Ganska konstigt

Idag hörde jag den norska politikern Lise Marie på radion då hon sa "det är en kvinnokropp och inte mer än så" då de intervjuar henne angående nakenbilder hon publicerat på sig själv. Jag kunde inte tycka annat än att detta är fantastiskt av henne, inte så att jag uppmanar alla att lägga ut nakenbilder på sig själva men jag tycker att det är en underbar och rätt inställning. 

För hur kan det egentligen komma sig att vi människor och framförallt svenskar har gjort något så naturligt till något skamligt? Hur kan egentligen en människokropp vara fel att visa när exakt alla människor har en. Hur kan det vara "konstigt" och "fel" om en människa är naken? Vi föddes nakna och vi ÄR nakna. Kläder är inte en del av en människa. Det är så sjukt att det blir en snackis om någon skulle föredra att bada topless eller kanske byta om inför en annan människa. Hur kan man egentligen tycka att det är konstigt om man skulle råka se en kroppsdel eller två- hallå välkommen till jorden 2014 du har också en sån av något slag. Alla är vi lika, vi är människor. 

Go real, go natural, go nude. 

Puss 
En snygg bild på Lise Marie bara 


Kommentarer
Postat av: susanne

DJag håller helt med Det är så fel att på något sätt sexualisera något så naturligt som att vara naken Och nu har det gått så långt att ungarna inte vågar duscha efter gympan.Och då maskar dom så dom inte blir svettiga och hela idén med gympa i skolan går förlorad Hur kan vi vara så dumma.Vi är ju i första hand människor Och som sådana är vi mest lika även om det finns olika hudfärg,ögonfärg,längd och bredd snoppar o snippor Men varför vi som enda däggdjur gjort en stor grej av det sistnämnda är en gåta Och en löjlig sådan
Kram
Susanne

Svar: Ja jag tycker att det är otroligt dumt. Man måste kunna vara som man vill på alla sätt, påklädd eller inte, utan att ses som en skam eller för den delen ett sexuellt objekt.
Evelina

2014-11-17 @ 13:33:28
Postat av: susanne

Och ännu löjligare är det ju när man inser att skyla sej är ett inärt beteende dvs små barn gör inte det utan är trygga helt nakna Men vuxenvärlden lär dom dessa dumheter. Förr i ca 10 års åldern idag redan från 5 år. Detta måste vi på ngt sätt få stopp på Det är ju extremt fånigt att 3-4 åriga tjejer ska ha bikini med överdel.Blir ju helt onödiga utgifter,pengar som enkelt kan användas mkt bättre
Susanne

2014-11-18 @ 11:19:40



Namn
Kom ihåg mig?

E-mailadress (publiceras ej)

Din URL

Kommentar