Fredag

Om några timmar får jag göra helg, även om jag ska jobba imorgon också. Det blir ju iaf lite helg eftersom att det är Hockeykväll i arenan. 

Atm? Myser med världens gostjej



En morgon på skogen

Man börjar med att vakna av att en gosekatt ligger och myser med en, efter en stund då man snoozat för mycket kommer mamma in och lämnar en glad och mysig bebis som precis vaknat och skrattar bara man tittar på honom. Då man legat kvar under de sköna duntäckena ett tag och känner sig redo att kliva upp är det bara att hoppa i kläderna för att komma ner till ett dukat frukostbord med färdigt te eller varmchoklad utefter vad man haft för önskemål. Matlådan står färdig på bordet och efter en mysfrukost med mamsen är det bara att åka till jobbet. Jag kanske borde sova hos mamma lite oftare?! 


26/11

Dagens bilder



Himlen borta vid bergen var så himmelskt (ordvits) fin när jag vaknade imorse, det kan ha varit ett tecken på en bra dag. Eller så var det helt enkelt något annat. På andra sidan jorden firade iaf mina två tredjedelar luggans födelsedag, jag fick istället åka till familjen i sidis och ha en myskväll. 

Nu ska jag sova, godnatt, puss och kram adjö. 

25/11



Ibland är bilder enklare


Hey brother




Dear saturday

Äntrar äntligen sängen efter en lång dag med en massa bus och lek. Hela dagen idag har jag spenderat med min familj och haft det bra. Nu är jag däremot trött som ett as. Nightie




#livetsomresenär

Jag sitter på tåget för att spendera en helg tillsammans med fina i Tierp. Jag förstår mig inte på varför folk som ska sätta sig bakom en på tåget alltid tar tag i ryggstödet när de sätter dig så att det känns som att det ska smälla av?! Hallå, jag sitter faktiskt här och jag tror knappast att jag är osynlig.. Puss
Bara 1,5h kvar till tippen. 



i'd like to build the world a home and furnish it with love

Min hall pryds numer av en av de finaste sakerna i hela lägenheten (i alla fall symboliskt). 

Av alla "Aina airlines" flygplan, teckningar, diplom och annat fint jag fått av mina underbara elever så ville jag nämligen sammanställa något fint. Något att spara. Därför tog jag det (som fick plats) och gjorde en helt perfekt tavla, världens finaste tavla. Med den kommer jag alltid att minnas min första termin på andra sidan av katedern och framförallt alla mina små tolvåriga älsklingar. Fina, fina, fina ni!!! 




Torsdagskväll

Hej på er godingar. Idag har jag tillsammans mer min soulmate planerat inför en blivande utlandsresa som vi bestämt ska göra. Då jag hoppas på att få jobba kvar på skolan så blir det troligen på sportlovet eller så som vi tänkte bege oss. 

Förutom det så har vi myst på med allt möjligt gott, inser att varje myskväll med vänner innehåller något gott. Borde kanske skärpa mig där, bli fit innan mina sambos återvänder? Nej ni, nu är det dags att sova, tyvärr så tar jag alltid en lur på eftermiddagen nu för tiden vilket gör det väldigt svårt att somna när det väl är dags.. Haha, vilket värdelöst inlägg, puss.





Onsdag

Hej finisar. Igår var mamma, n-o och jag och hälsade på stora storebror. Han har visst flyttat till Hudiksvall och bor för första gången på ca 10 år bara en timme bort, nice. 

Idag myser jag och Sandra med ost och kex till paradise hotel. Fattar inte att paow är med, ska lätt följa denna säsong. Puss hejdå osv

.


Jag orkar inte bry mig, hellre en sorglös som inte låter det komma nära. Hellre yolo, i don't care osv. Tänker ha roligt, tänker inte bry mig om någonting. Tänker vara mig, precis den jag är.

Om du vill bli min fru

I morse åkte mina flickvänner/bästisar/sambos/w-e till Thailand. De lämnade mig hemma, i tre veckor. Detta innebär att jag inte har någon att dela livet med, i tre veckor. En vidare utveckling kan vara att jag blir öppen för förslag, så länge de inte innehåller knark eller andra onödiga/olagliga handlingar. 

Så alla som jag känner eller borde lära känna kan ju höra av sig om de är ensamma, ute efter en ny polare, uttråkade, sugna på att hitta på något eller bara tycker att jag är snygg osv, hehe.

Jag går med på allt ifrån att klättra i berg till att laga mat eller bygga pussel. Hejdå allihopa, jag antar att vi hörs eftersom att alla nappar på denna text. Puss och kram 
Så här ser jag ut när jag är nyvaken och säger "tjena"

14 november

inte trodde jag väl att ett jobb kunde göra så mycket för en brusten själ. Många dagar gör eleverna mina dagar och på morgonen när jag är sååå trött så kliver jag ändå upp, eftersom att jag vet att jag kommer få ha ännu en rolig dag på jobbet, på skolan, med alla fina snart-tonåringar. Jag är så tacksam att få vara här och göra detta, ville bara säga det.
 

Morgonpromenad

Ledig idag, mys. Det började jag och C med en skön morgonpromenad i den fina järvsösolen. Nu blir det brunch. 





.

Ibland vill man bara skratta, jättemycket. Åt folk, inte en sekund med dem. 

Tisdag

I helgen var jag hemma och träffade både Emma, freddan och min familj. Trevligt osv. Eftersom att det var farsdag i söndags så unnade jag mig och dem det, hehe. 

Nu är jag precis som alla vardagar med mina fina girlfriends. Om en knapp tid åker de till Thailand för att lämna mig ensam i tre veckor, roliga vänner... 



-

Just don't fall recklessly, headlessly in love with me
'Cause it's gonna be
All heartbreak, wistfully painful and insanity
If we agree, you can hang with me



Allhelgonahelgen

Juste, kanske skulle ha sagt att jag hade en superbra helg. Det var hockey hit och halloween dit. Vi gick all in och sprayade till och med håren svarta. Så mitt hår är just nu under återhämtning. På söndagen fyllde nassen 12 år så då blev det barnkalas. 

Helgen var alltså rolig och fartfylld. Vi får se hur den kommande blir, kanske lika. 
Var på söndagen överlycklig över återfunna nycklar!


Onsdag i november

Idag barnflickar jag. Ligger i soffan och myser just u eftersom att lilltjejen sover. Jag har till och med på mig träningsbyxor idag pga tänkte kanske ta en promenad med vagnen. 

Nu ska jag ta mig en mysstund med boken. 




Sanningar

Om man istället för att böla över vad man inte har och inte kan få bara är glad över vad man har och använder sig av en positiv inställning till allt man faktiskt kan göra och få så blir livet så mycket lättare. Som Amy en gång sa "don't cry your heart out when he's nothing but a memory" och sanningen är nog som paramore säger "i'm better off without you". 

Puss
För jag är inte den som ställer mig på knä, nej jag vill stå rakt upp och se dig som du är. 
Du kommer fatta när jag vänder med ett kliv, att jag var den som var full av liv. -Thomas 

Ps. Jag försöker se kaxig ut på bilden, blink

Uppdaterar osv

Oj vad tiden springer iväg då. Inte hinner väl jag blogga... 

Aja. Förra helgen var fantastisk, med hockey och alkohol på fredagen, en valbotripp på lördagen då jag inte var allt för välmående och fortfarande blåste  lite för mycket i promille, söndagen åkte jag och några fina till Vemdalen för att inviga skidsäsongen. Så ja, förra helgen var full. 

Nu är det helg igen och ikväll blir det hockey och kanske något glas vin, uppvärmning inför morgondagens halloweenfirande! Så denna helg ska väl bli lika bra som den förra, om inte bättre!