Vad gör livet med oss

Idag har jag för troligen sista gången varit på platsen som varit mitt hem det senaste året. Jag har lämnat nyckeln och städat ur. Det betyder inte annat än att jag just nu är ganska hemlös. Det andra stället som alltid varit mitt hjärtas hem är till salu. och sen då? vart tar jag vägen, vart för du mig?

Jag är förvirrad och rädd, jag vet inte vad jag vill och jag vet inte vad resten av alla människor omkring mig vill. Att inte veta är så sjukt jobbigt. Nu ska jag inte dela med mig mer, jag är ju inget emo thought.

Baby you can walk on water

Skönt att lillebror ringer när man är såhär bakis och mysig för att säga "eve, vi ska på äventyrsbad". Bara att pallra sig upp och lyda bossens order. Tror att bubbelpoolen passar mig bäst idag!

Finaste plutt


Vardagsproblem

Hatar när man är i jätte tid till tåg, buss, båt, skola eller annat som man kan vara i för tid till. Det är så jobbigt att bara stå och vänta och liksom slösa bort en kvart av sitt liv på att bara stå och inte göra någonting. En minut och sen är man ju rastlös som satan. Jaha, nu är det så läget är, bara att stå ut alltså...

Och nej, jag föredrar inte att vara sen. Men prick på sekunden är väl inte helt fel!


Set the world on fire

Nu hörrni, nu ligger i princip allt jag äger i flyttlådor och stora blåpåsar. Lägenheten innehåller nästan ingenting som är mitt och jag känner mig lättad. Jobbigt bara att behöva leta runt om man kommer på att det är något man behöver, men ska förhoppningsvis bara leva som luffare i en ungefärlig månad. Puss


What if you spoke those words today

Imorgon är det äntligen dags, jag ska till OKQ8 och hämta ut mina kläder som jag beställt. Underbara sommarklänningar och blusar. Det känns nästan så bra att det övervinner min sjukdom, men bara nästan. Förutom det så ska jag åka till järvsö, börja flytten imorgon, gå på Körskolan och mysa med en vän imorgon. Hörsdå

Ps. Världens bästa och hästtokigaste pappa fyller år idag (min alltså). Så ja, grattis Pappis! Själv hänger jag i soffan.


To school for cool

Än så länge ser gymnasiet ut att ha gått skapligt. Bara ett år och ca 10 kurser kvar, det kommer jag klara galant eftersom att det bara kommer vara roliga kurser. Pussss


Take the world off your shoulders

Är ordentligt hes för första gången i mitt artonåriga liv. Tänk om en nonstop-talet som mig skulle tappa rösten, livet skulle bli såååå tråkigt. Lika bra att trappa ner på pratandet så att jag kanske slipper tappa det helt.


If you only knew

Idag är av många anledningar en sån dag som man endast spenderar i soffan eller sängen. Bakis, sjuk, ensam och sorgsen ligger jag här. Buhuhu fml. Skoja bara, jag älskar livet mest av allt! Nu åker jag till Freddiloo och tar oss igenom en massa prat och DH.

Tur att jag har ett gäng fina vänner också

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2050977/images/2012/pic_206080911.jpg" class="image">


What if life were something simple


Har stått i regnet så länge att jag börjat krympa


I'm in a hurry 'cause they're waighting down in hell

Sitter och lyssnar på lite hoffmaestro i ett försök att varva ner. Idag har jag gjort klart allt som heter 2an och tagit sommarlov. Har också varit på tårtkalas hos en allt för fin vän som fyller år och gratulerat en annan. har också hunnit skaffa instagram mitt upp i allt @evelinakb.

Imorgon är det två olika studentskivor som gäller och efter det mys med fina vänner.


I'm better off without you

You're better off without me


Creative

Vad vore livet utan färger, bilder, barnsligheter och blommor? Kanske något i Lucas smak, men inte min. Gudars vad tråkigt att vara vuxen och grå, kanske jag skulle tagit en krulidutt piller. "snälla lilla krumilur, jag vill aldrig bliva stur!"


Jag tror när vi går genom tiden, att allt det bästa inte händer

Efter en rolig tid i Karlstad och Forshaga hos fina kändisar och en kväll i Tierp med underbara vänner är jag nu återigen på väg till Järvsö. Klädesbyte i väskan och en skoldag väntar innan jag vänder och tar mig ner till Tierp igen. Det är mycket som ska hinnas med i dessa studenttider, speciellt när många av ens egna tar studenten. Pusshörs


God bless the broken road

Sitter och tar en frukost med Sofia på stationen i Karlstad, om en kort tid sätter vi våra lagomt slitna kroppar på tåget hem till vårt Tierp.