För dig skulle jag göra allt

Om inte min lillebror är den finaste i världen, då är ingen det. Detta gjorde min dag, finaste, älskade, underbara unge <3


Spread your wings

Tänka sig, det är bara 28 dagar tills jag och min allra bästa far till alanya. Vi ska ha den bästa veckan någonsin, men innan det en massa skola och svenskt mys.

Ikväll kommer finaste isa hit så blir det girlsnight. Nu ska jag ta ett samtal sen åka hem till frugan som tvättar åt mig idag. Puss


.

Spotta i ditt ansikte, hoppa på ditt huvud, slå in ditt pannen. Fan, fan, fan. Dumma jävla jubelidiot! Dra åt pipsvängen, försvinn.


Morning

Why doI love you?


Home Sweet home

Ungefär såhär har jag det, svårt att fånga på kort men aja.


Dr. Jones wake up now

Idag är vi trötta och gosiga, frugan och jag. Vi har varit på sjukhuset och filmat i min näsa idag efter att ha spenderat ett par timmar på min skola. Nässpray eller operation är de alternativen jag fick av farbror doktorn. Väljer nässpray tills vidare, det är alltså bihålorna det handlar om.

Tog ett kort för att visa hur trötta vi är, fast nu orkar jag inte ligga still
Längre. Dags att städa lite, kanske ta dammsugarn och väcka fredrug?!


So i start a revolution from My bed

Idag fick jag en lycklig överraskning, min älskling som skulle komma på fredag kommer hit redan idag! Saknar henne såååå mycket, frugan min. På fredag kommer isa också som jag också saknar sönder mig efter..

Allt är så bra när jag är med dem jag älskar. Dem bästa som finns! Ikväll ska vi mysa sönder, ta ett bad, äta gokäk, se på film och bara ha det grymt. Helgen kommer också vara fantastisk med fredagsmys och sen lördagen hos johanna som fyller år. Niiiz, fast först inväntar morgondagens sjukhusbesök.


Åker lite buss

Godmorgon, en lång dag med ett bra avslut väntas idag.


Tattoooo #1

För ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen


Sweet dreams are made of this

Tänkte egentligen bara skriva godnatt osv. Har hängt på condis med flickorna idag och ätit gokäk med Fellan. Börjar komma in i det nyttiga men plågas av synen på bakelser och vit choklad. Imorgon ska vi ha pyjamasparty mysiga som vi är. Nu ska jag sussa på eftersom att skolan ställer krav på tidiga morgnar. Pussen då


And she will be loved

Beauty queen of only eighteen
She had some trouble with herself
He was always there to help her
She always belonged to someone else

Om jag kunde sluta med att vara din skulle det vara så mycket enklare att vara någon annans, eller framförallt, min egen. Jag måste hitta mig, hela mig.


Smile at life

Åker lite tåg på väg hem till min fina lägenhet. Har spenderat helgen med underbara vänner i söderfors, Tierp och ullfors. Min älskade Ponanipai fyllde 18 år i fredags och bland annat det har firats i helgen! Aja, nu ska jag hem till verkligheten och de fina vänner jag har där. Puss


Mitt liv kommer äga denna termin

Mycket fritid osv..


God morgon

Omw 2 school atm. Nu var jag cool va? Igårkväll mös jag sönder till "en prinsessas dagbok" tillsammans med Carolina och Johanna. Idag är jag
Lite piggare än vad jag var igår och det är ju tur eftersom att mina skoldagar inte direkt är korta eller luftiga.. Schema kommer!

Imorgon åker jag tillbaka hem till Tierp och får äntligen träffa mina bästisar igen. Saknar dem som ett as!


Why so serious?

Ibland vill jag spy på folk, eller åtminstone spotta på dem. Egentligen inte bara ibland utan nästan hela tiden. Men sånt gör inte fina flickor så jag får väl nöja mig med tanken på att göra det. Godnatt


Det är lika lång till stjärnorna som från stjärnorna till dig

Tänkte att jag kanske skulle uppdatera om lite stora saker. Till exempel så tatuerade jag mig för en vecka sen, är nöjd och glad och det gjorde inte alls så ont som jag trodde. Det gjorde knappt ont egentligen.

En annan underbart rolig grej är att jag och min älskade fru Fredrika har bokat en resa till alanya i månadsskiftet september-oktober. Att bara få komma bort kommer bli så skönt och dessutom i sällskap av den bästa!

Med tanke på att jag ska utomlands om en månad så är det dags att börja gå på diet. Så en månad framöver får ni smisk om ni bjuder mig på kakor.

Ps. Skolan började igår också!


Livet hörrni

Det vara blir fel. Varför kan jag inte bara göra rätt och på det bästa sättet hela tiden istället för att ta alla små kryphål för att inte göra det svåra. För att inte riva upp sår. Jag måste bearbeta livet, mig och mina känslor. För det senaste halvåret har jag levt i en dimma. Jag måste ta mig ut nu.


It's not me, it's you

Det är aldrig jag


Jag svär att jag aldrig sett stjärnorna tydligare ovanför

Jag är inte en aktiv bloggerska just nu, skiter man i. Jag är kanske äckligast i världen idag, skiter man i. Hade kanske roligast i livet igår kväll, har även de bästa vännerna i livet. Jag har verkligen haft bästa sommarlovet någonsin och imorgon börjar skolan, skiter man väl i. För jag skiter i allt men det skiter jag i! Hedddddaaa höns.

Bakis häng på en välkänd perrong, dags att ta sig tillbaka till Norrland.


.

I vanliga fall är det livet som leker med oss, ikväll leker vi med livet.


jag skulle ge dig allting du pekar på

11
finaste

Men du försvann, gled ur min hand

Du får va’ hur du vill, jag kommer va’ mig själv.
Har redan glömt dig om du säger nej.
Finns ingen anledning att ändra mig för dig.
Du borde sett att jag var full av liv.


forever young

nej jag har inte tid att blogga flera gångerom dagen varje dag och varje gång jag försöker mobilblogga fuckar appen ur, to sad.

eftersom att det är så läget är så kan jag ju uppdatera lite.
imorgon fyller min lilla älskling år, efter att ha spenderat morgonen med honom ska jag och freddan åka upp till järvsö och vara där och flytta in i min nya lägenhet i helgen. gr8

hihi, häst lika stor som hund, söta!

Kvällsmys med frugan


disturbia

bakishänger lite nu igen medan frugan ligger uppe och sussar. standarden. idag har vi iaf hunnit uträttas lite saker som att städa huset, klippa gräset och varit in till tierp och införskaffat käk till kylskåpet.
 
Har också fått tag på en ny lägenhet idag! YEEYHCEYLNYLNGHE FETT BRA! ikväll vankas det något liknande en kräftskiva, men jag tänker bjuda frugan och Hampus på en gourmet middag istället, mästerkocken jag.
 
spiller inga tårar, nojar inte.

-

Om du lämnar mig kommer jag älska dig och om du älskar mig kommer jag lämna dig. Håkan är inte annat än bäst. När livet är bäst och sämst på samma gång, fyllan värmer mest.


Och alla korten låg på bordet

Det här var sista gången, sista jävla gången! Du ska aldrig mer få stampa på mitt hjärta. Sista kortet är bränt för jag tänker inte längre spela detta spel. I know I'm better than that, godnatt.