"




28/6

Oj, jag är visst ingen bloggtjej längre.. Har antagligen inte då mycket att uppdatera om heller, vi går ut och har svinroligt, vi jobbar, tränar, shoppar för mkt, jag ligger hemma på sjukbädden osv. Det vanliga. 

Igår var det min och carolinas sista aw också, slutade med att vi satt själva på en bar haha











Love




18/6 - sverigesommar

Nu sitter jag återigen på flyget mot Malaga. Även denna gång hemma har varit fantastisk och faktum är att det blir lite lättare i hjärtat av tanken på att vi snart flyttar hem igen. 

Har fått känna på den svenska sommaren lite, gröna ängar, mjuka luvtröjor i den svala sommarkvällen, grusvägar, bebisar av olika arter och har hunnit med att träffa en massa saknade själar. 






Älskar när man är i gamla flickrummet och inte har med sig passande kläder för diverse promenader, hittade en gammal favorittröja och 10åriga lillebrors skor passade visst perfekt. 

17/6- Ett sista farväl

Idag tog vi farväl av min Underbara, älskade, envisa farfar. Din strävan är nu över men du finns alltid kvar. Puss





15 de junio- Hemma bäst





.

I want to hurt you just to hear you screaming my name. 

13 de junio -aqualand




Har haft en underbar dag på vattenlandet i torremolinos tillsammans med Emelie, Pascual och småbröderna. Vi har åkt, åkt och åkt i alla banor osv så nu är jag helt slut. Kvällen avslutades med Paella. Imorgon bitti ska jag upp och lämna Kalle och Kristin på flygplatsen för att sedan åka på sommarfest med jobbet. Puss

11 de junio

Denna vecka har vi fint familjebesök och oj så skönt det är att ha lite av hemma här. Samtidigt så har Emelie besök av sina och ikväll tar vi pojkarna på tivoli, antagligen är jag lika exhalterad som dem.. Hehe!







*




05 de junio

Det bästa med att jobba kväll är att man har hela dagen på sig till andra mysiga saker som sovmorgon, långa morgonpromenader, mysfrukost, solning, paddelspel och bad. Har man dessutom 4 pooler och en paddelbana ute i trädgården blir det extra bra. Idag är tredje dagen i rad som varit sån, men imorgon börjar vi 11.30 igen, helt ok men inte riktigt lika bra. Puss




3 de junio



Så, efter jobbet i fredags blev det afterwork och mys med fina kollegor. Lördagen spenderade jag vid pool och på strand med bästa Emelie och sedan blev det utgång med tjejerna. Söndag och måndag då vi även då var lediga blev det en hel del tid i solen bara. Nu är det dags för vecka igen med jobb, träning och nyttigheter, skönt! 

Om 5 dagar kommer delar ur min underbara familj och oj vad jag längtar!