deeeam, nice

ikväll blir första kvällen på länge som jag hinner mysa med min älskling, och första gången på länge som jag åker till lägenheten.

undra hur det ser ut där då, har inte varit dit på typ en vecka, all mat är säkert rutten :(

Kommentarer
Postat av: erica ♥

sv; skiter man väl i! =) haha men det blev ändå inte så :( ♥

2011-01-04 @ 19:35:16
URL: http://ericaling.blogg.se/
Postat av: Hillevi

Åh va roligt att det går bra för dig! Blir helt lycklig av det, du har ju aldrig varit skoltypen om man säger så ;) haha. Även roligt med ett jobb, jag borde också skaffa mig ett. lite vardags syssla sådär, sen är det ju inte helt fel med klirr i kassan.



jag trivs jättebra i skolan, har jättebra klass och allting känns toppen på skolfronten. Annars är det helt okej, livet rullar på, och Tierp är ju detsamma. Skulle vara lite skönt med omväxling här om kring, men annars så. Man ska väl inte klaga :)



och såklart man saknar dig med. Vi har ju alltid funnits i varandras liv, på både det ena eller det andra sättet. Du var ju Eve i parallell klassen, och min underbara vänsterback (eller höger?) som jag alltid hade så roligt med och åt ;) haha. Söderfors ska på cup ikväll, i Östervåla. Även om laget lades ned för tre år sedan, så gör det fortfarande ont i hjärtat att inte få delta. Ullfors ik f-94. Vi hade ju så förbaskat jävla roligt tillsammans, helt sjukt. Man märker även på pappa att han saknar det. Det skulle vara riktigt roligt med en återträff i sommar, kanske köra en liten träning eller bara träffas. Saknar laget så otroligt mycket.



haha nu blev det mycket snack, men man måste ju "catching up" haha. Många kramar och pussar!

2011-01-05 @ 13:39:56
URL: http://hilllevii.blogg.se/



Namn
Kom ihåg mig?

E-mailadress (publiceras ej)

Din URL

Kommentar