En fredag i livet

Idag hade jag en trevlig lektion med eleverna innan jag åkte till sidskogen för att träffa mamma och no samt fixa lite ärenden. Nu sitter jag på stationen i Gävle på väg ner till Emma som fyllde år igår. Ikväll blir det firande med mina favoriter! 


Fina

En torsdagsmorgon

Hei bloggään. Idag är det torsdag, men inte vilken torsdag som helst. Idag fyller en av mina järvsötjejer OCH en av mina tierpstjejer år! Nu blir det firning i dagarna två, hehe. 

Godmorgon förresten, nu ska jag ta mig till jobbet. Puss



-

du måste vara sjuk
sjuk sjuk sjuk
Du måste vara blind
blind blind blind
du måste vara blind
för du kan inte se
när löven faller ner
hur ful jag är

för du kan inte inte se
när löven faller ner
hur fel jag är

för du kan inte se
när löven faller ner
hur sjuk jag är






Onsdagsmorgon i frost

Just nu ligger jag på barnflickejobbet och väntar på att Lillan ska vakna. Tv'n är inget att hurra för så jag tänkte att man kanske skulle ha internetshoppat lite nu när det ändå är löningsdag, hehe. 

Är det inte konstigt förresten att när man solar så blir man alltid brunast på magen, iaf jag. Min mage är mycket brunare än t.ex. arm, ansikte osv. trots att man oftare har det i solen?! 



En tisdagsnatt

Att Sverige var så här kallt redan i september var ingenting jag kunde tänka mig. Ända sedan jag klev av planet har jag frusit ständigt. Den veckan jag var borta måste det ha slagit om totalt. Just nu ligger jag med dubbla täcken och raggsockor i hopp om att bli varm, värmen kanske skrämmer bort det andra kalla också. Det ensamma. 



Onsdag

Nog trivs jag här, såklart jag gör, men nu längtar jag faktiskt hem igen. Till mitt hem, min pojkvän, mitt liv, mina normer och regler, till att kunna vara mig själv. 

Imorgon så bär det iaf hem igen. Puss





Lördag

Myser osv. med fina familjen. 




12/9






Är visst i alanya med fina släkten. Ikväll invigde vi med en kväll i hamnen. Tyvärr saknar jag redan min pojkvän så att det gör ont.. Men det är väl egentligen bra antar jag?

Efter att ha varit vaken nu i över 40h ska det bli skönt att sova, puss

För hon var hemma i helgen

Bästa


Sep. 11, 2013

Hallådär. Tänk att inatt åker jag till alanya. Igår sa jag hejdå till mina elever för ett tag och idag barnflickar jag. Tar tåget till farmor i eftermiddag för att vänta på bussen till Arlanda där. Längtar som ett as, ska bli så kul att få spendera så mycket tid med min familj. Minns inte när jag senast gjorde det, ska ha så roligt med min Kalle osv.

Gårdagens


Sep. 07, 2013

En smoothie för magen ger bra start på dagen

And i'm officially a poet


'N' Back to work


"

När alla clownerna
har gått från jobben
så visar fåglarna i träden,
det finns ingen poäng i att vara fri längre
För jag vet att den här natten kommer döda mig
Om jag inte får va med dig


Compadres, ni trodde man kunde svika kärlek
Men det kan man inte


Sep. 05, 2013

Man har sitt ansvar och det ska man ta. Man ska göra allt man kan för att det man åstadkommer ska bli så bra som möjligt, för att det som man ansvarar för ska få ett gott resultat. Jag har tagit på mig ett ansvar, ett stort ansvar. Det gäller inte bara mig utan även en hel hög med tolvåringar. Jag är glad att just jag får göra detta. Men idag är det ändå okej att ha på sig en halsduk, för jag har även mig själv att ta hand om.


.

Livet är som ett stort svart hål. man faller och faller genom det, förbi dagar, månader och år. Man blir stoppad och inplockad i fina röda rum ibland där någon låter en stanna. Innan man vet ordet av så är man ute igen, i det stora svarta intet. Utan mål, utan kraft. Man kan inte se någonting, inte en enda vit fläck, tills det där ljuset kommer. som en fyr på öppet hav leder den åt ett håll där man kan klara sig ett tag till. Men inget rött rum är föralltid, ingen klarar föralltid.


Sep. 04, 2013

Orkar inte, har ont i halsen och är hängig. Jag kan inte bli sjuk nu?! Jag måste jobba och jag åker till alanya om en vecka.. Nu blir det honungste och halstabletter non stop.


Sep. 03, 2013

Jag måste ha klarhet.


Sep. 01, 2013

Igår spenderade jag så gott som hela dagen, eftermiddagen och kvällen i sidskogen hos mamma. Lilla killen bara växer och är så fin. Hälsade på mormor och bara umgicks med familjen, man tar sig tyvärr allt för sällan tid att hälsa på de man älskar.

Idag har jag varit till Ljusdal och småfixat osv inför resan, resten av dygnet ska jag ha kvalitetstid med min pojkvän.