Jag skulle ge dig allting du pekar på

Var visst ut på upptäcktsfärd i morgonfrosten imorse. Förutom det har det spelats spel, busats och ätits glass och diverse saker som man gör med en nioårig hyperaktiv pojkvasker.


välkommen

okej hörrni, nu planerar vi en studentpokerkväll till ikväll med americanpie tema. alla är bjudna. Alla som går innanför regelramarna såklart. puss oich kram // tuss, pattlisa, fru fågel och lillan

lights will guide you home


världens snyggaste smycke

hänger i huset i Tierp och har det bra med mina vänner. Imorgon ska jag träffa min favoritkille, mina kära föräldrar och lite annat folk. Efter att ha haft ett helt oplanerat lov har jag visst ett fullspäckat nu istället, planerat och klart in i minsta detalj. typ. Nu var det väl dags att stänga av Midgård (världens kansdke bästa serie) och gå upp för att sussa. pussssadjö
 

Don't you worry

Tänk att de vet exakt vilka tår de ska trampa på, nu är jag iaf på väg hem.


'Cuz she's prettier than i'll ever be

I think I'm loosing my mind


Oct. 29, 2012

Tacka gudarna för att jag var upp till mamma i helgen och hämtade mina vinterkläder. Idag vaknade jag till pågående snöande och redan 1,5 dm på marken. Myyys, idag går jag inte längre än till tvättstugan. Kan skåda det vita genom glasrutan.

Skillnaden igår och idag, igår kunde man iaf se solen..


Trevlig stund

Var visst uppe före dom flesta imorse. Skrev högskoleprovet och kan då säga att jag verkligen inte ser logiken i det. Trött som jag är efter gårdagens bravader går jag nu och lägger mig klockan tio på en lördag. skönt med ett lov framför mig!

Trött mystjej idag va


Det är så jag säger det

Ensam och eländig låg jag där i badet med Håkan i högtalarna och ett glad Loka i handen när jag helt plötsligt fick en förfrågan om vinkväll i en fin väns lag, vem kan då tacka nej till det? Inte jag iaf. Så nu står jag och väntar på tåget och ska ha en av de mysigaste kvällarna. Så ja, min kväll är räddad och imorgon bitti ska jag skriva högskoleprovet.

Så sjukt kallt ute, till och med jag använder mössa...


Oct. 26, 2012

Idag fick vi lov. Skönt för min del. Helst av allt skulle jag dock utnyttja det genom att åka långt bort. Orkar inte vara här, ingen annan stans heller. Förutom borta.

Så- nu ska jag göra vad jag känner för och sova länge på morgnarna i tio dagar, skönt för mig. Synd bara att min älskling kimberley är i fkn Israel och inte här och tar hand om mig..


What's goin' on

Tillsammans med en fin vän och ett gäng mattetal ligger jag i min nybadade säng och myser. Prov på prov på prov. Känns himla jobbigt att jag för första gången i mitt liv inte förstår mig på matte.. Men det kommer man väl över. Gråter om jag får g, seriöst.

För övrigt är jag i det gamla vanliga tillståndet. Fast just nu går det framåt på vissa stadier, puss


I guess I like it when you smile

Vore det inte så att jag hade prov om 1,5 h så hade jag legat hemma i min söng nu, såå trött. Sov hos Fellan inatt, med Sandra, efter en pluggkväll igår. Det här med psykologi är ju roligt och så, tur det iaf. Har lite spare time just nu så jag håller på att stoppa ihop en fin liten list på spottan, spotta i ditt ansikte!
 
ta mig tillbaka?
 

Bitch

idag är jag frustrerad, i alla fall just nu. Sur över att människor inte gör saker som de borde och över att människor med auktoritet inte använder sig av bästa möjliga sätt att lära människor det de faktiskt måste kunna i livet. Ansvar och planering är så viktigt. Nu ska jag på samtal med min mentor. Hoppas att det blir givande. och ja förresten, jag är svinbitchig ibland. Just för att jag vet hur jag vill ha det och jag vet hur det känns att sitta i speciella situationer. Går man ett studieförberedande program ska man också lära sig de plikter som är obligatoriska att kunna på en högre studeringsnivå.

Oct. 23, 2012

Efter en effektiv pluggdag sitter jag nu i aulan med Min kära vän Fellan och väntar på att en konsert ska börja. Nu drar det igång Så vi får väl se vad det blir av detta.

Sötfellan


It's cold around me

Nej inte är det väl kyligt idag? Kommer ju inte ens kalla moln när man andas ut och det är inte frost på marken. Inte alls...

Är på väg till skolan efter att ha varit på sjukhuset en timme. Imorse vaknade jag av larmet(!!!) eftersom att jag är grym. Hann iaf sova tre timmar inatt, slocknar nog tidigt ikväll men det får sällskapet stå ut med.


Hon följer i dansen precis vart han vill

Oj vad jag gillar idag. Jag har varit på bra humör hela dagen och efter en bra dag i skolan har jag spenderat kvällen osv med min bästis. Vi har ätit gokäk, klarat två assvåra banor på Mario och fått en massa plugg gjort. På onsdag åker hon till Israel och blir borta allt för länge (ha så kul kimpurt, jag kommer sakna dig svinmycket. Dö inte för jag älskar dig(!!!!)). Nu är det verkligen tid för att somna, men det är ju som det är med den saken. Imorgon ska jag upp och hoppa tidigt för att vara på sjukhuset 07.30! Mys osv..

Ha det bra, hörs, puss, kram, osv. Orkar inte, haha övertrött tjej. Godnatt!


Autumn

Antar att det är dags att välkomna hösten nu, så sjukt kallt och jobbigt men lika bra. Som vanligt orkar jag inte ens sminka mig på morgnarna, eller ja jag hinner oftast inte. Nu ska jag plugga och efter det ska jag och kimpa ha kvalitetstid med vårt projektarbete. Adjöken


Goin' home

Nu sitter jag på tåget igen, dags att plugga som ett as. Egentligen har jag inte tid att roa mig, inte heller att träffa mina vänner. Men gjorde jag inte det hade jag förlorat mig.


Spelar lite


sundaymornin'

morsning. Söndag idag. Värsta dagen på hela veckan, värre än måndagar till och med. Men ja, ska man leva med hela veckan så ska man. Gårdagen var iaf väldigt bra och det utan att jag lider av det idag. Det tyder på måttlig alkoholkonsumering, duktiga jag.
 
Nu ska storfalken och lillvalken förgylla min eftermiddag innan jag åker på middag hos familjen. Efter det blir det ännu en tågresa, hem igen.

someone understands

taggar om för nästa party. igår var det bara chillkrök men ikväll blir det röda mattan party för att fira snyggaste Mattan som blir 18 idag. måste plugga också och imorgon tänkte jag åka och hälsa på familjen och min skatt. hörs då
 
tur jag har er, världens finaste

-

Men tuppen svarade smått generat
Du, jag älskar dig passionerat
Allt du ber om det ska du få
Men jag vill ha dig naken då


Skojar du med mitt liv?

Satt nyss på tåget ner mot Tierp och insåg att jag glömt mina nycklar. Eftersom att nycklarna till husen i Tierp sitter på en separat nyckelring så är det inte första gången. Fina, smarta, fyndiga jag fick helt enkelt hoppa av tåget och ta ett annat tillbaka till Järvsö. Blir två timmar sen ner till Tierp, men ja sånt är livet antar jag. Tankspridd och eländig, nu kom jag på lite annat jag glömt också så det var väl lika bra. Pussadjö


*

Någon måste fånga mig när jag faller
För jag orkar inte falla längre
Hur långt kan man sjunka?
Hoppas att det är en studsmatta där nere som kastar mig tillbaka upp
Måste upp


Åh, älskar dig fina


Vad händer med oss två

En känsla till den ledsna, en Välkomnande hand till den fina, en sorgsen tanke till den avlidne och en buss till skolan. Ungefär vad som surrar i mitt huvud just nu, ännu en sovmorgon. Inte nog med det så är det mössprovning idag!

Nu ska jag äta frukost och fortsätta tänka. Ensam och eländig.


Oct. 17, 2012

Idag har varit en av dem sämre dagarna. Fram till fyra. Vaknade inte av larmet som vanligt och var allmänt less på livet. Sen hade vi sceniska med rollspel där jag och kimpa självklart var Mario och lugge!

Nu myser jag med en fin gammal vän och klurar på livets klurigheter. Natti


Gårdagens höjdpunkter


Myser på som vanligt


Myser bara

Blev bjuden på finmiddag av min fina kimpa idag. Förutom det så hade hon med sig fina presenter hem ifrån Stockholm.

Nu har jag gjort svingoda smoothies till mig och min fina, var väl inget mer med det. adjöken


-


Oct. 15, 2012

Skolan var inte aktuell för mig idag. Sjukskriven pga omständigheter. Vaknar inte av larmet och när jag vaknar kan jag inte kliva ur sängen, som det är vissa morgnar. Har ändå andra ärenden att uträtta nu efter en dusch och en pannkaksfrukost. Ikväll ska jag ha det toppenbra med min bestis! Puss

Söta fossingar, jag vet

 


Snurra min jord igen

Vilken färg har själen? Svår fråga, en explosion av olika färger. Mycket svart, mycket vitt och ungefär allt annat. Ett förvirrande resultat då man inte vet någonting. Ungefär så.

Som vanligt när det är söndagskväll så är jag inte på topp. Inte den jag vill. Känner inte som jag vill. Då är det bra att resa, ensam. Ersättningsbussen blir bra ikväll, hellre en mörk och tyst buss än ett ljust och livat tåg. Ikväll ska jag planera mitt liv, vad gör jag med det?


Keep keep going

Kan beskriva denna morgon med två ord, bakis och törstig. Orkar verkligen inte kliva upp för att gå iväg och dricka vatten, fan vad jobbigt. Ännu värre är att frugan inte vill vakna och kliva upp med mig. Sate. Men kul hade vi!


Oct. 13, 2012

Åker buss. Buss från Järvsö till Gävle. Jag älskar banarbete. Skoja, jag gillar att åka buss också. Men kommer jag inte till Gävle i tid till nästa tåg skjuter jag någon..

Ska ner till mitt hem och mina fina bästa vänner! Ikväll ska vi brinna upp i natten, åka till himlen för en stund. Ses i dimman ppl


Himlen är gjord av sten

Livet förändras var jag än går
Och det kommer kanske inte alltid vara vi två
Bara så länge det finns stjärnor över oss
Och bara så länge våra hjärtan klarar av att slå

Nästan som en tavla över rätt och fel
För man ser gårdakvarnar men man ser skiten med
Så många broar jag bränt, ingen tog mig riktigt över


Brinner upp i natten

Myser till det i pyamas med en fin vän, behövligt. Bra fredagskväll!


Jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Mentalt ansträngande, psykiskt jobbigt. Varför kan jag inte bara inse? Lära mig. Jag behöver någon som är där och säger åt mig, förklarar för mig. Rätt och fel. Nu har jag skrivit ner det, en lång story. Nu ska jag inse och bearbeta, bli bättre. Må bättre.


Du sköts i bitar, jag kanske gled emellan

Och hur i hela världen skulle någon sätta kedjor på en Hurricane

När du tappar förståndet
Du inser snart igen
Att det inte är första gången


-

Orkar inte, orkar inte, orkar inte. Måste göra något, klara inte av att göra något. Vad gör jag med mig själv? Måste få hjälp. Måste hitta hem.


They were here first

En ensam tjej äter en ensam frukost. Godmorgon allihopa, nu ska jag dricka mitt kaffe och springa iväg till skolan vilken börjar ta fart att vara rolig igen. Hörsdåå


.

För jag är inte den som ställer mig på knä
Nej jag vill stå rakt upp och se dig som du e


Har det helt okej

Vi lever fortfarande, längtar inte hem och har inte tid att skriva mer. Puss