21/8




19/8

Tog mitt pick och pack till nästa ort. Stannar på obestämd tid. För att återfinna mig själv på den plats där jag en gång började försvinna. 



-





17/8 sjukdom eller bara sömnbehov

Sov från 02-17 med mer eller mindre avbrott. Kanske var det behövligt, kanske låter jag mig själv ta ut den sjukdom jag burit på nu när jag är ledig. Kanske, kanske inte. 
Daga att vila, låta kroppen ta igen sig och slutligen tillåta mig själv att äntligen få må helt bra igen. 

16/8 avslut

Igår spenderade jag min sista dag på det cafe som under sommaren varit mitt hem, från 9 på morgonen till 1 på natten var vi och hade gran final på både cafe och grillkväll. Kvällens underhållning bjöd även på en överraskning då Näcken kom och spelade i bäcken. Puss och tack för i sommar, underbara tevsjö. 





15/8

Nu räcker det väl?! Pallar inte..



Höst

För vissa dagar är jag trasig, vissa dagar klarar jag inte av att spela hel. Jag vill inte vara här, inte heller där. Jag vill bara vara, utan att behöva förklara. 



-

Och jag kom tillbaks fortare än du försvann 

Måndag igen

Har som vanligt haft en fantastisk måndag, de dagar som enligt standard klassas som de värsta har kommit att bli mina bästa. Denna har spenderats i Bollnäs för att fixa fransar och shoppa och sedan på bryggor, husbåt och vattenskoter vid älven. Allt med en hel drös fina människor!