21/11

Idag ligger jag hemma och är sjuk, igen. Något jag skulle tycka var kul det vore att få vara frisk. Sjuk i huvet och så okej det kan jag väl stå ut med men kunde jag åtminstone då få ha en frisk kropp, rymliga luftvägar, möljigheten att andas. Så vad jag vill hitta under julgranen i år, det är nog friskhet. Typ för ett halvår i alla fall. Tänk om man kunde få vara frisk så länge? 
Blir nog på soffan i op resten av dagen. 

19/11- tb


Ganska cool ändå. Längtar till sol, värme och att få vara sådär cool och häftig igen. 


/lillebror

Efter att ha stängt på jobbet idag åkte jag hem till familjen och spenderade några timmar med min lillebror, världens finaste kille. 

Eftersom att jag börjar tidigt imorgon och dessutom stänger på fritids så är det nog inte så bra för morgondagens hjärnmode att jag inte sover redan, så godnatt. 
Min skatt ❤️

18/11 tacksam

Ibland behöver man lite peppning, typ en nyvaken morgon då man ska till jobbet. Då är det tur att man har något som piggar upp en, i mitt fall en tavla. En tavla som innehåller en massa kärlek och ett minne av ett gäng helt fantastiska tolvåringar som en gång räddade mig. Som jag saknar dem, de är bland det bästa som hänt mig under en av de värsta perioder som hänt mig. Älsklingar, tack! Ni hjälper mig än idag.



Godnatt

Ibland får jag för mig att jag är manodepressiv eller något liknande, fast med snabbare svängar förstås. Det är från vecka till vecka, dag till dag eller ibland timme till timme som det skiftar mellan att jag kan känna genuin lycka och glädje till att känna hur jag går sönder eller helt enkelt inte känna någonting. Förutom ångest såklart, ångest och rädsla. Men det skrämmer mig ofta också hur det kan gå så fort, hur jag en dag ständigt är på helspänn till att nästa dag vara helt tillfreds och glad. Varför finns det bara allt eller inget, varför finns det inget lagom inuti? 




Sleep tight


Släcker lampan och säger godnatt efter ännu en för kort men skön och händelserik helg. Vi har fixat en del i huset i helgen oså, kanske att jag delar med mig av något foto typ nästa gång jag har lust. Puss

Z




God förmiddag


Inatt blev det en sleepover i älsklingens rum med alla gosisarna, vvvv- våga vägra vara vuxen. Ibland tänker jag på att man skulle haft Pippis lilla krulliditt så att man kunde dra ur sig ett "kära lilla krumelur, jag vill aldrig bliva stur". 

Men sånt är inte riktigt läget och eftersom att jag redan duschat och ätit frukost är jag nu bara en liten packning ifrån den partykryssning som jag strax ska bege mig mot. Tur att man har åldern inne, haha. Palla vara vuxen, nog är jag klok och vis men det gör mig inte mindre barnslig. 

Ganska konstigt

Idag hörde jag den norska politikern Lise Marie på radion då hon sa "det är en kvinnokropp och inte mer än så" då de intervjuar henne angående nakenbilder hon publicerat på sig själv. Jag kunde inte tycka annat än att detta är fantastiskt av henne, inte så att jag uppmanar alla att lägga ut nakenbilder på sig själva men jag tycker att det är en underbar och rätt inställning. 

För hur kan det egentligen komma sig att vi människor och framförallt svenskar har gjort något så naturligt till något skamligt? Hur kan egentligen en människokropp vara fel att visa när exakt alla människor har en. Hur kan det vara "konstigt" och "fel" om en människa är naken? Vi föddes nakna och vi ÄR nakna. Kläder är inte en del av en människa. Det är så sjukt att det blir en snackis om någon skulle föredra att bada topless eller kanske byta om inför en annan människa. Hur kan man egentligen tycka att det är konstigt om man skulle råka se en kroppsdel eller två- hallå välkommen till jorden 2014 du har också en sån av något slag. Alla är vi lika, vi är människor. 

Go real, go natural, go nude. 

Puss 
En snygg bild på Lise Marie bara 


6/11

Oj vad jag älskar känslan att Kunna säga "hejdå, ses imorgon" till alla fina elever istället för bara ett hejdå.