeta familjepizzor, hehe.

with all my love/e

gaybloggen bara

om ni vill veta något coolt så kan jag ju säga att jag och elina alldeles nyss sprang på Amir, Gaybloggen i lilla järvsö.. tyvärr så vågade vi inte hälsa eller ta idolbild, hehe. såhär lät det:
-kolla elina, en kille med pälsmössa som är med 2 tjejer!!!
-ja och?
-fattar du inte, vilka killar här använder pälsmössa?
- ingen..
- nej, det är amir!


with all our love/e+e

foton

nu har jag fixat bilder på mina polare också. toppenbra tycker jag då.. jaja, nu ska jag klippa ut och fixa och greja. tjarååååå

efter en lång kämpan..

efter att min pojkvän kämpat med kameran i 20 minuter utan ett resultat så blev detta det mest okej vi fick fram. tänkte då publicera här så att ni som inte vistas runt mig hela dagarna får se lite av hur jag ser ut nu för tiden, måste ju hålla er uppdaterade.
och då kan jag säga att detta var det bästa vi kom fram till, fortfarande inte bra.. hehe
 
funderar starkt på att redigera bort den lockliknande knölen i mitt hår..

With all my love/e

kvällsligt

nu har jag pluggat min kvar till spanskan och nu återstår bara kvällens nästa uppgift att ta ett kort, skriva ut och stoppa i ett kuvert.. ska också smussla ner kort på några kära vänner, hehe

with all my love/e

kan ju också visa..

med tanke på förra inlägget så kan jag ju visa att jag har liiite erfarenhet inom att göra videos/bildspel inom detta ämne.. detta är nog det bästa skolarbetet jag och emma någonsin producerat:


with all my love/e

datorkunskapsuppgift.

har fått en uppgift nu i datorkunskapen att göra ett bildspel om något vi vill. det ska vara lite fakta men mest bilder och layout, en snygg presentation helt enkelt. jag funderar starkt på att göra ett om KÄRLEK?!


för ingenting är starkare än kärleken!

with all my love/e

kinamat+gaybloggen

min pojkvän försöker intala mig att det är dags att sova, jag håller inte med för jag har nyss ätit kina mat. det var fett gott, kyckling wok och ris mmmmmmmmmmh! jag längtar även till på fredag för ingen mer är Amir, Gaybloggen ska till JÄRVSÖ.. så jäääävla coolt!!

man kan ju bara hoppas att få träffa honom och ta en idolbild, iiiih! :D

with all my love/e

min dag

oj vad jobbigt, idag har jag redan gått långdag, och mer kommer!
kolla här:
09.00-16.00 - random skola
16.15-18.00 - sceniska på skolan
18.10-18.20 - åka tåg
18.30-19.30 - afropowerdans på STARK

mina slutsatser av detta blir att jag måste äta snabbt nu innan sceniska, sen springa till tåget efter det, springa från tåget till STARK och slutligen åka hem och duscha och om jag orkar - äta.

with all my love/e

tjenare.

tänkte bara visa en bild på mig och mina klassbästisar, som en liten avslutning på vårt lilla engelska arbete om nya zeeland och jamaica. det är fett nice och detta är låten som presenterar hela arbetet:


varför bär jag lila idag?

idag har jag en lila tunika på mig (se facebook) för att typ, stödja kärlek. jag tycker det är viktigt att alla ska få älska och vara älskade vem eller vad de än är. alla människor är ju trots allt lika mycket värda. eller, enligt min mening så kan jag förstå om en massmördare kanske inte har lika stor rätt till saker som en annan människa. däremot att älska är inget brott, att älska den man vill. tänk om vi människor kunde vara helt fördomsfria, det skulle varit underbart. sverige är ett fritt land, och då tycker jag att man heller inte ska behöva må dåligt när man inte är som alla andra. vilken läggning, religion eller ursprung man har spelar ingen roll, det är människan inuti som gör det.

nu påstår jag inte att jag gillar alla människor, nysvenskar, svenskar, bögar osv. men om jag inte gör det så är det personligt. det är inte på grund av vad de är, för alla är vi människor. gillar jag inte en person så är det för att den gjort mig något, ingenting annat.

enligt mig är fördomar bland det värsta som finns, vad tycker ni?

with all my love/e

bloggtorka

jag har bloggtorka tror jag.. jag är inte säker på hur det känns men jag tror att det är vad jag har just nu, eller så har jag bara dålig fantasi just nu? jag har iaf ingen aning om vad jag ska skriva om. det är ju hemskt, tror det är lika bra att jag går och lägger mig få se här nu.. klockan är 9, om jag går och lägger mig nu så 21+22+23+00+01+02+03+04+05+06+06.30=9,5 timmar. lät som något som jag skulle behöva perfekt!

with all my love/e


Anna Anka

alltså, sitter och kollar på i form med anna anka. det konstiga är att jag alltid tyckt att bruden är skitful men när jag nu sökte på bilder och tänker efter så är hon ändå väldigt vacker?! lite för smal för min smak men annars hel okej beautiful.



with all my love/e


tjenare polare!

jag är på lite dåligt morgonhumör och sitter och skrattar åt mig själv i denna underbara video.. hehe, men nu måste jag faktiskt packa väskan. obs. tåget går 09.40!

visst e jag sexi?

with all my love/e

gonatt

efter att ha druckit ett fett glas med vatten ska jag lägga min och slagga vagga i min pojkväns underbara famn.

natti/e

nu proffe

precis som det ser ut. jag har ny proffebild på fejjan. tuff jag är! kände det var dags att nyta + att jag har bytt hårfärg som pappa kanske ville se? tänkte eftersom att han för ca 3 dagar sen la upp en status som löd "undrar hur min dotter såg ut?" då undrar jag hur länge sen det egentligen var som jag var där.. heh

with all my love/e

skolan är ju chill.

skoja inte, vi har aldrig lärare, alltid hål och sitter hela tiden vid datorer och får göra (ca) vad vi vill? nice!

with all my love/e

Mobilblogg

Hej. Jag gillar patrik. Han är söt som en liten pojke som tappat sin glass ungefär :)

massage time

igår var jag och Cissi på hockey, och tur var väl det för där träffade vi Moa, Elina osvosv. så bestämde vi oss för att Moa och Elina skulle komma till mig och spela spel på kvällen. så där satt vi sen, 4 små flickor och spelade spelet TJEJSNACK för ca 8-12 år. det var mysigt, och sjukt kul.. hehe

nu ska patte massera mig sen ska vi fräga Markus och Emma om dom vill spela kort. herrå

with all my love/e

ljuva oktoberdag

jag har spenderat helas förmiddagen med min svärmor medan patrik är ute och jagar. egentligen skulle jag följt med men det kändes som om jag bara skulle vara i vägen så jag struntade helt enkelt i det, kan hända att jag är för morgontrött också. men det var en sämre undanflykt, hihi ;)

sen ikväll ska jag vara med Cesilia och sova nere hos mig i lägenheten, funderar på om jag ska orka gå på hockey ikväll också.. visar sig :)

with all my love/e

hockeykväll

har nyss smällt i mig ett fett mål med tacos. nu ska jag och min älskling åka ner till mig sen till strandvallen och se på hockey med diverse människor. för min del lutar det mot tjejerna, Elina, Carro, Felicia, Sandra osv.. vi ses i dimman!

with all my love/e

räknar kalorier och bestiger berg?

tråkigt att jag är hungrig igen.. ska prova på kesella med lite saft i som ett litet mellanmål, såg att dessie hade tipsat om det i sin blogg för ett tag sen.. var lite kalorier eller så.. och kissie tipsade om gröt så det åt jag till frukost, haha. töntig jag är!

igår besteg jag och carolina berg, nämligen sydbacken. efter det tog vi oss runt elljusspåret. är vi grymma eller? (hehe, jag vet att vi är det)

with all my love/e

tänkte bara visa..


nu ska jag och carran till ica.

with all my love/e

kärleksproblem

patrik är dum mot mig, jag får inte sova längst in mot väggen. trots att jag är liten, rädd, gullig och allt sånt..
det är tydligen hans plats, hör på maken.. även om vi sover i min säng så är platsen längst in tydligen hans? pffffft. det tror jag inte. ikväll ska det bli ändring på den fronten.. annars får han sova ute i kylan. hihih, om jag nu skulle lyckas få ut honom.

fast jag älskar honom ju ändå, såklart!

with all my love/e


tråkigt

jag vill blogga.
men jag får inte.
jag måste ha matte.
1+1-(-2)=?

with all my love/e

movienight again

hihi, jag sitter i Elinas säng med hennes dator. mysigt? aaaaaa

carolina är också här, tråkigt, gillar inte henne.. hehe skoja, hon är supersöt ;) aja, nu ska vi kolla på film, förresten så har vi pyjamas på oss. efter att vi kollat på film ska vi kolla på Kungarna av Tylösand, det tänker jag tvinga dem till iaf!

with all my love/e

jag är väl oförutsägbar

it's hard to say it
Ihate to say it

It's probably me

nej, faktiskt inte. denna gång kan jag sanningsenligt säga att det absolut inte är jag. det är väl ändå väldigt töntingt att bara ignorera en person sådär?! pfft, person.. en nära vän. jag är väl också töntig som bara skriver i bloggen om detta, men jag har varken ork eller mod att bara gå fram och fråga vad det är. eller har jag det? känns bara som om vi återigen blivit så lame på varandra. jag känner mig återigen som nummer 2, inte ens det, jan känner mig som nummer 3-4-5-6. något oväsentligt. som om det egentligen inte spelar dig någon roll hur nära eller långt bort jag är, som om jag bara är a shoulder to cry on någon gång ibland. även om det är så så kan jag säga rakt ut, jag behöver dig!

två nötter väger mer än en nöt

movienight

alltså, igår var vi på afrodans och tränade lite.. idag hade vi gym på idrotten hela morgonen, jag har så ont i ben och rygg satt jag vill dö. nej förresten, ont gör det inte.

nyss såg jag och carolina Dear John, nu ska vi dricka te och se på Roadtrip.

with all my love/e

färgar

sorry, men batteriet i min dator tog slut igår :( det är tråkigt för jag har ingen aning om vart laddaren är.

nu sitter jag iofs hemma hos carolina den fina, hihi. vi färgar mitt hår eftersom att det vart grön/grå/brun skiftande hela dagen. nu har vi därför en lite mer guldbrun med röda nyanser i.

obs, jag är biff i carros pappas T.

with all my love/e

oops, I did it..

alltså.. carolina tappade en burk med kladdkakssmet över mig.. fresh

hon är så grymt klantig ;)

with all my love/e


frågetecken?


wake me up inside.
wake me up inside, call my name and save me from the dark.

jag är inte dig, inte han och inte hon.
framförallt är jag inte mig själv.
på utsidan kanske, där kanske jag är densamma.
men inuti är jag någon helt annan.
jag känner inte igen dig, inte han och inte hon.
framförallt känner jag inte igen mig själv.

with all my love/e

kan väl vara lite glad också..

hej bloggen :D
hur är det med er idag alla mina små älsklingar? :D med mig är det iaf toppen, jag har religion just nu men har gjort klar powerpointen åt min grupp.ja, bokstavligt så gjorde jag den ÅT gruppen.. min klass är drygast i världen just nu, fast inte elina och carro. dom är söta! :love: ;) 
 
skämtåsido
with all my love/e

skithög

nu är jag ännu mer irriterad efter att ha varit in på bloglovin'.
är jag bara helt jättetöntig, eller är det BARA för att göra mig sur?

det känns som om allt är en tävling. egentligen är jag jävligt töntig.
hej-då/e

friends, för what?

en vän är inte en sån som blir sur på en annan över en småsak.
en vän är inte en sån som ignorerar en annar, bara för att man är irriterad.
en vän enligt mig, är en sån som alltid finns där.
en som ser om man mår dåligt och en som bryr sig.
det finns väldigt mycket som skulle kunna definera en vän.
men en vän för mig, är inte en som sviker.

det kändes bara värt. hejdå

ha-ha remember this?

robinsson jenny


appropå alla gamla bilder.. jag har fastnat för att gå igenom min gamla blogg. jag var rättså klyftig förr i tiden, hehe. jag kunde iaf skriva fina texter då jag var på rätt filosof-humör. gå till min gamla blogg HÄR

with all my love/e

åh Kristina guldet blev till sand.

tjenare.. nu äre dags att äta tårta. vi har nyss ätit en exklusiv 3rätters, förutom efterrätten förstås. den ska vi ju äta snart, tårtan alltså. till förrätt åt dom krabba, inte jag.

och så diskuterar vi släktträffen och kollar på bilder på malena lazlo.

snygg är hon.
och släkt med mig ;p

with all my love/e

förändring.

jag tyckte att mitt typsnitt på texten var så lame så jag ändrade lite. kunde tyvärr inte bestämma mig mellan arial narrow och andalus, så de fick vara med båda 2.

förövrigt så har jag skickat bilder med mail till mamma som vi ska skriva ut och så. jag ska också måla hyllor idag, svarta. de ska till lägenheten, över sängen. jag måste ha någonstans att ställa mina tavlor ju ;) nu ringde patrik så nu ska vi tydligen åka, puss love you. skoja

with all my love/e

visst var väl detta igår?

ja, tänkte väl det..





jag saknar dig så mycket.
jag saknar oss så mycket.
för alltid min double-E BFF.

with all my love/E1

solmare luchica.

jag vet att emma redan skrivit det, men det vore synd för mig att inte skriva det. ska jag vara med i järvsö lucia? jag har alltid velat det, sen jag var liten. just järvsös, just för att järvsö är så vackert. just nu känner jag mig inte taggad alls, behöver motivation.

det jag oroar mig för är luciajakten, tänk om jag inte hinner vara med på det då?  inte för jaktens skull, den skiter jag i, men människorna! de människor som man träffar där och ingen annanstans, på jontevallen i väddika.

någon som anmält sig eller vet någon som gjort det? Elina, ge mig respons. och Erica, vi har ju pratat om detta, frågan är om det blir mycket snack och inget bruk.. jag har ingen aning.

hihi, ida olsson var ju järvsös lucia förra året. det var värt en söt bild på henne och mig!

söt bild från sist jag gick lucia tåg.

with all my love/e

hemligheten om oaktiviteten

hehe, jag har inte hunnit blogga idag. faktumet är att jag har bara ätit, hehe. frukost, lunch, middag och middag. dessutom har jag sovit på soffan, är jag som en jättebebis eller?

with all my love/e

datorkunskap

hmm. antingen ska jag satsa på att göra klart hela datorkunska häftet idag eller så ska jag chilla och göra det sen....

tror jag satsar på att göra klart hela skiten nu direkt, började med powerpoint idag och jag är på uppgift 11 av 16, kanske jag hinner klart istället? satsa!

with all my love/e

godmorgon, retas

tjenare. nu ska jag vara dryg, helin sa igår att hon tycker det är supertöntigt med dagen outfit och därför tänker jag göra en sån. hehe, se här helin!

sämst bild men
Glanstights - HM
stor tweety T - bikbok
halsduk - gina
mössa - HM

with all my love/e

-


"det sägs att efter regnet kommer solen fram igen, men det hjälper sällan dem som blivit våta"

"man säger mycket, men man vet så lite om sig själv när ångesten och ensamheten kommer"

with all my love/e

bra att veta om du ska till spanien!

oye tronco, vas como una moto! - för fan killen, du är ju aspackad
yo alucino, han chapa'o el garito! - det kan inte vara sant, dom har stängt ner hela stället.
vaya plasta, no deja de comerme la oreja! - vilken jobbig typ, han slutar aldrig snacka
qué chungo colega! me dejaron sobande en mi keli! - det var det jävligaste, de lämnade mig sovande kvar hemma.
dale caña que nos dejan colgados! - rappa på, vi hamnar efter
con el ciejo que llevas no te vas a comer nada! - är du sådär full kommer du inte lyckas hångla med någon!

ungefär vad vi fick lära oss på spanskan idag, bra att veta.. hehe nu har vi lunch sen prov, wish me luck?

with all my love/e


argument

ska skriva argument nu på svenskan, men jag vet itne om vad. jag tror jag ska argumentera om att alla sdom har mens ska få gratis godis, och att skolan ska vara byggd av pepparkakor. också ska jag nog argumentera om att elina och carolina ska ge mig massage när jag ber om det.. lät bra va?

nej skämtåsido. jag ska nog skriva för vargjakt faktiskt. annars ska jag skriva för abort och mot åldersgräns på preventivmedel. det lutar mer mot vargen, jag har mer och bättre argument där tror jag..


with all my love/e

religionskunskap

nu måste jag bara komma på vilken händelse som är viktigast för kristendomens utveckling och söka fram info om den händelsen. dötrist? aa. antar att jag kommer ta typ jesus liv, eftersom att det är det enda man kan litegrann om.

äeh. det gör jag sen. ser mycket mysigare ut att krypa ner i patriks famn där han ligger och sover borta i sängen. hihi :)

with all my love/e

ovärt

känns heltenkelt inte värt att blogga.
när jag måste plugga.
och när jag mycket hellre är med min pojkvän.
jag tycker om att vara med min pojkvän.
jag tycker heltenkel jättemycket om min pojkvän!

with all my love/e

carolina steen.

det är en snygg tjej det. vi sitter och lyssnar på darin, det är en grym kille det! carolina kokar makaroner och vill dö pga en kille, åh alla dessa killproblem. alla har dom och mår så dåligt, jag förstår inte meningen med det. tur jag slipper dem, jag har ju patrik :)

With all my love/e

jägare jag?

njäeh, men ändå. sitter inne på jägareförbundet och testar vart man ska skjuta en älg för att den ska dö. hehe, ganska spännande..


aja, dags att sova tydligen.. gonatt!

with all my love/e

vackra

sen några timmar tillbaka är dessa skönheter mina.

nu ska jag till cissi.. om jag hittar hennes nummer :/

With all my love/e


återigen på resande fot

jag sitter nu i bilen, igen. patten och jag ska nu åka ut till bomhus och hälsa på hans farmor och farfar, efter det ska vi till valbo för jag ska köpa skor. efter det åker vi hem och jag tror innerligt att jag ska vara med Cissi då.

oj, framme i Gävle. måste sminka mig, tja!

with all my love/e

återigen på resande fot

jag sitter nu i bilen, igen. patten och jag ska nu åka ut till bomhus och hälsa på hans farmor och farfar, efter det ska vi till valbo för jag ska köpa skor. efter det åker vi hem och jag tror innerligt att jag ska vara med Cissi då.

oj, framme i Gävle. måste sminka mig, tja!

with all my love/e

vilken tur jag har

som har patrik. jag menar, om jag inte hade honom så hade jag inte haft denna underbart fina halsduk?! utan honom hade jag inte heller varit kär eller haft en sån fin pojkvän. utan honom hade jag fått bada ensam nu..

fin vaa? den har Ella stickat åt mig, patriks mormor alltså.

with all my love/e

underbar tjej

skulle tro det vaa. och gissa vem jag har träffat idag. ni behöver inte gissa för jag tänker berätta att det var världens bästa johanna fridh, universums underbaraste flicka. strax efter att hon åkt ringde förresten hennes mamma också och samtalade med mig ett tag, underbara dom.

hehe, 2 sötisar för ett antal år sedan.

with all my love/e

bilresa

tjenare, hänger i bilen nu jag.. hehe, är påväg ner till tierp, jag och patrik. när vi kommer ner så ska vi äta middag med familjen hos pappa sen så ska vi vara kalle, häst, hund och hus vakt i helgen. patten är lite tjurig just nu för att jag sitter och tar kort på mig själv, hehe tönt han.


with all my love/e


morgonkaffe

nu sitter jag här i min nystickade halsduk med morgonkaffe och en macka. diggar till darin också, men nu måste jag stänga av, dricka upp och kila till bussen!


with all my love/e

hello fellots

Elina hade inte tid att kolla på film :(
Cissi hade inte tid att träffas idag, men på söndag :)
Erica hade tid att vara med mig idag! :D

+att Jonas bjöd oss på pizza sen följde han med hem till mig och satte upp min persien! honom får mamma gärna gifta sig med när som helst, hoppas det blir i sommar. en så bra och snäll bonuspappa har jag aldrig haft.. han är heltenkelt bäst på att vara den han är!

men nu borde Erica och kim snart komma satt vi kan spela kort!

brainjack!

allmänt fakta

nu sitter jag i datorsalen på skolan och väntar. på vad vet jag inte? bättre tider kanske.. nej förresten, jag väntar på att vi ska ha engelska. efter den slutar jag medan alla andra ska ha individuellt val vilket jag hade igår 16.15-18.00 så jag slutar innan alla andra. drygt?

aja, tror jag kanske ska ta och pallra mig ner till dollarstore då. eller så skiter jag i det? jag tror nog jag smsar cissi. vi skulle ju faktiskt leka denna vecka, och ikväll ska jag och elina äta popcorn till remember me. igår såg vi på the last song. utan popcorn men med juice.


juste, det jag skulle skriva var att jag nyss hade prov i datakunskap och det gick fett

with all my love/e

9a:4, de bästa

jag tror jag håller på att längta ihjäl mig. tills på Lördag! lördag kommer bli bra, lördag kommer bli bäst. jag kommer äntligen få träffa alla som jag saknat så mycket, känns som om det lyser upp mitt liv just nu. jag är så jävla glad, och på lördag kommer jag vara så sjukt lycklig. att få träffa jenny, emma, isa, freddan, fanny, sara, bea, hampus, alex mejier, joey, jocke och allaaaaaa. jag är sjukt glad!

hihi jag tillochmed drömmer om att jag kommer krama och hålla jenny i handen hela kvällen. och när jag ser emma och isa och bara springer och kramas i flera år!!!!

min lördag kommer bli det absolut bästa jag varit med om på så sjukt länge!

with all my love/e

tja

förlåt att ajg var emo igår... inte miningen. kände bara att jag behövde vara det lite offentligt för en gångs skull.

nu sticker jag på lunch. hoppas det är köttfärssås och spagetti, eller typ pankaka? mums

it's a hard thing fakeing a a smile while I feel like I'm fallin' apart inside

kan det vara så att jag inte kan hantera mina egna känslor?
kan det vara så att jag känner mig helt ensam trots att jag alltid är omringad av människor?
kan det vara så att jag känner mig misslyckad trots att jag vet att och när jag gör bra saker?
kan det vara så att jag inte tror att folk bryr sig om mig, trots att jag vet att de gör det?
kan det vara så att jag inte klarar av mina problem?
kan det vara så att jag tänker alldeles för mycket på allt för många saker?
kan det vara så att jag känner mig psykiskt sjuk?

ja jag tror det

jag har alltid varit  för blåögd, jag har alltid sett allt från den ljusa sidan. jag har aldrig insett vilken skada vissa saker gjort mig. jag har aldrig klarat av att säga nej. jag har aldrig förstått hur illa det har varit, och nu känner jag mig så sjukt värdelös. nu, när det är försent.
du är den bästa. det är du som håller mig hårt om nätterna då när jag behöver det, det är du som intalar mig att jag klarar allt. det är du som återskapar mitt förtroende, mitt mod till kärleken. det var du som fick mig att inse och du är den första jag öppnat upp mig för helt. du är värd allt, jag är dig evigt tacksam.

with all my love/e

sånt e livet

just nu är jag arg-ast.
vill bara ta ut det på något..
det lutar mot en springtur, en lång och jobbig en!
hejDÅ

storebror 18.

guess what?

ja, jag är påväg ner till gävle igen. min bror fyller 18 år idag. min mittenbror, oskar. eftersom att det annars är näst intill omöjligt att få träffa honom så blir det en resa till gävle travet och middag på travrestaurangen när det är där han håller hus!
 

bästa bilderna jag hittade. google ;)
with all my love/e

ERICA LING!!! detta är viktigt.

gå snarast in på denna länk och ring mig sen. prata med din mamma och jag med min? kom igen nu snyggo, det är den bästa idén jag haft på lääääänge!
LÄNKENTILLERICA

with all my love/e

Min älskling

Nu sitter jag med patriks telefon och bloggar.. Fast nu tänkte vi ta oss ut till duschen :)
Aldrig ska jag sluta älska dig.
Du är allt jag har och allt jag ber om..
Hoppas, tror och vill att du ska hålla fast vid mig.
Att du är där för mig, som jag är där för dig!

With all my love/e

snart hemma

usch vilken tur att jag har min latte från pressbyrån, annars skulle jag somna vilken sekund som helst. jag är iaf hemma om 25!

snart får jag träffa min patrik! jag saknar han som ett as, hehe.

with all my love/e

en lång festlighet

oj vilken lång dag det blev igår. middagen och Fredrik Swahn var inte klar förrän 11 och sen så var vi på "efterfesten" och dansade till looking back band (där spelade förresten en avmammasgamlabandkompisarsom hade badat mig när jag var ca 6 månader och vi var i Abu Dhabi)  tills 02.20 då sista bussen gick hem till hotellet.. på vårat hotellrum (simone, my & jag) slocknade det inte förrän halv 4 inatt.

imorse halv 9 steg jag och simone upp och simmade några varv runt poolen innan frukosten. efter utchekning åkte jag mamma och jonas till ikea och införskaffade några nödvändigheter.

nu är jag äntligen påväg hem igen.. ska få umgås med min älskling ikväll :D vi har ju inte träffats sen i fredags :( ;)

söt tjej @ gevalia fabriken, förresten var det gammelfarmors farfar som grundade Gevalia :)

bordsplacering och allt. det var trots allt 250 pers där :p

Fredrik Swahn, han var mycket bättre än jag trodde! :D

jag har systembilder också, men just nu blev det bara mobil..
with all my love/e


en paus från schemat

hehe, nu är jag inne på hotellrummet efter shoppingen då det blev ett par tights, 2 par strumpbyxor och en tröja. tröjan och tightsen till ikväll :D


efter allt sparande kände jag mig värd att köpa något! nu ska jag göra mig i ordning inför kvällens middag, tjaoooo

with all my love/e

mitt program för dagen

äntligen funkar blogg.se igen, det var tillfälligt driftproblem senaste halvtimmen. jag sitter iaf i bilen nu på väg in till gävle. tänkte visa vad det är vi ska göra idag.
allt kretsar kring gevalia och gävles kultur pga att detta är ordnat för att han som startade Gevalia, Victor Theodor Engwall är min förfäder. morfarsfarmorsfarmorsfarfar eller något sånt..

09.30 - samling clarion hotel winn
            förmiddagskaffe
            studiebesök gevalia bryggeriet


13.00 - lunch på gävle konserthus  
meny: prästostbakad lax med hummersky, potatossterin smaksatt med örter och soltorkade tomater. 
           konsert  med gävles symfoniorkester

15.30 - minnesstund vid familjegraven
             tillbaka till hotellet för att byta om inför middagen m.m.
            (vilket för mig innebär en sväng på stan)

19.30 - middag med underhållning, stora Gasklockan
             meny: förrätt: marinerade kräftstjärtar m.m.m.m.
                       varmrätt: oxfilé med smörstekta svartrötter med rödvinssås
                      efterrätt: chokladmousse med inslag av baileys med blandade bär
            Fredrik Swahn och Jessika Marberger 

tid ? - efterfest i lilla gasklockan

vist lät det lite flott? hihi :D


with all my love/e

sleep tight as well

nu säger jag godnatt. anledningen till att vi åkte ner den här helgen är att vi ska på släktträff imorgon i Gälve, någon fin grej så man måste ha klänning osv.. berättar mer imorgon eller på söndag.

jag saknar mig pojkvän

puss älskling, vi ses igen på Söndag.

with all my love/e

en fredagkväll som denna

hur kul är det egentligen att ha en morsa då som bestämmer? önskar att jag hade köprkort eller makt över tågtrafiken och kunde sätta tågen vilken tid jag ville, men inte då.

här hade jag planerat att träffa erica, gå på hockey och sen ha myskväll med patrik. sen ringer hon, ja morsan alltså.. här är den dialogen som krossade mina planer för ikväll:

- hej gumman, vi åker om en halvtimme!
- va?! vadå åker?
- ja, till tierp.
- MEN VI SKA JU ÅKA IMORGOOOOOOOOOOON :@ hejdå
- nej vi åker ikväll, vi vill inte åka så tidigt imorgon bitti.

och dom kallar mig morgontrött?! vad sur jag blev. fast egentligen så tycker jag ju om henne. faktiskt. jättemycket, äsch.

-------> hon må se snäll ut men här är hon, the-friday-night-förstörare..

with all my love/e

apropå utväxt

jag är medveten om att jag har enorm utväxt. jag tänker heller inte färga den. jag vill inte förstöra mitt hår mer, jag vill inte vara fake längre, jag har helt enkelt bestämt mig för att skaffa min naturliga hårfärg! efter att mitt hår blev gummi i somras och att jag dessutom fått klippa av mig halva håret, det har fått mig att inte vilja förstöra mitt hår något mer. håret är ju trots allt 70% av en tjejs utseende.

jag är spänd eftersom att jag varit platinablond nu i 4 år. jag har färgat och färgat, men denhär gången tänker jag inte göra det. måste ju färga mörkblond/ljusbrun så att jag kan låta det växa ut, det är allt.


with all my love/e