270314 - vivo en espana



Hej mamma och pappa och alla andra intresserade. 

Vi har inte kraschat med varken flyg eller tåg, vi har flyttat in i den lägenhet i Fuengirola där vi ska bo nu i 2 veckor i väntan på vår egna. Just nu sitter vi på en uteservering och äter lunch i benalmaderna, lägenheten som vi får om 2 veckor ligger här och även jobbet som vi börjar på måndag. Nyss var vi och kollade in kontoret och jobbet som var superfint! 

Igår var vi ut och testade lite olika tapas, tog en sväng på mercadona och kollade runt lite i Fuengirola. Imorse började vi med en morgonpromenad i en liten park och runt lite i stan innan vi gick hem och fixade mysfrukost. 

Så i det stora hela, vi mår bra, vi trivs, vi har det bra. Puss tack hej



250314 - en väldans många farväl

Nu har jag tagit farväl, oj vad jag har tagit farväl. Av kära platser, vänner, familj, ovänner (skoja, har inga såna) och även av dem jag inte känner. Vi har förtärt en hel del alkohol och tagit farväl lite mer ändå. Vi har ätit en massa avskedsmiddagar och tagit lite mer farväl. Jag har också städat ur mitt hem sedan 2 år tillbaka och hela mitt liv är nu nedpackat i kartonger och väskor. 

Just nu spenderar ja min sista natt med min skatt, min finaste Kalle. Ska hålla om honom hela natten och bara gråta litegrann. Snart händer det verkligen. Puss

Så, sen sist:





200314 - vardag

Idag jobbade jsg bara fram till lunch eftersom att ett besök hos farbror doktor väntar. Har precis varit och lunchat med mamma och nu är vi på väg till sjukan. Vilken tur jag har att min fina mor följer med mig på alla dessa koller hit och dit, men förhoppningsvis är detta sista på länge. Puss




Snart



 But I'm sure going to miss you when i'm gone. 

190314 - godmorgon

Efter att ha jobbat osv så åkte jag ner till Gävle igår och gick till travet för att träffa på familjen. Åkte sedan med dem hem och nu har jag haft en lång sovmorgon. Traskar runt i Kalles morgonrock med hög musik i hela huset, en underbar "morgon", ensam. Skönt ändå. 

Ska försöka ta reda på vart mamma håller hus och hinna en sväng förbi farmor och farfar. Puss




160314 -

Vi var stökiga och stöddiga, jag var nästan inte dödlig. 

Idag är det söndag, igår var det lördag. 



150314 - den finaste i världen

Idag blev vi själva på morgonen, lagade frukost och hade det mysigt och nu ligger vi och myser tillsammans på bamsekudden. Min underbara, finaste, gränslöst älskade! Kvalitetstid med honom är aldrig fel, min lillebror och bästa vän. 




-




140314

Så var det fredag igen. Jag har haft en fantastisk vecka i solen, bland annat i sidskogen, uppe i backen och på öjeskolan (där jag jobbat). 

Jag har lärt mig att åka bräda och tagit vara på all tid. Nu är jag nere i Tierp hemma hos familjen för lite kvalitetstid. 
Det var väl allt kanske, adjö. 




Den korta tid vi har

Insåg när jag skrev datumet på förra inlägget att det endast är 16 dagar tills vi flyttar! VI FLYTTAR TILL SPANIEN OM 16 DAGAR!! Det här är så sjukt.. 

Innan det måste jag hinna träffa så många, hinna spendera så mycket tid med människor och flytta ur min lägenhet. Helst skulle man ha tjänat lite stålar också, men har jobbar in så att jag klarar mig på att bara mingla runt dessa 16 (!!) dagar också. Shit abo mannen, ser så mycket fram emot dethär att det pirrar i magen! Hur det än går så blir det en erfarenhet och upplevelse att bära på, något utöver det gamla vanliga -och det är just det vi är ute efter! Något nytt, något spännande, en upplevelse. 
De tre idioterna, hur ska Spanien klara av oss? 

100314 - roadtrip

Idag kände jag och Carolina att det var dax för en roadtrip igen, därför tog vi greased lightening på en tur. Åkte till Bollnäs och fixade nytt pass, droppade av Anton i Falun, hälsade på en familj i Hofors, tog en runda på Valbo, fikade i tönnebro och åkte sedan hem igen. Efter all bilkörning blev det pyjamasmys
I soffan med tända ljus, te, en film och fina vänner. 

En såndär behövlig, rolig och spontan dag med mysig avrundning som det ofta blir när vi är lediga. Puss. 


090314 - mina hjärtan

Har haft ett par underbara dagar hemma nu med mina hjärtan. Har varit hos mamma och sett på kycklingarna hon odlat (hemmafru-på-landet-morsan), nisselill och Kalle var också där, mina finaste killar.

Resten av helgen hemma har jag haft taco/mello mys följt av condiskväll, solat på balkongen, myst med kvinnorna och ikväll har vi först varit på condismiddag med biljard och sedan haft kortkväll. Allt i underbara Järvsö! Puss





070314 - hemfärd

Hej mamma och Jonas (och mina andra trogna läsare). Nu sitter jag på planet hem igen, skulle kunna säga att Cecilia också gjorde det men då hade jag ljugit eftersom att hon faktiskt ligger över två säten + över mig.

Aja, är i Sverige igen 20.20 så om jag inte hört av mig typ innan 21.00 så är något på tok. Puss





040314 - sola och bada, pina colada

Molnigt igår my ass, jodå my ass brändes sönder av en stekhet sol. Kunde knappt sitta senare pga sönderbrända skinkor. Därför istället för att sitta hemma på rummet drog vi återigen till LP på karneval. Coolt som bara den var det!

Idag har cissitita varit sjuk och legat och sovit på rummet medan jag legat vid poolen, spaat och gått en sväng på strandpromenaden med Erica. Nyss var vi på burlesque-cabaré och nu är det nog läggdags. Puss








030314 - breakfasttime

Det ser molnigt ut idag. Solen kanske kikar fram igen om en stund, vi ska ju i vilket fall gå ner och trycka i oss frukost. Puss



020314 - update



Jodå vi har det väl bra oså, första kvällen blev kanske lite för bra vilket gjorde gårdagen ganska tuff. Vi skulle på carnevalen i Las Palmas igår också men blev bara där en snabbis. Imorse åkte Emma och Erica tillbaka till LAS Palmas efter två nätter i mitt och cissis hotellrum. 

Annars då? Jo har väl solat, badat, yogat osv, sitter just nu med ett glas rött i baren. Adios

Skulle föreställa grekisk gudinna på carnevalen