apr. 30, 2013

hejsan bloggen och allt som jag inte direkt har tid med.

Idag är jag på skolan, igen. Vi har det så stressigt att hela klassen håller på att falla ihop. Måste plugga plugga plugga plugga och plugga. Varför kan det inte ta slut?! Historia B kursen vi har är inte att leka med och hur ska vi klara av kriterier för ett helt läsår på endast två veckor? är dom galna, är vi galna? är detta fatalism? är det bestämt att det ska vara här? goin' crazy.

IKVÄLL SKA VI DRICKA VIN

Apr. 24, 2013

Dags för föreställning igen, puss.

Kom gärna och se en nygammal saga, puss


1+1

om man kunde hålla fast vid det som gjorde en lycklig.
om man kunde vara den man borde och bete sig som man borde.
om man kunde uppskatta det man älskar på rätt sätt.
om man kunde leva i lycka och vara den man egentligen skulle vara.
om man kunde låta bli att hela tiden vara så fel.
- om jag kunde vara rätt.

Apr. 18, 2013

Eftersom att dagen bjuder på regnbågsväder så går jag i regnbågskläder. Även humöret är lite regnbågigt och det känns i både kropp och själ att det är vår! Härliga vår, härliga sol och regn. Tänk att det är så vackert när det faller vatten från himlen, så friskt.

Nyss lämnade jag och kimberley in vår bok för tryckning. Helt galet vad bra det känns!


Apr. 17, 2013

En teaterdag igen, idag känns ganska bra. Snart får jag åka hem, hem till min älskling. Ska äta en apelsin också, så jävla sugen på apelsin.


Apr. 16, 2013

jag.orkar.inte

så mycket att göra och så lite tid, hur ska ajg komma någonstans med livet? fuck off

Apr. 14, 2013

Ååååh vad jag ligger skönt i sängen, myser och älskar livet. Mys mys mys, här ska jag ligga hela dagen och bara vila. Så skulle jag till skolan om en timme HA-HA! Kul


13. Apr, 2013

Äntligen hemkörd och helt färdig. Helt underbar också för den delen.


13. Apr, 2013

Idag myser jag i sängen och har lite efter-sjukdom-tid. Lite senare ska vi åka och hämta min balklänning men förutom det har jag pluggat en del och avnjuter just nu sagan om Romeo & juliet. 

För det finns ingen bättre än han


Apr. 11, 2013

Här ligger jag, hemma, ensam. Jag nyser, hostar, kallsvettas och äter en massa tabletter. Allt detta istället för att vara med min underbara klass i Stockholm och bo på hotell och gå på spännande museum. Då kanske man hann plugga men nej juste, jag orkar knappt röra mig och inte heller tänka. Tur att oc finns.


.


Apr. 05, 2013

jaga, idag då?
har provat balklänningen igen, snart är den klar! Fick hem studentskorna också, underbara älsklingar. Förutom det så har jag saknat min pojkvän och umgåtts med min familj. Imorgon ska jag jobba så sover i skogen på sidan inatt. adjö

Apr. 03, 2013

Frukost på sängen innan jag åker upp till backen.


Mar. 31, 2013

Har haft en superhärlig påskhelg ute i solen på isen och i backen. ikväll avslutades den med lite mat på kick Saloon och bio. Nu mår jag bra, ska njuta 100% av påsklovet och spendera iaf en dag till uppe i skidbacken!

Puss till Marcus och fina lilla Sofie som jag myst med nu ett par dagar