STARK I JÄRVSÖ!

nu är jag jävligt trött. målade nästan hela carros uthus, sen gick jag och elina hem till mig och bakade och satte upp klädkrokar och efter det var vi på STARK som nyss öppnat i Järvsö.

det är testa-på dagar idag och imorgon och idag testade vi Feminin wibe, afropowerdance och något joga liknande. imorgon ska vi dit och testa core, box m.m. sen ska jag köpa ett kort och sätta igång med det på riktigt. har bestämt mig för att iaf börja på afro och feminin wibe!

nu ska jag i väntan på min pojkvän ta ett glas oboy och slå igång gårdagens avsnitt av Tylösand.


och en bild från målningen..

with all my love/e

målning och bakning

tjenare pottsorkar.

nu har jagstädat som ett as eftersom att tanten över kommer hem imorgon (eller nåt) dom har varit utomlands i 2 veckor men nu kommer dom strax tillbaka. okej då, det var för att det såg ut som en svinstia inne hos mig som jag städade.

så nu ska jag:
- packa
- ringa Jonas
- Gå till Carro, vi ska baka och måla. gör några goda gärningar som vi fått i uppgift på Engelskan. sen ska vi blogga om det. fast inte här. troligen kommer jag blogga om det här iaf. men aja, jag har inte tid låt mig va.

with all my love/e

vill ha frukoooooost


fytusan vad skönt att klockan är 10 och jag är nyvaken. valde att vara ledig idag och för en gångs skull så sov vi nere i lägenheten. Patrik ligger och pratar i telefon, han jobbar eftermiddag idag, jag däremot ska vara med carro och Elina sen och jobba på ett engelska projekt. niz

nu ska vi äta frukost sen gå och handla, bye

with all my love/e

duschen kallar

uffa, jag fryser som ett as. om dom nu skulle göra det, vi kan ju låtsas! :)

imorgon är jag ledig, har en lektion men den behövde vi inte åka på utan kunde få uppgiften hemskickad. jag har inte bestämt än om jag ska åka eller inte, visar sig hörrudu!

aja, nu ska jag ut i duschen till patrik, tror han sitter där och pratar i telefon fortfarande så jag kan ju skynda mig satt jag blir först till duschen, hihi :D herrå

söt bild från i somras, vadårå?

with all my love/e

that we never do is say goodbye

vissa dagar känns som de värsta.
vissa som de bästa.
om man kunde välja på morgonen att skippa en dag så vore det toppen.
vissa dagar känns verkligen inte värda att plåga sig igenom.
ibland är allt underbart och man flyger på rosa moln.
allt kan vara så underbart och man vill leva hela sitt liv i just denna sekund.
allt kan vara så bra, sen blir det helt värdelöst.
ändå kommer jag aldrig ha mod att ge upp det jag har, det vi har.

du är det finaste och det bästa som finns, Patrik.
jag älskar dig mer än jag någonsin älskat och jag lever i nuet som om det aldrig skulle ta slut.

denna bild är ett slag i mage på mig själv, men det skiter jag i. 2 år gammal bild.

with all my love/e

återigen morgon

känns som om jag inte bara har lite bråttom, känns som om jag bara skriver morgoninlägg nu för tiden. och tyvärr, så mäste jag rusa till bussen. igen. igår fick jag reda på en finfin sak, det ska bli klassfest äntligen med min underbara klass. förra, klass. isa jenny emma bea freddan fanny sara hampus alex joey jocke, den klassen!? pusssssss!!

juste, 8 månader idag hehe + att det är pussdagen idag! :D <3

with all my love/e

godmorgon

oj, nu var jag jävligt dålig på att blogga... men a, jag ska springa till bussen nu och möta elina och carro. lovar att jag ska blogga mer idag! :) puss

with all my love/e

frostig morgon

uscha. jag sov i sidskogen inatt, klev upp en halvtimme tidigare än vanligt och snabbade mig jättemycket för att hinna med taxin därifrån.. sen så kom den inte? nu är jag i järvsö men kan fortfarande inte ta mig till skolan i ljusdal.. om inte vi får skjuts. juste, erica är också här! hehe :)


with all my love/e

tjenare

nu säger jag och pata godnatt

puss/e

världens bästa

Your arms are my castle, your heart is my sky

The good and the bad times, we've been through them all
You make me rise when I fall

Forgive me my weakness, but I don't know why
Without you it's hard to survive


with all my love/e


detta eviga resande


jag passerade just gränsen GÄSTRIKLAND-HÄLSINGLAND. upplandsgränsen åkte jag över för ett tag sen. jag är återigen påväg upp, hem. jag älskar tierp och har haft jättemysigt nu den stund jag var hos pappa men plikten (mamma) kallar. måste ju hinna träffa henne med. och min patrikpuss :)

imorgon ska jag jobba på Harsa igen, *katching*!

with all my love/e


dumt

dumt av mig att kolla på mord på tv'n när jag är medveten om att jag ska sova själv.. väldigt dumt evelina

hos pappa

jag sitter hemma hos pappa med honom kristin och kalle. har precis kollat på Jungel George men kalle somnade så nu har vi dragit igång någon deckarrulle som går på tv4+. mysigt att få vara här och hälsa på lite också!

imorgon åker jag hem igen, till järvsö. nu ska jag läsa ett sms.

with all my love/e

detta eviga regnande

nu sitter jag äntligen på tåget. efter att ha åkt buss i en timme och nu redan tåg i en halvtimme så har jag endast 20 minuter kvar. det regnar som ett as ute och jag har idag varit tvungen att trampa i X antal vattenpölar. inte liite irriterande! nu har jag tagit av mig min genomblöta jacka, skor och strumpor och släppt ut håret i ett desperat försök att torka. blä vad jag fryser.

observera mina strumpor som ligger på tork i fönstret, hihi

with all my love/e

xtrafik äckel

just nu hatar jag xtrafik.. dom som alltid varit så snälla mot mig, förutom någon gång i vintras när jag skulle upp och jobba. men shit the same, just nu är dom iaf dum i huvet. alla tåg mellan bollnäs och ljusdal är inställda så jag kan inte ta mig ner till tierp nu eftersom att dom är så dumma så att dom sätter avgångstiden på ersättningsbussarna 20 minuter innan tåget skulle gått? hur dum får man va? gå ut med information förfan!

tur som jag har så har jag Elina som kommer och är med mig till nästa kommer, hon är så bra.

underbara ängel. tårtan är gon sååå värd!

with all my love/e

världens gulligaste lärare

han är verkligen det. min mentor Anders, när det var skoljoggen förra(?) veckan så skulle de klasser som hade 100% närvaro kunna vinna en tårta. tyvärr så vann inte min klass, men vad hände då? jo världens gulligaste anders elleman sa att det är klart vi ska ha tårtkalas. vi tänkte inte mer på det men idag under datakunskapen så hade han beställt två superfina konditoritårtor till oss. är han inte underbar? :D

mums, he's a heartbreaker. jag tror inte att mina känslor är besvarade. tyvärr :(



with all my love/e

carolina steen hon är kleen

hihi, idag har jag lekt med Carolina och hon är väl för söt. vi håller på att bygga ihop en bloggdesign till klassens blogg, hehe. ska bli fett kul när alla får se hur duktiga vi är.. ;)

nu sitter jag i Patrik's soffa och kollar på losing it with Jillian samtidigt som jag sitter framför min fina rosa lilla dator. jag vill vara lika cool som storbloggarna och säga "min bloggdator" men ska jag vara ärligt så använder jag den ju till mer än att blogga.. :bigeyes: snart kommer han hem, min underbara!

snygga bruden?!

with all my love/e

REFERATSKRIVNING

nu sitter jag i skolan på min första lektion. vi har svenska och ska skriva ett referat, jag minns referatet på aspen, hur mycket vi hatade henke när vi skulle skriva det. men nu är jag tacksam eftersom att jag var den enda i min klass som ens visste vad ett referat var. tur det, då blir det lättare för mig, hehe hejdå.

with all my love/e

cykel på köpet

snart kommer patrik hem, äntligen! eller, om en timme plus moms men ändå :)

kan ju också berätta att ingen mindre än mr Dogge Doggelito var på skolan idag. jag är inget fan av honom precis och kan inte förstå meningen i att han berättade om det han gjorde, men han är ju trots allt känd. så lite kul var det ju. synd då att jag bara hade mobilkamera och den är kääääz meneee:

haha, han hade mohikan frilla.. som peter08, så jävla fult

nog om honom nu.. jag är mer intressant, hehe skoja. jag har varit ute och motionerat och sen gjort lite övningar hemma tills svetten rann, då var det dags för duschen! nu ska jag måla naglarna i väntan på min pojkvän :*

with all my love/e

ögonbryn

kom på att jag inte har visat eller sagt något mer om färgningen av mina fransar och bryn. grejen var den att jag skämdes så mycket för det. jag såg ut som en clown, punkt slut. just nu så har jag vant mig lite mer och tycker att det ser bättre ut, så NU lägger jag ut en bild, hehe :)


with all my love/e

pannkakor och Kimberley

fast kimmy gick nyss igen, hon skulle på fotbollsmatch. så nu sitter jag här ensam och äter pannkakor, är inte det typ det godaste som finns? svar jooo


with all my love/e

sleep well peter pan

nu är jag trött, jag ligger i min säng och nästan blundar. erica är i badrummet och gnussar gaddarna så jag kan inte sova än. vi som skulle kolla på film men det orkar inte jag, ska fråga om hon veeeerkligen vill.. annars skiter vi i det!


with all my love/e

här sitter lilla jag

och erica står i köket, hihi :)

hon håller på och hackar iordning en fruktsallad som vi ska äta med grädde och krossad choklad, visst lät det frestande? ;) innan vi smäller i oss det ska vi ut och motionera, eftersom att jag tänkte trimma mig en hel del innan jag ska utomlands och måste gå i bikini, hehe :D ska bli underbart.


with all my love/e

gamla bilder

sitter vid min gaml dator just nu som jag har hemma hos patrik. jag kollar på en massa bilder, det jag kom fram till var att fan vad söt jag var förr. jag har ju blivit jätteskabbig nu, haha :p




sööt, visst?

with all my love/e

pottsorkar och matroser

amen tjenare pottsorkar! händer? näe inte så mycket. kan iaf tala om att jag klar med engelskan och har ätit nudlar och aa, det var allt jag gjort sen sist. snart kommer Bitte och hämtar mig så ska jag åka hem till Patrik, där tänkte jag ta mig en runda och sen får jag väl heltenkelt bara vänta på att grabben kommer hem. hehe :) drogi han är som jobbar så länge, men jag har sovmorgon imorgon så det är chilledill :thumbup:


with all my love/e

carolina har gått hem

nu har hon.. precis nyss och nu ska jag ringa patrik! han är snygg, hehe :D

jaja, jag håller också på och skriver engelska läxa, pay it forward och sen ska jag skriva lite svenska om rapparen petter. känns bra, aa. har inte tid att blogga nu. ska laga mat och motionera också innan tiden rinner ut. längtar redan tills patrik kommer hem, men det blir väl inte förrän typ 32.30 eller nåt, åh :(

det är nog en omöjlighet att vara mer kär än vad jag är. duärbäst

with all my love/e

fotboll och mys

tjenare gubbar. ;p nu ska jag och pät åka på fotboll och kolla när whiskey ska spela. erica och kim kommer också vara där :D

ikväll sen ska jag och patrik ha myskväll och färga bryn och fransar och måla naglar och göra hår inpackning, hihi sött? ja

långt och fint? jaaaa

with all my love/e

nothing hill

jag är dötrött, och hemma på åsen hos patrik. tänkte vi skulle ha lite myskväll ikväll, men jag vet inte riktigt vart själva grabben tog vägen. för övrigt ser jag på Nothing Hill just nu, det är en vacker film :) hihi

blev ingen färgning idag utan jag sparar det till imorgon, då jag också ska sova och spendera tid med min mamma och fixa några ärenden. nu kom patrik, bye

with all my love/e

med längtan

ohoy matroser.. idag har jag hunnit avverka 5 timmar i bollnäs med min svärmor, härligt. har äntlige hittat rätt ögonbryn/frans färg så ikväll blir det till att färga, tror jag..

nu ska vi baka och duscha sen styra vår kos upp till sidskogen där min mamma är. på tiden att man får träffa henne! dessutom sitter jag vid min gamla dator, för att kolla bilder. och åh jag vill till IOW, jag vill till Egypten med.

underbara platser

with all my love/e


tjejkväll

nu ska jag iväg på tjejkväll. så fett naaaais. mene jag har ett stort problem, blommig eller grön?

hihi svårt val.. brudarna får avgöra. C ya

with all my love/e


kyckling, ris & kurrysås


gott de.

hade skolfotografering idag. både enskilt och klass, var väl okej. inte det enskilda men det på hela klassen var okej förutom min bilring som trycks upp av byxorna, hihi. men vad gör väl det, det räcker ju bara ett år.

snart kommer pät och har sällskap med mig tills jag ska till kimmy på tjejkväll ikväll, yey
with all my love/e

in a hurry

nu springer jag till bankomaten sen till bussen!! :D

god morgon älsklingsbloggen!

tänkte bara säga det.. nej känns lite lame så jag fortsätter!

imorse (som alla dagar denna vecka) vaknade jag hos patrik och åkte hem till mig med bitte när hon var påväg till jobbet. nu sitter jag här, som jag också gjort i 20 minuter.
fastee, det är dags att börja göra mig iordning för skolan nu, det är skolfoto idag också. jobbigt läge för mig.. då lär jag väl hinna öva in en bra pose också så jag hinner inte skriva mer nu, hihi. (skämtåsido)!

gammal bild från när jag hade tråkigt, åkte skogsmaskin med pät. hihi ;p

with all my love/e

hejhopp, kortspel och kebab

nu sitter jag bara och väntar på att patrik ska komma så vi kan äta KEBAB, och sen ska vi ut i skogen med fredde och plocka kantisar. eller ja, dom ska plocka trattisarna och jag ska gå med igor och busa :)

vem vet, sen kanske det blir en liten korttunering ikväll igen hos han momo och mofa. hehe ;)

bild från.. förrgår? :)

with all my love/e

datorkunskap stek

sitter i datasalen och har datakunskap. nice? nej
efter skolan ska jag och stekis plugga, kul? ja

min sexy babe, carolina steek! ;)

with all my love/e

mitt hjärta i din hand, ditt hjärta i min hand

let's be god damn carefull with them



with all my love/e

några snygga tjejer

som myste i mini aulan




hihi sötisar, puss love you
/e

hemma från skolan

just precis, och nu ska jag ta igen alla bloggar som jag missat läsa under helgen och igår.. 37 inlägg på bloglovin och flera på andra bloggar. äeh, det går på ett kick. måste städa upp lite här också. hejdå




with all my love, hehe/e

tisdag morgon.

hinner inte skriva, måste springa till tåget. förlåt jenny <3 jag ringer dig snarast, du ska få en förklaring.

lite bilder..

som jag bara inte orkat ladda upp:





från helgen:




hih söt, näe ;)

with all my love/e

please make me feel..


..happy?
mina pms besvär är påväg tillbaka, och det är inte kul. dessutom så har min årliga höstdepression intagit, på ett jobbigare sätt än förr pga jobbiga förädringar.. bäst ni håller er borta från mig närmsta tiden, ehe :| nu är jag åtminstonde påväg hem till hälsingland, till järvsö. framförallt till den jag älskar. känns som min enda höjdpunkt.

with all my pms/e

legally blonde

sitter just nu och ser på legally blonde, imorgon åker jag hem klockan 10.56 det betyder att jag är hemma 13.45, var bara det.. hay

i want my babe babe babe...

with all my love/e

får mig att vilja gråta

tyvärr så vet jag att det inte är värt det..
här åker man 40 mil, 40 jävla mil mest för en sak. att få träffa människor man saknat och förr träffat varenda jävla dag men nu inte på 3 månader, känns verkligen som om vissa inte kunde bry sig mindre.. ååh jag blir så jävla less! när skulle någon inse att det är värt att bry sig?

jag borde bry mig mindre... det borde jag, men jag kan inte. jag saknar för mycket, men jag får väl leva med mina förändringar. jag får väl helt enket vänja mig vid tanken att aldrig mer få se er.. men vad gör väl det, verkar ändå bara som att jag bryr mig? jag känner mig bara så jävla tom.
isa är guld♥

/e

helginlägg

det är snickerihelg här hemma. det är seriöst inget tak på huset nu.. känns lite läskigt, hehe

men jag kan inte skriva mer, ska äta nu.. let's see what happens ikväll, hejdå jag är less!

/e

I'm yours to keep

you're the best
you're my love
you're the one

jag saknar dig så, utan dig funkar inte min värld



with all my love/e

kvällsligt inlägg

stan sög idag.. förr var det mycket roligare att gå på stan, inte idag. kanske nästa vecka att det är roligt igen, hoppas, hehe :)

aja, för övrigt har jag ätit middag och fört konversationer med min familj (pappa, kristin& kalle) dessutom har vi hunnit kolla på offside. filmen alltså.. aja, vet inte om jag har tid mer nu, inte ork iaf.

long time ago

with all my love/e

bara en tanke


tänk om tågdörrarna kunde öppnas någon gång....
jag längtar ju hem

with all my love/e

tåget neråt

just nu sitter jag på tåget mot gävle där jag ska göra stan en sväng, sen bär det av vidare hem till Tierp. det ska bli trevligt att få träffa lite nära ock kära, förhoppningsvis skärper 9a:4 till sig och träffar mig ;)

with all my love/e

datorkunskap

all i wanna do is.. kling and take your money!

skön låt som bara den... hihi har högsta volym i feta hörlurar på datakunskapen, nice som fan!
den ger så minnen M.I.A - paper planes

nu ska jag kolla så att jag kan allt för ett MVG på dataprovet, hehe ;p

with all my love/e

hiss och diss

tänkte bara vara lite cool nu för att.. ja för att jag är cool helt enkelt! hehe

# KÄRLEK, tänk dig att det finns en speciell person som kan få dig att må så bra vilket humör du än är på.
# MAT, jag älskar mat. då är det väl inte så konstigt att jag vill hissa något så gott?
# CHOKLAD, det får en alltid att må bra. hehe typ
# MOTION & TRÄNING, det får en att må bättre emotionellt och man blir snygg
# CAFETERIAN, alla skolor borde införskaffa en. då slipper man vara hungrig
# MIG SÄLV, kände bara att jag ville vara snäll mot mig
# SNYGGA POLARE, dom är störtsköna att umgås med. examples= Stek och klassis

¤ LÅNGA SKOLDAGAR, man hinner hungra ihjäl innan dagen är slut.
¤ CHOKLAD, det är så gott och beroendeframkallande
¤ MOTION & TRÄNING, det är så jobbigt och svårt att ta intiativet.
¤ GNÄLLIGA TANTER, de är jobbiga.
¤ NÄR MAN VILL DUSCHA OCH DET INTE FINNS NÅGOT VARMVATTEN
¤ NÄR POLARNA RINGER OCH MAN INTE KAN VARA MED DOM
¤ NÄR ROLIGA SAKER HÄNDER UNDER SAMMA TILLFÄLLE
¤ ENSAMHET, jag saknar min mamma och pappa och min familj
¤ FOLK SOM TROR ATT DOM ÄR BÄST, på något speciellt fast dom egentligen har fel helatiden.
¤ SNYGGA POLARE, du ser snyggare ut bredvid fula polare

nu ska jag motionera..
with all my love/e

tlött chey älskar bloggbråk

jajamensaaaan! tänkte bara skriva att jag älskar när storbloggarna är osams, hihih. man får veta massa snuskig information, som vem dessies superhemliga pojkvän är osv. kul som fan tycker jag... :D

jaja, nog om det. jag är aptrött! jag vill lägga mig ner och bara slagga, fast klockan är bara 18.26 så jag tror inte det är tilllåtet i sverige.. ja just det är ett fritt land, fan vad bra. eftersom att jag redan sitter här i pyamasbyxor så kan ju inte det göra något om jag slumrar lite, hehe


with all my love/e

ny favorit

tänk att jag alltid fastnar för gamla låtar som man hört 100 gånger förr. detta är dagens plåga, min egen klipptaverision. hihi, patrikärbäst ♥

jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad

jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du

jag skulle inte kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns

det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten

jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd
ingen känner mig så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu

with all my love/e

med några extra kilo

gudarsskymning vad duktig jag är! tror jag är sveriges duktigaste 16åring :rolleyes: haha skoja! men jag har tvättat 2 maskiner, städat lägenheten, lagat & ätit mat, skrivit klart religionen och a gud vet vad.. hihi ;) nu ligger jag här i mina rosa hellokittybyxor, en bra bild:

jaja, men faktiskt. igår promenerade jag 4 km i rask takt och idag tog jag i min ilska på mig skorna och gick ut på en 30minuters promenad. i denna stund har jag också bestämt mig för att sluta med godis (undantag när det gäller choklad under mensvecka och undanflykttillfällen). jag ska också börja motionera, allt detta för att det märks på min kropp att jag lagt på mig ett antal kilo. tro mig det är inte kul! ska jag utomlands vill jag slippa skämmas.

den här gången ser jag faktiskt fram emot att göra ett försök! :D

with love/e


arg chey

jag är så arg.. jag är så arg så jag bara vill dö, nej det vill jag inte. men jag bara vill spy, jag är spyfärdig. men jag mår inte illa, bara på känslan. som min goda vän Jenny Lindström skrev igår, det sitter i psyket. denhär gången är det inte mitt pryke som det stora felet sitter i. jag saknar patrik, och för guds skull tierp :( jag saknar så mycket..

dö bambi dö

with love hate! /e

skolan

jag är duktig elev, miljöpartiet är intressant.. eller näe

hejdå /e

godmorgon hjärta


I was made for loveing you baby
you was made for loveing me
I can't get enough of you baby
can you cet enough of me?

with all my love/e

glad chey

det uppenbarade sig för mig just att min mamma kommer hit ikväll. det glädjer mig. min fina mamma!

with all my love/e

pluggande chey

tänkte bara visa hur jag ser ut just nu när jag är duktig och skriver uppsats:

söt va? ha-ha ;p

with all my love/e

godmorgon alla lata grisar

än en gång sitter jag här på morgonen. den här gången dricker jag oboy, inte té. jag undrar om jag ska börja klä på mig, men än så länge är det för ansträngande.. jag får sitta kvar en stund. oboyen är slut så jag ska förflytta mig en meter - till sängen!

with all my love/e

om jag fick välja ett ord för att förklara kärlek, då skulle jag välja ditt namn


with all my love/e

söndagkväll.

jag som är helgbloggarn.se, fast näe. skulle inte tro det grabben...

jaja, imorgon återgår vi till skolan och vardagen. troligen inkluderar väl det en hel del bloggi med, hoppas jag. jag gillar ju att blogga. det är kul! a men hejdå, nu ska jag skriva lite uppsatser och sova lite och inte vet väl jag. fråga gud? appropå det skriver jag en uppsats som till viss del handlar om gud.

tjejensomgillarcambilder_1994

with all my love/e

filmkväll och mys

jag känner mig väldigt på myshumör ikväll, myskläder och film och ett fluffigt täcke. det kan inte bli bättre tror jag, hihi. jo förresten, har ju patrik här också.. ;) vi har nyss sett klart på föräldrafällan som gick på 4+, så bra film. den väcker så grymt med minnen!

så ofresch, observera ring under öga.. men vem bryr sig dåååå?

with all my love/e


samhälle

samhällskunskap är viktigt för att samhället ska må bra....... trodde jag ja! nu ska jag fortsätta skriva om miljöpartiet istället. bye

with all my love/e

cesilia och jag, vi är vänner vi!

det har varit en lång dag i skolan idag....... äeh, inte så värst. imorgon slutar jag 12, och på måndag halv 11. gymnasiet är såååååååååå soft.

just nu är jag med cissi, inte hon i klassen hon stavas faktiskt sisi. nej, utan min långvariga vän cesilia björklin som jag känt så länge! vi blev bästisar en gång på jonas födelsedag, det äger. nu ska jag till patriks mormor och morfar och spela kort!!! :D

with all my love/e


akuten och diverse

igår satt jag och patrik på akuten i 3 timmar. det var lite jobbigt.. jobbigast var det att se när dom tog blodprov och fyllde ett stort rör med blod från min älskling. först stack dom i olika finger till dom blev gråa, jag driver inte. där fick dom inte tillräckligt med blod så efter att han fått ligga och vila ett tag så fick dom ta en nål i armen, uscha. Men nu är det bra igen.

min fina
with all my love/e


ska snacka med päti


pose vs. fakesmile

- Gå till bussen
- ringa patrik.
- vara med erica
- åka till skolan
- ha lektion

with all my love/e